Valeriu Pănoiu, previziuni pentru 2024 în funcție de cifra destinului. Care sunt nativii care vor avea mari câștiguri financiare

.

Valeriu Pănoiu, astrolog și numerolog, a făcut previziuni pentru anul 2024, în funcție de cifra destinului. Acesta a explicat cum se calculează această cifră și cum vor fi influențați nativii în funcție de vibrația numărului sub care s-au născut.

Cum calculezi cifra destinului

Invitat în podcastul „Vorba lui Jorge”, realizat de Jorge, Valeriu Pănoiu a explicat cum poate o persoană să afle care este cifra destinului său pentru anul 2024.

„Se adună toate numerele care compun data nașterii. E născut pe 1 ianuarie 1950. Aduni 1 + 1 + 1 + 9 + 5, că zero nu are valoare. Și atunci fiecare are o anumită vibrație a nașterii, de la 1 la 9. Vom aplica o operație care se folosește în mod uzual în numerologie, adunarea simplă. Adică la numărul care iese din adunarea tuturor cifrelor care compun data nașterii vom aduna cifra 8. Pentru că 8 este vibrația generală a lui 2024. Și astfel vom obține o vibrație pentru anul 2024”, a explicat numerologul.

„Cei care au rezultatul de două cifre mai adună încă o dată cifrele între ele până obțin un rezultat între 1 și 9”, a precizat el.

Citește și: Cinci zodii sufocante în relație. Te copleșesc și te duc la exasperare cu grija excesivă

Citește și: Zodiile care fac cele mai nefericite alegeri în viață. Mai bine te ferești de sfaturile lor!

Cifra destinului 1

Au un an în care se concentrează pe ceea ce trebuie să se termine, nu pe ceea ce trebuie să înceapă. Deși cei cu numărul 1 adoră inițiativa, adoră să se arunce în liupta cea mare, să fie deschizători de drumuri, să exploreze lumea, să plece în aventuri. Anul acestastau mai cuminți pentru că le vin din urmă niște lecții nerezolvate, niște capitole neîncheiate. Sunt în punctul în care nu pot să înainteze dacă nu îndeplinesc niște condiții. Au ceva de finalizat. Trebuie să fie foarte atenți la tot ceea ce înseamnă lipsă, carență sau dezechilibru în viața lor. Trebuie să facă lucrurile pe care le-au tot amânat de foarte mult timp.

Cifra destinului 2

Numărul 2 este un număr pentru care anul 2024 promite noi începuturi. Deci nativii care au vibrația nașterii 2 se află în fața unor decizii legate de start. Sunt la un punct zero, urmează să înceapă ceva, să facă niște demersuri. E un an spectaculos pentru a deschide ceva, pentru a-și deschide mintea, pentru a se înscrie la niște cursuri, pentru a îmbrățișa niște forme de cunoaștere. Poate unii vor vrea să aprofundeze astrologia, numerologia, unii vor vrea să-și deschidă o firmă, alții altceva. Cei care au vibrația nașterii 2 trebuie să îndrăznească să își depășească niște limite, care au nevoie însă de foarte mult curaj și lucrurile țin foarte mult de ei. Trebuie să se mobilizeze și voința să fie principalul motor al acțiunii.

Cifra destinului 3

3-ul este un număr care trebuie să învețe să o lase mai moale în 2024. Pentru că inițiativa și curajul nu prea sunt aliații de nădejde. Sunteți într-un an în care foarte multe dintre cele pe care vi le-ați propus anul trecut se cam amână. Practic este un an de selecție. Nu tot ceea ce ai visat sau ți-ai dorit anul trecut sau credeai că o să ți se întâmple anul acesta este posibil. Vorbim despre o barieră a timpului. Ori nu se poate acum, ori mai este nevoie să se îndeplinească niște condiții. Cert este că lucrurile depind foarte mult de conext la cei care au vibrația nașterii 3. Depinde de alții, de familie, de echipă. Nu este un an al individualismului sau independenței, așa că nu prea puteți să faceți mare lucru de capul vostru.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii februarie 2024. Capricornii, grăbiți în dragoste; Fecioarele, cele mai binecuvântate din zodiac

Citește și: Horoscop chinezesc. Zodii cu ghinion în Anul Dragonului de Lemn

Cifra destinului 4

Cifra 4 este susținută din punctul de vedere al comunicării. Cei cu numărul 4 reușesc să-și impună foarte mult ideile, convingerile, mai ales dacă au o poziție publică, dacă sunt într-o campanie electorală. Sunt foarte inspirați și reușesc să își depășească niște limite. Reușește să se ia prin surprindere și să facă lucruri de care nu se credea în stare, ceea ce este foarte sănătos pentru stima de sine.

Cifra destinului 5

În 2024 e o vibrație care trebuie să respecte niște condiții. Și anume, în primul rând, trebuie să știe ce vrea. Pentru că, de obicei, numărul 5 se împrăștie foafrte ușor în viețile altor și mai ales în 2024, dacă nu știi ce vrei și nu îți urmărești prioritățile, le dai foarte multora apă la moară – dacă omul te vede liber, te încarcă cu ceva. În 2024, cei cu vibrația 5 s-ar putea în continuare să poarte pe umerii lor povara altora. Asta dacă nu reușesc să se prioritizeze. Ca un truc, pentru cei cu vibrația 5, e foarte important să fiți foarte ocupați. Nativii o să aibă un an așa cum știu să și-l facă.

Cifra destinului 6

Este o vibrație care în 2024 nu prea își găsește locul din foarte multe puncte de vedere. Pe de o parte poate să însemne foarte multă duplicitate, așa că cei care au vibrația 6 pot să trăiască două vieți, nu doar una singură. Nu ne referim la trădări, infidelități și viață dublă în cuplu, deși și asta poate să fie o idee. Poate să fie vorba de două locuri de muncă, de un loc de muncă și un proiect care să reprezinte un part-time, poate să însemne naveta între două case. Practic e foarte multă duplicitate. Ei trebuie să se împartă în mai multe părți, trăiesc o viață fragmentată în 2024. Foarte greu își găsesc centrul și sunt mai mult pe drumuri.

Cifra destinului 7

Cifra 7 este destul de casnică în 2024 sau să spunem destul de orientată pe investițiile în cămin, sunt familiști. Își extind familia, mai fac un copil sau se căsătoresc, depinde fiecare 7 în ce etapă a vieții este. Ori își amenajează casa ori se gândesc serios să își cumpere o proprietate sau să schimbe locuința. Deci în 2024, cei cu vibrația nașterii 7 au nevoie să își îmbunătățească condițiile de locuit sau să își găsească locul. Nu vorbim doar despre care, ci și despre locul de muncă. Așa că foarte mulți s-ar putea să se reorienteze profesional. Bate un vânt puternic de schimbare.

Cifra destinului 8

Cifra 8 este mai așezată, mai potolită, chiar mai înțeleaptă în 2024. e un an de conlucrare cu forțele universului și vom vedea că persoanele cu vibrația nașterii 8 ajung la locul lor, dar fără să facă un effort deosebit. Și pentru ei anul are o conotație karmică, dar nu karmică în sensul de pedeapsă. Este vorba despre un deznodământ, de un culoar favorabil care li se deschide și care îi pune la locul lor. E un an al sincronicităților, un an în care li se deschid tot felul de oportunități, în care nu trebuie să facă nimic.

Cifra destinului 9

Vibrația nașterii 9 are o configurație numerologică de putere în 2024. Ei oricum sunt omanei populari, care au mare trecere la public. Numărul 9 întotdeauna rezonează cu toate categoriile sociale, de aceea este un număr al tuturor meseriilor ce presupun contact cu publicul. Este un număr care are niște culoare de ascensiune și e foarte interesant pentru că aceste culoare pot să presupună pierderea altora, deci s-ar putea să câștige pe mâna altora care pierd. Ei doar sunt acolo și profită de niște oportunități.

Top 3 cele mai norocoase cifre ale destinului pe plan financiar

Jorge l-a rugat pe Valeriu Pănoiu să facă un top trei al celor mai norocoase cifrea ale destinului pe plan financiar, în anul 2024.

„Numărul 4 este foarte bine avantajat din acest punct de vedere, număul 7 și numărul 9. Aceste numere vor fi cel mai avantajate din punct de vedere financiar. Mai ales că acolo avem și calitatea muncii și niște culoare favorabile de afirmare”, a precizat numerologul.

Sursă foto: Shuttertsock, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton