Trei cele mai cheltuitoare zodii. Își golesc cardul lună de lună fără remușcări

.

Unele zodii sunt Ași la economisit, în timp ce altele cheltuie cu ochii închiși. Dacă o parte dintre nativi au abilitatea înnăscută de a diferenția plăcerile de moment de avantajele unei investiții pe termen lung, alții se răsfață fără remușcări și fără să-și pună problema zilei de mâine.

Planeta Venus influențează modul în care zodiile cheltuie

Potrivit atrologului Evan Nathaniel Grim, harta noastră astrală, în special planeta Venus, influențează modul în care cheltuim și economisim.

„Venus este planeta iubirii, într-adevăr, dar și a valorilor personale, a posesiunilor și a banilor. Poziția planetei Venus pe harta natală dictează conceptele și obiectele materiale care ne atrag și de care ne atașăm”, spune Evan Nathaniel Grim, potrivit Bustle.

Citește și: Zodii tentate să lege prietenii false. Stau lângă tine doar pentru interesul personal!

Nativii guvernați de planeta Jupiter, predispuși la cheltuieli impulsive

Așadar, harta astrală influețează obiceiurile noastre de consum. Unele zodii sunt mai predispuse să investească în educație, altele în călătorii și experiențe în general, altele în modă, gadgeturi sau tratamente de înfrumusețare.

Modul în care alegem să ne cheltuim banii este influențat și de planeta care ne guvernează zodia. Nativii guvernați de planeta Jupiter, de exemplu, sunt mult mai înclinați să-și golească contul bancar. Potrivit lui Grim, Jupiter este planeta abundenței și excesului.

Citește și: Zodiile în care se nasc cei mai buni soți. Ei sunt partenerii ideali de viață

Top trei zodii care cheltuie impulsiv

Descoperă mai jos cele trei semne zodiacale care au cele mai multe șanse să-și golească lunar cardul de credit:

Leo (23 iulie – 22 august)

CONȚINUT VIDEO UNICA

Guvernat de Soare, Leului îi place să trăiască pe picior mare. Rareori spune nu unei plăceri, indiferent de cost, și își dorește întotdeauna calitate, dar și cantitate. Un Leu care plănuiește o călătorie fii sigur că va opta pentru un bilet de avion la prima clasă, iar când cinează în oraș nu o face oriunde, ci la cel mai bun restaurant. Acest lucru este valabil atât pentru Lei, cât și pentru zodiile care au planeta Venus în zodia Leu.

Mulți Lei nu înțeleg conceptul de limită atunci când vine vorba de a se răsfăța, lucru care poate degenera rapid. Un Leu nu va fi prins niciodată tunzându-se sau făcându-și manichiura acasă. Nu, va face toate acestea la cel mai respectat salon de înfrumusețare.

Potrivit astrologului, această abordare în ceea ce privește banii are foarte mult de-a face cu atașamentul Leilor față de egoul lor. Vor căuta validarea în locurile greșite – aspectul fizic și opinia celorlalți despre ei – ceea ce poate încuraja cheltuielile excesive.

Citește și: Zodiile care te pot înjunghia pe la spate fără nicio remușcare

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

CONȚINUT VIDEO UNICA

Scorpionii pot dezvolta obsesii cu foarte mare ușurință. Deși are toate calitățile pentru a deveni unul dintre cele mai puternice semne zodiacale din punct de vedere financiar, Scorpionul cade ușor în prada cumpărăturilor online.

Acești nativi se regăsesc adesea în fața ecranului computerului lor târziu în noapte, umplând cărucioarele de cumpărături online și cheltuind mai mult decât ar trebui. Scorpionii apreciază securitatea, spune astrologul, așa că vânează lucruri care le oferă iluzia siguranței, cum ar fi puloverele și decorațiunile interioare.

Scorpionii tind să cheltuiască mulți bani și pe mâncare. Dacă simt nevoia să se răsfețe cu o comandă de la restaurant o vor face fără să stea pe gânduri, chiar dacă au frigiderul plin.

Citește și: Care sunt cele mai incompatibile zodii. Nativii care nu fac casă bună împreună

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta abundenței și excesului”, spune astrologul Evan Nathaniel Grim. Jupiter le oferă Săgetătorilor siguranța că astrele lucrează în favoarea lor când vine vorba de a se distra și de a fi creativi, lucru care poate contribui și la cheltuieli excesive.

Acest semn zodiacal de foc are adesea o mentalitate de genul „acționează acum, gândește-te mai târziu”, ceea ce înseamnă că își vor valida cardul pentru a obține tot ceea ce-și doresc, fără a ține cont de buget.

A avea securitate financiară nu este o prioritate de top pentru Săgetător, deoarece preferă să se bucure de momentul prezent, să fie spontan și să spună „DA” oricărei propuneri care le stârnește interesul, chiar dacă înseamnă să-și cheltuiască ultimul bănuț.

„Optimismul nemărginit al unui Săgetător poate încuraja, în general, asumarea de riscuri inutile”, spune astrologul. „Din fericire pentru ei, modul în care privesc lumea îi ajută adesea să identifice cele mai bune modalități de a ieși dintr-o situație dificilă.”

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton