Top 6 zodii puse pe scandal. Nu le provoca!

.

Furia este o stare pe care cu greu o putem manageria, atunci când suntem provocați ori când suntem loviți acolo unde doare mai tare. Semnul sub care te-ai născut îți influențează reacțiile. Tocmai de aceea există zodii care ies mai puțin șifonate din conflicte și zodii mereu puse pe scandal și reacționează urât atunci când sunt provocate. Iată care sunt zodiile puse pe scandal!

Fiecare zodie are propriile trăsături și tendințe comportamentale. Unele zodii sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a se implica în scandaluri și controverse mai des decât altele. În acest text, vom explora topul 6 zodii care sunt adesea puse pe scandal: Pești, Berbec, Scorpion, Fecioară, Săgetător.

Pești – pe primul loc în topul zodiilor puse pe scandal

Peștii sunt de obicei tăcuți, dar și extrem de sensibili. Sensibilitatea lor îi face în același timp și extrem de irascibili și cu greu suportă vreo critică din partea cuiva. Numai când aude că i se face observație, reprezentantul acestui sem zodiacal sare ca ars și face caz din nimic. Mai mult, te ține minte și atunci când greșești, imediat te sancționează. Motiv pentru care Peștii au parte de conflicte aproape în fiecare zi.

Peștii sunt cunoscuți pentru natura lor sensibilă și empatică, dar acest lucru îi poate face și mai vulnerabili la conflicte și controverse. Deoarece sunt atât de profunzi și emoționali, Peștii pot reacționa puternic la situații care îi afectează sau care încalcă valorile lor. Această intensitate emoțională poate aduce cu ea o posibilitate mai mare de a se implica în discuții și controverse pasionale.

Citește și Cum reacționează zodiile la nervi

Peștii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru dorința lor de a ajuta pe alții și de a proteja cei slabi. Această atitudine protectivă îi poate face să intre în conflicte pentru a susține cauzele în care cred cu tărie. Cu toate acestea, din cauza naturii lor empatic, Peștii pot fi și foarte critici față de cei care îi dezamăgesc sau îi rănesc.

Berbec

Zodia ta se află sub semnul focului. Găsești motiv de scandal cam din orice și nu-ți trebuie mult până te aprinzi și începi să tuni și să fulgeri. Este semnul zodiacal cel mai predispus la certuri și cu cele mai frecvente ieșiri violente. Berbecul este considerat imaturul zodiacului, fiind cel mai imatur dintre toți, de aceea de comporți ca un copil răsfățat.

Citește și Cât timp îți poartă pică zodiile

Berbecii sunt energici și impulsivi, ceea ce îi face să acționeze rapid în situații de conflict. Ei pot deveni foarte aprigi și pasionali atunci când se simt provocați sau nedreptățiți. De asemenea, sunt cunoscuți pentru sinceritatea lor brutală, care poate duce la dispute în relații.

Un alt factor care îi poate aduce pe Berbec în situații de scandal este competitivitatea lui. Berbecii sunt dornici să câștige și să se impună în situații de competiție, iar acest lucru poate genera tensiuni cu cei din jur. În plus, impulsivitatea lor poate face ca reacțiile lor să fie imprevizibile și să escaladeze conflictele rapid.

Scorpionul

Deși este un semn de apă, Scorpionul poate trece cu ușurință și drept o zodie de foc, din cauza comportamentului intempestiv. Este un semn guvernat de Marte, zeul Războiului, și de Pluto (Zeul Controlului) și caută să stârnească certuri cu orice preț, doar de dragul de a demonstra cât de bine poate face față unui conflict. Sunt oportuniști și exploatează orice situație. De asemenea, nu sunt adepții principiului ”Uită și iartă!”. Dcaă te-ai pus rău cu un Scorpion, acesta te va ține minte toată viața.

Scorpionii sunt adesea percepuți ca misterioși și intensi, ceea ce îi poate face să se implice în controverse și conflicte. Ei nu se tem să exploreze subiecte tabu sau să dezvăluie adevăruri ascunse, ceea ce poate aduce cu sine reacții puternice din partea altora.

Deoarece Scorpionii sunt pasionali și posesivi în relații, pot deveni geloși și înfocați în cazul în care simt că sunt trădați sau nedreptățiți. Această intensitate emoțională poate genera dispute și conflicte în relațiile lor.

Fecioara

Semnele de pământ, din care face parte și Fecioara, nu caută motive pentru a isca o discuție. Însă Fecioara își iese repede din fire atunci când este greșit înțeleasă. Ceea ce se întâmplă destul de des. Iar când explodează, crizele pe care le face o Fecioară le depășesc în intensitate până și pe cele ale Berbecului.

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecționismul lor și pentru dorința de a face totul cât mai bine posibil. Acest nivel ridicat de așteptări de la ele însele și de la cei din jur poate duce la critică și controverse. Nativii din Fecioară pot fi perfecționiști până la punctul în care devin exigenți și critici cu ceilalți.

Citește și Totul despre bărbatul Fecioară – compatibilitate și relații cu alte zodii

Fecioarele sunt, de asemenea, foarte analitice și pot vedea detaliile pe care alții le ratează. Acest lucru poate duce la critică în relațiile lor și poate genera controverse în cazul în care ceilalți se simt judecați sau criticați.

Săgetătorul

Este un semn pozitiv, însă este extrem de insensibil atunci când cei din jurul său au o problemă. Își spune cu aceași răceală părerea, chiar dacă nu sunt întrebați, lucru care îi scot din sărite pe cei vizați de criticile săgetătorului. Așadar, acest semn se angrenează fără să vrea într-un conflict. Puși în fața unei asemenea situații, se enervează atât de tare, încât se blochează și nici măcar nu știu cum să reacționeze.

Săgetătorii sunt exploratori înrăiți, dar această tendință de a căuta senzații tari îi poate aduce în situații controversate. Ei pot fi cunoscuți pentru lipsa lor de tact sau pentru lipsa de filtre în discursul lor, ceea ce poate duce la conflicte în comunicare.

Citește și Care este coarda ta sensibilă, în funcție de zodie

Deoarece Săgetătorii sunt dornici să descopere și să înțeleagă lumea, pot intra în dezacorduri cu cei care au opinii diferite sau care nu împărtășesc aceeași deschidere față de experiențe noi. Această dorință de explorare poate duce la dispute și controverse în viața lor.

Capricornul

Este cel mai serios semn din zodiac și, deși este semn de pământ, adică predispus sensibilității feminine, Capricornul are mai degrabă trăsături masculine în comportament. Este practic, aplicat și la fel de insensibil precum Săgetătorul, iar sursa conflcitelor sale este foarte asemănătoare cu a acestuia din urmă. Lipsa de sensibilitate și seriozitatea îl fac greu de ”digerat”, iar cei care nu-l suportă îl pot provoca foarte ușor. Și atunci când este lovit sub centură, Capricornul face o criză atât de violentă încât nici prietenii săi nu-l mai recunosc.

Un aspect care îi face pe Capricorni să fie pusi pe scandal este perfecționismul lor. Ei au tendința de a avea așteptări foarte ridicate de la ei înșiși și de la cei din jur și pot fi critici și exigenți. Această atitudine poate genera tensiuni și dispute atunci când ceilalți nu îndeplinesc aceste așteptări în mod corespunzător.

Citește și Cum tratezi un conflict cu fiecare zodie în parte

Capricornii sunt și cunoscuți pentru dorința lor de control. Ei iubesc să aibă controlul asupra situațiilor și pot deveni inflexibili sau autoritari în încercarea lor de a menține controlul. Aceasta poate duce la conflicte cu cei care doresc să aibă mai multă autonomie sau independență.

Deoarece Capricornul este guvernat de Saturn, planeta responsabilității și disciplinării, acești nativi pot fi percepuți ca fiind prea serioși sau prea concentrați pe muncă. Aceasta poate genera dispute în relații, deoarece ceilalți pot simți că sunt neglijați sau ignorați din cauza angajamentului excesiv față de carieră sau obiectivele personale.

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton