Top 5 zodii care sunt vampiri emoționali. Se hrănesc din energia celorlalți

.

Fiecare zodie poate deveni, la un moment dat, un vampir emoțional. Câțiva nativi, însă, sunt predispuși la această titulatură care nu face nimănui cinste. Dacă zodia ta se află în lista de mai jos, poți considera acest top 5 zodii care sunt vampiri emoționali drept un avertisment să-ți revizuiești comportamentul.

Vampirii emoționali sunt acele persoane care se hrănesc, prin mijloace emoționale, cu energia noastră. Chiar și-atunci când petrecem doar câteva momente cu acești nativi, ne pot face să ne simțim epuizați și pesimiști.

Zodii care sunt vampiri emoționali

Zodiile din lista de mai jos tind să-și dramatizeze experiențele de viață și să se dea vina pe ceilalți pentru neajunsurile lor.

Taur

Nativii zodiei Taur se dovedesc a fi, în multe situații, vampiri emoționali. Taurii caută validare din partea oamenilor din viața lor. Sunt impulsivi când lucrurile nu merg așa cum și-ar dori și mult prea dramatici când obosesc. Tind să-i învinovățească pe oamenii din jurul lor și obișnuiesc să-i facă pe ceilalți să simtă că le-au provocat durere, chiar și atunci când pur și simplu nu este cazul.

Citește și: Top 5 cele mai iubite semne zodiacale. Nativii pe care toată lumea vrea să-i aibă în jur

Fecioară

Nativii Fecioară sunt vampiri emoționali când nu reușesc să-și tempereze predispoziția excesivă de a critica. Spun cu prea mare ușurință ceea ce simt, fără să se gândească la consecințele pe care cuvintele lor le-ar putea avea. Fecioarele au abilitatea de a-i doborî, astfel, pe ceilalți, uneori din încercarea de a compensa pentru propriile defecte și neajunsuri, ceea ce nu este niciodată un lucru bun pentru nimeni.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn pentru fiecare zodie!

Rac

Racii sunt cei mai predispuși să devină vampiri emoționali la un moment dat. Fericirea acestor nativi se bazează prea mult pe ceea ce cred ceilalți, iar acest lucru le provoacă suferință. Singura modalitate de a remedia acest aspect este să deveniți mai independenți și să nu vă mai izolați de restul lumii. Știm, pentru un Rac nu este o provocare ușoară.

Citește și: Neti Sandu, horoscopul anului 2024. „Începe cu Mercur retrograd, avem trei eclipse și două seturi de combinații astrale. Nu va fi ușor!”

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător tind să fie vampiri emoționali deoarece renunță cu prea mare ușurință la conexiunile profunde pe care le leagă cu cei din jur. Săgetătorii te fac să te simți grozav un moment pentru ca mai apoi să-ți dea lumea peste cap. Te vor părăsi fără motiv și vor dispărea din viața ta într-o secundă. Cu un Săgetător nu știi niciodată la ce să te aștepți.

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru 2024. Care sunt cei mai norocoși nativi ai anului. „Oamenii pot profita de pe urma lui Jupiter!”

Berbec

Berbecii sunt vampiri emoționali deoarece își direcționează furia și frustrările asupra prietenilor și familiei. Muncesc mult prea mult și se străduiesc mult prea tare. Din această cauză, timpul liber este prea puțin spre deloc, ceea ce le afectează atât starea de spirit, cât și relațiile. Deși îi întâlnești rareori, sunt mereu stresați și impulsivi în preajma ta. Pare că niciodată nu sunt fericiți, chiar și atunci când faci toate eforturile pentru a-i ajuta să ajungă acolo unde își doresc.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton