Top 5 zodii care nu își țin promisiunile niciodată. Nu te poți baza nicicând pe ele!

.

Oricine știe pe cineva care are urâtul obicei de a promite adesea diverse lucruri, pentru ca mai apoi să “uite” complet să-și țină cuvântul. Este adevărat că se poate întâmpla, uneori, să nu îți poți ține promisiunea din motive care, cel mai probabil, nu țin de tine, dar de aici până la a face din asta un obicei este un drum tare lung.

Vestea bună este că există anumite semnale prin care putem depista persoanele mai “predispuse” să-și încalce promisiunile. Și este bine să le aflăm pentru a evita să ne bazăm pe astfel de oameni.

În clipele următoare, vom afla caracteristicile astrologice ale câtorva semne zodiacale care tind să nu-și țină cuvântul.

Berbec

Berbecul este un semn aventuros și impulsiv. Și se trezește adesea prins în entuziasmul acestor aspecte, ceea ce poate duce la nerespectarea promisiunilor. În timp ce intențiile nativilor din Berbec sunt sincere, natura lor înflăcărată, energia debordantă și starea permanentă de agitație îi pot face să uite de angajamente. Dacă aveți de-a face cu o persoană din Berbec, nu uitați să-i amintiți cu blândețe de promisiunile pe care le-a făcut. Și încercați s-i oferiți sprijin pentru a o ajuta să rămână pe drumul cel bun.

Gemeni

Gemenii vorbăreți și curioși au tendința de a promite mai mult decât pot da înapoi, datorită intereselor lor și naturii lor duale. Pe măsură ce explorează mai multe opțiuni, s-ar putea să își dorească să “schimbe macazul” în funcție de starea pe care o au, ceea ce duce la promisiuni încălcate în mod neintenționat. Pentru a stimula relații mai puternice cu nativii Gemeni, trebuie încurajată comunicarea deschisă și o înțelegere mai profundă a lucrurilor pe care ei și le doresc de la viață.

Citeşte şi: Zodii predestinate succesului pe plan financiar

Citeşte şi: Zodii care vor primi o veste bună până la sfârșitul lunii. Iese soarele și pe strada acestor nativi!

Citeşte şi: Zodia care are ghinion în septembrie 2023. Energia lentă și metodică a sezonului Fecioarei obosește acest semn zodiacal

Citeşte şi: Zodii care se îmbogățesc până la sfârșitul toamnei. Ce noroc pe ele!

Leu

Este o zodie încrezătoare și carismatică, dar uneori trece peste promisiuni în dorința lor de a impresiona și de a fi admirat. Natura lor generoasă și ambiția îi pot determina să își asume angajamente pe care le este dificil să le îndeplinească. Le puteți reaminti de promisiunile făcute din când în când, dar nu trebuie să aveți prea mari așteptări că le vor onora.

Săgetător

Săgetătorul este un adevărat iubitor de libertate, ce are tendința de a acorda prioritate creșterii și explorării personale în detrimentul onorării angajamentelor. Ei pot încălca neintenționat promisiunile cât timp caută noi experiențe și noi metode de stimulare intelectuală. Când aveți de-a face cu un Săgetător, acordați-i spațiul de care au nevoie, amintindu-le cu blândețe de obligațiile lor.

Pești

Peștii sunt reprezentanții unui semn plin de compasiune si empatie, dar stau mai prost la partea cu refuzul, simțindu-se obligați, de multe ori, să facă promisiuni pe care nu le pot onora. Natura lor emoțională și dorința de a le face pe plac altora pot duce la dezamăgiri neintenționate. Pentru a-i sprijini pe Pești, încurajează-i să stabilească limite realiste pentru a-și ține cuvântul.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton