Perechi de zodii care pot avea o relație toxică. Sunt incompatibile pe plan amoros

.

Când vine vorba de relații, sunt unele combinații astrologice considerate nepotrivite din cauza diferențelor de caracter ale nativilor. O relație de cuplu toxică duce la suferință emoțională, scăderea stimei de sine, apariția stresului a nevoii de izolare, și nimeni nu vrea să treacă prin așa ceva, nu?

Iată care sunt nativii care dacă se cuplează ar putea ieși din relație cu inima frântă.

Berbec – Taur

Berbecul este încăpățânat, iar Taurul este și mai și. De cele mai multe ori, neînțelegerile dintre ei apar din cele mai simple lucuri și certurile sunt mereu cu scântei. Deși ambele semne au în comun dorința de stabilitate și loialitatea, caracterul vulcanic și aventuros al Berbecului va scoate din sărite Taurul liniștit care nu vrea să iasă din zona lui de confort.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Gemeni – Capricorn

CONȚINUT VIDEO UNICA

Gemenii sunt foarte spontani și jucăuși din fire, în timp ce Capricornii iau lucrurile mereu prea în serios și fac prea multe planuri. Planificarea exagerată a tuturor activităților poate deveni o provocare pentru nativul Gemeni, care va începe să simtă frustrare și nemulțumiri cu privire la relație. Cei doi sunt perfect compatibili doar când vine vorba de afaceri.

Fecioară – Pești

Fecioara acordă prioritate detaliilor și găsirii strategiilor de acționare în viața de zi cu zi, în timp ce nativul Pești este cu capul în nori și dornic de activități spontane, neplanificate. Fecioara va tentată să încerce să-i atragă pe Pești în realitate, provocând frustrare și neînțelegeri.

Citeşte şi: Horosocop Neti Sandu. Vin mai mulți bani pentru zodii până pe 20 iunie. Ce nativi vor avea probleme de sănătate

Citeşte şi: Zodiile care vor fi cerute în căsătorie până la sfârșitul verii 2024. Se anunţă o perioadă plină de magie!

Citeşte şi: Cum iartă zodiile? Care sunt cei mai rezonabili nativi ai zodiacului

Citeşte şi: Zodiile norocose ale lunii iunie. Sunt răsfățatele astrelor

Leu – Scorpion

Leul caută mereu atenție și admirație, în timp ce Scorpionul preferă să treacă neobservat prin anumite situații. Gelozia și posesivitatea Scorpionului și dorința Leului de a fi mereu centrul universului fac ca relația să nu poată funcționa.

Săgetător – Pești

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dispoziția iertătoare și relaxată a Săgetătorului se ciocnește adesea de tendința Peștilor de a păstra ranchiună și de a se răzbuna. În plus, Săgetătorul va fi mereu în căutarea aventurii, în timp ce nativii Pești sunt destul de sceptici cu privire la schimbările care nu îi favorizează.

Balanță – Fecioară

Nehotărârea Balanței poate irita semnificativ dorința puternică a Fecioarei de eficiență și ordine. La rândul său, perfecționismul și natura critică a Fecioarei o pot face pe Balanță să se simtă în mod constant înfuriată. Acești nativi nu se vor putea înțelege niciodată pe plan amoros.

Rac – Vărsător

Racul prețuiește conexiunea cu ceilalți, iar Vărsătorul vrea libertate și independență emoțională. Au pasiuni diferite și opinii opuse cu privire la deciziile pe care le au de luat împreună.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton