Patru zodii care rămân fără bani până la sfârșitul lunii iulie. Ei ajung la sapă de lemn

.

Mijlocul verii vine cu surprize neplăcute pentru câteva semne zodiacale. Apar probleme mari pe plan financiar, pierderi de bani, datorii sau chiar situații care pot duce la faliment.

Pentru că nu și-au gestionat bine finanțele, unele zodii vor avea parte în perioada imediat următoare de o lovitură puternică în sectorul financiar. Iată cine sunt ghinioniștii zodiacului care pot ajunge la sapă de lemn până la sfârșitul lunii iulie.

Berbec

Vine un moment de impas pentru nativii din Berbec pentru că nu își vor mai putea duce la bun sfârșit planurile din cauza unor pierderi masive de bani. La locul de muncă se ivesc unele probleme la nivelul conducerii, ceea ce va duce la întârzieri salariale și privarea de bonusuri. Ghinionul financiar îi face să-și amâne concediul planificat pentru sfârșitul acestei luni, dar și să apeleze la soluții de criză pentru a-și acoperi golurile din buget. Așadar, se vor simți nevoiți să renunțe la unele bunuri personale importante pentru ei, pentru a face rost de bani.

Gemeni

Apar probleme de sănătate pentru cineva din familia lor și vor fi nevoiți să facă eforturi mari financiare pentru analize și tratamente costisitoare. Poate fi vorba chiar de necesitatea unei deplasări în străinătate pentru o operație ce va implica fel de fel de costuri și cheltuieli semnificative. Partea bună este că problemele cu banii sunt doar temporare și vor fi depășite rapid la începutul lunii viitoare. Grijă mare și la locul de muncă! Pot apărea unele penalizări din cauza unor proiecte mai vechi lăsate neterminate.

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu. Două zodii se confruntă cu probleme financiare în ultimele săptămâni din iulie / Video

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Citeşte şi: Care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Mihai Voropchievici: „Alături de ea nu te plictisești niciodată”

Citeşte şi: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte este în Fecioară până la sfârșitul verii și aduce spor, bani și progres

Săgetător

Cei născuți sub acest semn zodiacal au fler în afaceri și fac bani fără prea mare efort, dar sunt mult prea cheltuitori. Dacă se află în concediu sau urmează să plece până la sfârșitul acestei luni, există riscul pierderii unei sume mari de bani. Poate cad victimele unor înșelătorii. Sau pot pierde bunuri de mare valoare pe care nu le mai recuperează.

Pești

Și ei câștigă bani ușor, dar rămân fără ei la fel de repede dacă nu sunt prudenți. Tentațiile din concediu îi vor face să cheltuiască mai mult decât plănuiseră. E de înțeles dorința lor de a se distra fără să se uite la bani, dar făcând acest lucru vor termina luna pe minus. Începutul de august, îi găsește, așadar, căutând împrumuturi pe la prieteni sau familie, pentru a rezista până la încasarea salariului.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton