Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru 2023 și 2024: „Lumea este guvernată de ceva ascuns” / Video

.

Numerologul Anatol Basarab a făcut câteva previziuni pentru anii 2023 și 2024. În timp ce anul curent este guvernat de cifra 7, care este un simbol al tainei, în 2024 lucrurile se vor schimba.

Invitat în emisiunea „În Oglindă” prezentată de Mihai Ghiță, celebrul numerolog a vorbit despre cifra destinului și a explicat cum se calculează aceasta. De asemenea, Basarab a explicat că în spatele fiecărui destin se ascunde o cifră.

Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru 2023

Numerolog, psiholog și enerolog, Anatol Basarab a făcut primele previziuni pentru anul 2024, dar a povestit și care este cifra care guvernează în 2023.

Invitat de Mihai Ghiță să vorbească despre destin, Anatol Basarab a explicat că pentru fiecare persoană există o destinație și că drumul său se calculează foarte ușor.

„Există destin care ascunde în spate o formulă, prin urmare o cifră. Nu există cifra și apoi destinul. Există o anumită destinație, predestinație care reprezintă un set de capacități, abilități, trasee, obstacole care sunt codificate în niște cifre. Dacă știm să decodificăm acele cifre, știm care este drumul omului respectiv. Ori știm când este pe drumul lui și când se află pe drumuri străine”, a precizat numerologul.

Cât despre anul 2023, acesta spune că se află sub cifra șapte și este anul tainei.

„Când interpretăm anul 2023, el este nu doar pentru români, ci pentru toți acei oameni, acele state și tradiții care urmăresc calendarul respectiv, 2023. În unele tradiții, de exemplu la chinezi, ei trăiesc în 7000 și ceva. Ei urmează un alt calendar și la timpul schimbării calendarelor ei nu au vrut să-l schimbe”, a afirmat Anatol Basarab.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii iunie. Zodiile pe care le așteaptă o perioadă tensionată / Video

Citește și: Trei zodii care vor pierde totul până la sfârșitul verii. Ei sunt cei mai ghinioniști!

„Când spunem 2023, suma lui totală va fi egală cu șapte. Dacă este egală cu șapte, atunci pe 7 îl traducem simplu, din cifră în simbol, din simbol în cuvinte, adică este taină, adică în ascuns, adică este anul bătăliilor organizațiilor secrete. Adică ce se întâmplă nu o să înțelegeți pentru că este ascuns. Este propagandă, o să vă dea niște filme, ce trebuie să vedeți și ce păreri trebuie să vă creați. (…) Ce trebuie să știți și nu trebuie să știți. (…) Lumea în 2023 este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns”, a explicat numerologul.

Ce ne așteaptă în 2024

Anatol Basarab a făcut câteva previziuni și pentru anul 2024 și a dezvăluit că cifra anului viitor este 8.

„Anul 2024 va fi un an, pentru noi, ori prenatal ori premoarte. Este anul care va aduce optul, iar optul însemnă un cerc mai mare și unul mai mic, adică o serie întreagă de țări mai mari la număr care reprezintă turma și o serie întreagă de țări mai mici la număr care reprezintă elita”, a explicat el.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni spectaculoase pentru vara anului 2023: „Sunt ocazii unice!”

Citește și: Cristina Demetrescu a făcut horoscopul pentru a doua jumătate a lunii iunie 2023. Apar schimbări în dragoste și pe plan financiar

„În cercul mare se va bate lumea sau diferite țări, inclusiv cu diferite sisteme din anul acesta. Se vor bate pentru ce? Cine să iasă din turmă și să conducă cu restul țărilor din cercul de sus”, a precizat Anatol Basarab.

Mihai Ghiță l-a întrebat pe invitatul său dacă există cifre bune și cifre rele.

„Nu există oameni buni și oameni răi, nu există nici cifre bune sau cifre rele. Oamenii sunt trebuincioși sau netrebuincioși, vrednici sau nevrednici. Oamenii așa se împart. Cifrele tot așa sunt, trebuincioase pentru un anumit obiectiv și sunt cifre netrebuincioase pentru o altă modalitate de a realiza acel obiectiv”, a spus Anatol Basarab.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton