Noiembrie, o lună de coșmar pentru patru zodii. Se lovesc de ghinion la tot pasul!

.

Viața e plină de suișuri și coborâșuri și, de cele mai multe ori, necazurile vin exact atunci când credem că totul merge bine.

I se întâmplă oricui să aibă o zi mai puțin bună, cu nereușite și obstacole pe toate planurile, dar cum ar fi să ne confruntăm cu o lună întreagă de ghinion și necazuri? Din păcate, astrele nu au vești bune pentru unii nativi din zodiac și prevăd că în noiembrie nimic nu le va merge bine.

Iată, așadar, care sunt ghinioniștii acestei luni.

Berbec

Cei născuți în Berbec vor avea o lună complicată. Dacă până acum în această toamnă nu au întâmpinat probleme, pot apărea obstacole neașteptate în noiembrie. Se anunță evoluții neașteptate ale situațiilor care îi vor scoate din zona de confort. Iar planurile le vor fi date peste cap și vor face greșelile peste greșeli.

Ar fi mai bine ca nativii din Berbec să nu facă schimbări de niciun fel în această lună și să se pregătească pentru a face față tuturor situațiilor neprevăzute care pot apărea.

În noiembrie, Berbecul va experimenta o explozie emoțională. De asemenea, sunt de așteptat conflicte cu cei apropiați.

Gemeni

Va fi o lună plină de ghinion, copleșitoare pentru cei născuții în Gemeni. Vor trebui să se confrunte cu probleme pe care le-au evitat până acum în viața personală. Nativii Gemeni nu vor avea chef să fie veseli, vor fi puși pe ceartă și nervoși, așa că este mai bine evită ieșirile cu prietenii, petrecerile sau reuniunile de familie în această lună. Nimic nu va părea să meargă bine în noiembrie. Poate fi cea mai lungă lună din an pentru tine.

Citeşte și: Horoscop Cristina Demetrescu: Schimbări importante pentru toți nativii în a doua jumătate a lunii octombrie

Citeşte şi: Horoscop Minerva: Previziuni până pe 15 noiembrie. Luna Nouă aduce unei zodii posibilitatea de a-și îndrepta greșelile / Video

Citeşte şi: 10 adevăruri brutale despre bărbatul Capricorn. Adevăruri ascunse despre cel mai pragmatic semn zodiacal

Citeşte şi: Ce se schimbă la zodia ta după 30 de ani. Cum te influenţează ascendentul

Balanță

Nativii din Balanță trebuie să fie atenți în noiembrie. Lucrurile pot merge prost pentru ei sunt șanse mari să nu poată face față eșecurilor. Pur și simplu le va fi greu să găsească o rutină stabilă în noiembrie și nu se vor simți mulțumiți sau satisfăcuți de nimeni și de nimic.

Cei din Balanță vor fi scoși din zona lor de confort și forțați să se confrunte cu eșecul și umilința. S-ar putea să fie și unele probleme financiare în această perioadă.

Săgetător

Cei născuții în Săgetător au experimentat până acum o creștere pe plan personal, dar totul se prăbușește pentru ei în noiembrie. Va fi cea mai nefericită perioadă a anului, pentru că vor fi departe de tot ceea ce iubesc. Partea legată de finanțe este, de asemenea, afectată.

Pot apărea complicații și în viața amoroasă, și în cea profesională vor fi afectate. Nativul Săgetător va fi confuz și frustrat de situație,  așa că poate ar fi bine să caute ajutorul celorlalți pentru a trece cu bine peste această perioadă.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton