Neti Sandu, horoscop 19 aprilie – 20 mai. În sfera profesională vin banii și scăpăm de Mercur retrograd. Ce zodii vor străluci pe toate planurile

.

Neti Sandu a făcut previziunile astrologie pentru următoarele săptămâni și a anunțat surprize mari pentru toate zodiile. Vestea bună este că după 25 martie, scăpăm o vreme de Mercur retrograd.

Neti Sandu, horoscop 19 aprilie – 20 mai. Previziuni pentru fiecare zodie

„Vorbim de perioada 19 aprilie – 20 mai, intervalul în care Soarele traversează zodia Taurului. Pe 21 aprilie avem Jupiter conjunct cu Uranus, care e mega ultra extra, trebuie să aducă ceva special. Dacă nu a reușit tot anul, poate să aducă acum sau pe lângă ce a adus tot anul, acum e ceva bonus. După aceea, pe 25 aprilie avem următorul fenomen: Mercur nu mai este retrograd.

Pe 30 aprilie avem intrarea lui Marte în zodia Berbecului și toată perioada despre care vorbim de aici încolo o să fie cu Marte în Berbec, în domiciliu. După ce a acumulat două eclipse și o lună plină, o lună nouă și acest Mercur retrograd, aproape o lună de zile în Berbec, vine acum Marte. Deci ăsta e cam la a patra mână și e foarte important faptul că Marte traversează această zodie. O dată la 2 ani ajunge Marte aici” – a explicat Neti Sandu, la Pro TV.

Haideți să aflăm ce se va întâmpla în perioada următoare cu fiecare zodie.

Berbec

Berbecul a avut o eclipsă cu penumbră, o eclipsă totală de Soare, retrogradări și acum îl are pe Marte în zodia lor și înseamnă o presiune foarte mare să schimbe ceva. Jupiter este în casa banilor, a salariului și a banilor care pot veni prin intermediul partenerului de cuplu. Combinația Jupiter-Uranus poate să fie încă o colaborare, încă un loc de muncă care să le aducă acești bani ca o ultimă șansă de a fructifica tot ce au avut la dispoziție de anul trecut, de când a intrat Jupiter în zodia Taurului, casa banilor pentru Berbec.

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Taurul trebuie să obțină ceva în plus, ceva bun, să fie un bonus. Să cumpere o casă, o mașină, să plece în străinătate la studii, să-și trimită copilul la studii, să învețe el ceva. Pot fi studii normale, studii postuniversitare, doctorate, masterate, ceva care să dea o îmbunătățire.

O dată la 12 ani vine Jupiter și e cu o coroniță, că adică omul merită. E marele benefic, e bancherul zodiacului și în zodia Taurului ce poate să aducă? Ei aduce ce are Taurul nevoie, adică bani, mâncare bună, parfumuri, bijuterii. Dar pot fi și lucruri care țin de familie, un soț, o iubită, un copil. Tot ce își dorește un om în viață poate primi cu acest Jupiter în zodia lui.

Marte intră în zodia Berbecului, care reprezintă casa problemelor de sănătate ale Taurului. Deci mare atenție pe partea de sănătate!

Gemeni

Intrarea lui Jupiter în zodia lui e la un pas și asta înseamnă că el poate, înainte de intrarea triumfală, să primească o numire în funcție, o primă, un salariu mai bun, o casă, o mașină, tot așa, ceea ce aduce Jupiter pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii pot avea parte de multe lucruri bune și o să fie ceva, ca o rearanjare în pagină a listei de prieteni. Saturn care este în continuare în zodia Peștilor și deocamdată s-ar putea să nu-i încurce, pentru că vine Jupiter să ajute, dar ei vor resimți un fel de blocaj.

Planetele din zodia Taurului îi anunță pe Gemeni că sunt probleme de sănătate pe care nu le-au băgat în seamă.

Rac

Racii au tot avut ocazia să facă o schimbare de imagine publică. Sfera carierei a primit luminozitatea care trebuia și ei puteau să facă un pas curajos. Acum a ajuns Marte acolo, Mercur a fost retrograd și le-a dat ceva de furcă. Acum, însă, e Marte în Berbec și trebuie să spună clar și răspicat dacă sunt admiși, dacă nu, ce au de făcut și ce ar trebui să mai facă. Jupiter este în continuare la un interval care îi poate ajuta să-și stabilizeze poziția în breasla, în societate.

Deocamdată, lucrurile arată bine pentru ei. Marte poate să le propună totuși, în plus, un alt serviciu. Și poate de aici chiar înseamnă o schimbare de serviciu care să fie bună. O schimbare pe care ei în mod normal nu ar face-o, adică e o conjunctură care duce acolo și care ar trebui să fie bună.

Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

Leul îl are în continuare, pentru ultima lună, Jupiter în sfera carierei. Poate să capete o funcție.

Mai sunt și planetele mici, vine acolo și Marte, asta s-ar putea să-i pună puțin pe drumuri, să călătorească, să rezolve treburi de serviciu, activități de afaceri sau să plece în concediu. Pot să prindă și un contract de afaceri, ceva important, pentru că planetele astea în sfera carierei trebuie să aducă ceva bun pentru Leu.

Fecioară

Jupiter este în continuare în zodia Taurului, în conjuncție cu Uranus și atunci poate să fie un concediu foarte bun, poate să fie un rezultat foarte bun la școală sau poate se duc la interviuri, ce mai fac, studiază în străinătate, sau pe copii îi ajută să se ducă tot așa și mai pot rezolva diverse alte lucruri, legalizări, procese la tribunal ș.a.m.d.

Citeşte şi: „Va fi în culmea fericirii. Visurile sale devin realitate!” Horoscop Minerva, 16 aprilie – 15 mai 2024. Cine este norocosul zodiacului

Citeşte şi: Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie 2024. Berbecii câștigă mai mulți bani, Gemenii se vindecă

Citeşte şi: Zodii nemiloase în dragoste. Îți pot frânge inima când te aștepți mai puțin

Citeşte şi: Zodii autoritare care îi domină pe ceilalți. Sunt lideri înnăscuți și firi impunătoare

Apoi, Jupiter intră în sfera carierei pentru Fecioară și ar trebui să fie ceva foarte bun, dar nu va fi ușor să colaboreze cu șefii. E o avansare în rang, pentru că Jupiter o propune, dar restul e obținere.

Balanța

Mercur retrograd a fost în casa partenerială a Balanței și acum a venit Marte.

Balanța trebuie să învețe diplomația. Ei ar trebui să o știe din naștere, dar se va perfecționa și va ști cum să lucreze cu interlocutorii. De Marte o să aibă parte toată luna și vor fi destul de gălăgioși interlocutorii și pretenționși, iar Balanța e pacifistă, nu vrea scandal, nu vrea să rezolve nimic cu gălăgie. Deci ea va trece prin greutăți în perioada aceasta, dar când iese la mal, e numărul unu. O să fie bine!

Scorpion

CONȚINUT VIDEO UNICA

La Scorpion e încă bine în casa partenerială, planetele sunt cooperante și chiar combinația asta Jupiter-Uranus poate să aducă un loc de muncă. Poate să fie o abordare de afaceri din partea cuiva care plătește bine, să zicem, sau de care să fie încântat că oamenii pot fi de calitate.

La serviciu pot fi niște schimbări care să-l afecteze oarecum, dar casa partenerială e aducătoare de bine. Apare cineva pe care se poate baza.

Trebuie să aibă grijă la problemele de sănătate. Dacă e o problemă de sănătate cu Marte, patronul lui în domiciliu, atunci trebuie mers la doctor și dacă i recomandă un tratament, să-l și urmeze.

Săgetător

În sfera profesională vin banii. Marte din 30 aprilie se mută în casa iubirii, a Săgetătorului. Dar Marte e foarte pretențios, gălăgios și gelos, și impulsiv. Și o să fie un fel de luptă, pentru că nici cu Săgetătorul nu este ușor, că nu stă să îl manipuleze cineva. E o provocare în plan sentimental. Marte creează discuții legate de gelozie, de probleme în cuplu în relația sentimentală.

Marele benefic, Jupiter, patronul și guvernatorul Săgetătorului, intră în Gemeni, în casa parteneriatelor cu oameni serioși.

Capricorn

Saturn este într-o casă a terenului în care locuiesc. Deci ei au de gând să mai schimbe ceva în locuință. Au de mutat mobile, instalațiile, pun boiler, termopane, centrală, ceva legat de locuință.

Sfera iubirii e animată la maximum. Sfera afectivă, dar nu a relațiilor alea serioase, de căsătorie. Dar asta înseamnă că activitatea preferată poate ocupa și el un loc, de data asta în sfera preocupărilor lui și poate găsește ceva care să îl ajute să mai scape de tensiunile de la muncă.

După ce va intra Jupiter în Gemeni, ei vor trebui să aibă o altă abordare a problemelor de serviciu, alta decât cea pe care au făcut-o până acum. Trebuie să se reinventeze. Deci locuința, comunicarea, serviciul și iubirea, astea sunt temele principale ale Capricornului.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

O să aibă cheltuieli, Saturn îi forțează să se comporte altfel cu banii, pentru că ei erau cheltuitori, dar acum nu mai e așa. Ei nu mai câștigă singuri și trebuie să fie mai disciplinați cu bugetul, să nu depășească.

Probabil or să cheltuiască din nou pentru locuință. Acolo e un interes, dar după aceea Jupiter iese de acolo și o să intre într-o zonă a semnelor de aer, care e la fel cu al Vărsătorului. Și pentru el o să fie mai bine. O să se simtă eliberat, dar deocamdată mai are un hop de trecut.

Pești

Peștii îl au în continuare pe Saturn acolo și trebuie să învețe să facă totul încet, cu măsură și să fie disciplinați.

Marte stă în domiciliul lor, în prima casă a Peștilor și arată niște cheltuieli. Mercur a fost retrograd și le-a creat o agitație în sfera bancară, iar acum îi obligă să cheltuiască.

Pot fi unele schimbări pe plan financiar, poate că nu tocmai plăcute, dar trebuie să aibă grijă. Poate o să fie o amânare, poate cer un salariu în avans sau au cerut un împrumut unei bănci și acolo trebuie să aibă și grijă și răbdare, să vadă ce se întâmplă cu acești bani.

Sfera comunicării este exacerbată în momentul de față cu Jupiter conjunct cu Uranus, deci au posibilitatea să-și expună un punct de vedere, să aibă o platformă de pe care să apară în public, să vorbească, să își facă o campanie și să obțină un plus de imagine. Ăsta e ultimul moment în care ei pot să facă treaba asta. După aceea, accentul se mută în altă parte și se încheie această oportunitate.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton