Neti Sandu a spus ce se va întâmpla cu zodiile până pe 22 septembrie. Cine va scăpa de problemele cu banii în următoarele săptămâni

.

Neti Sandu a făcut previziunile astrologice pentru următoarea lună. Intrăm în zodia Fecioarei și vor avea loc câteva evenimente astronomice importante în următoarele săptămâni, așa că surprizele se vor ține lanț pentru toți nativii din zodiac.

“Am avut o perioadă mai delicată cu Mercur retrograd, mai avem doar o sătptămână. Fecioara începe pe 22 august, se încheie pe 22 septembrie și în această perioadă mai avem doar o săptămână de mercur retrograd.

Ar trebui ca toate lucrurile, toate schimbările care se presupune că au apărut în răstimpul ăsta de lună august, câtă vreme am traversat zodia Leului, au fost toate schimbările cauzate de Mercur retrograd. Acum, dacă ele s-au rezolvat, lucrurile se așează în ordine și putem beneficia de niște bonusuri, de niște premii, de niște recompense și de niște lucruri așa cum trebuie. Asta înseamnă că în planetele sunt în domiciliu, deci astea sunt beneficiile” – a explicat Neti Sandu la Pro TV.

Apoi a explicat mai în detaliu ce se va întâmpla cu zodiile în următoarele săptămâni.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Berbec

Marte, patronul Berbecului, intră în casa a 4-a, ceea ce înseamnă că apar unele schimbări legate de locuință, poate face niște reparații sau își cumpără altă casă. Poate are nevoie mașina de reparații.

Mercur se află într-o casă a problemelor care țin de sănătate, de bani, de acte care nu s-au rezolvat când trebuia și practic e și casa serviciului și a sănătății.

Iar la capitolul parteneriate, e acest Venus foarte drăguț, generos, iubitor, zâmbitor și care creează armonie. Berbecul se poate îndrăgosti, se poate căsători, se poate să întâlnească pe cineva sau să aibă o perioadă foarte bună de interacțiune cu lumea.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Jupiter în Gemeni promite bani, promite tot anul bani. Acuma vedem dacă e așa.

Marte este într-o casă a drumurilor, s-ar putea să facă mai multe drumuri, să mai schimbe mașina, să mai repare câte ceva pe acolo. Mai sunt lucruri care țin tot așa, de școala copiilor sau a lui, de taxe și de hobby-uri.

La serviciu se întâmplă ceva sau poate are niște activități colaterale care să-i aducă satisfacții, pentru că Venus e și patroana nocturnă a Taurului și în celălalt domiciliu, în Balanță, care înseamnă plusuri în casa serviciului, a sănătății și a banilor. Deci o sursă suplimentară, colaterală, poate să fie o colaborare sau niște activități de plăcere, care vor fi și plătite.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Gemeni

Pentru Gemeni rămâne în continuare marele benefic, care încarcă, încarcă la baterie. Are de stat un an de zile, mai retrogradează, dar acum e perioada bună.

Mercur e retrograd în sfera asta a tumultullui sufletesc. Au fost niște răscoliri câtă vreme a fost în zodia Leului și au fost și drumuri, au fost și bani cheltuiți, au fost mai multe capitole răscolite, iar acum apar niște cheltuieli, niște investiții.

Mai sunt și probleme de sănătate pe care trebuie să le rezolve. Pe plan sentimental poate să apară cineva cu care să se potrivească.

Citeşte şi: Care sunt zodiile care vor avea parte de ghinion la începutul toamnei. Relaţiile personale vor fi puse la încercare

Citeşte şi: Ce zodii vor fi afectate de trecerea din vară în toamnă. Cu ce probleme de sănătate se vor confrunta

Citeşte şi: Ce zodii vor avea parte de reușite profesionale la începutul toamnei. Nativii pentru care succesul e garantat

Citeşte şi: 3 zodii pe care nu ar trebui să le inviți la mesele cu tot neamul. Provocă scandal în familie

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Rac

Marte intră în zodia Racului. Orice se poate face cu ajutorul acestui Marte care înseamnă curaj și puterea, adică le dă energie să-și împlinească un vis.

Marte îl invită pe Rac să capete acel curaj și încredere ca să facă pasul ăla important: unul vrea să-și ia o casă, altul vrea mașină, altul vrea să intre la facultate, altul vrea să se căsătorească sau să ajungă șef sau orice altceva își dorește.

Mai sunt lucruri legate de deplasări care se pot rezolva frumos. Apoi sunt niște modificări acasă, pentru confort și vizual, dar și fizic.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

La Leu avem noutăți. Mercur, care până acum a scos la iveală tot ce nu era bun, pune ceva nou la loc, aduce bani, pentru că intră în domiciliu în casa banilor Leului.

Trebuie să aibă grijă de sănătate, pentru că deja Mercur a arătat, câtă vreme a fost retrograd, care sunt vulnerabilitățile Leului.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Fecioară

La serviciu ar trebui să se întâmple ceva bun, să facă niște achiziții, să vină banii care n-au venit când trebuia. Când Mercur e direct în zodia asta, se rezolvă multe treburi legate și de școală, și de problemele copiilor și de business-uri, și de acte, și de tot felul de lucruri despre care s-a tot preocupat Fecioara în răstimpul ăsta.

Și faptul că Venus este în domiciliu în Balanță înseamnă rezolvarea capitolului finanțe.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Balanța

Până acum, Mercur a stat retrograd și la capitolul prieteni, dar acum traversează zodia Fecioarei, ceea ce înseamnă că se va bucura de rezolvări la capitolul sănătate. Iar Venus este chiar recuperarea, sănătatea întruchipată și un nou look pentru Balanță. Vin bani și acest nativ se va putea bucura și de o împlinire din punct de vedere sentimental.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Scorpion

Pentru Scorpion rămâne deschis capitolul finanțe, de unde el are de profitat. Poate cere un împrumut, poate investește cumva banii sau îi gestionează altfel.

Marte va intra în zodia Racului și începe o altă perioadă pentru Scorpion. E un echilibru, e un impuls care pe el îl face să abordeze niște lucruri pe care până acum le-a lăsat așa.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Săgetator

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Săgetător rămâne activat capitolul comunicare cu partenerul, cu șefii, cu colaboratorii, pentru că Jupiter este în sfera comunicării, deci în Gemeni. De asemenea, avem și o interacțiune mai bună cu grupul, cu prietenii, cu colaboratorii.

O să mai fie și o eclipsă parțială de luna, pe 18 septembrie, pe axa Fecioară-Pești și asta înseamnă că el trebuie în continuare să aibă grijă la serviciu, să-și obțină toate avantajele pentru care a muncit.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Capricorn

Pentru Capricorn avem o sferă a serviciului care pretinde mai multă atenție, mai mult efort și să-și aleagă el ceva care i se potrivește. Asta trebuie să facă Capricornul. Mercur este într-o zodie de pământ care se potrivește foarte bine cu nativul Capricorn. Și vine un echilibru de acolo, ar trebui să mai facă rost de niște bani și ar avea de unde.

La capitolul sănătate, dacă e vreo problemă, nu se va resimți în perioada aceasta și promite să fie un progres, pentru că va fi contactat în vederea unor colaborări.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Vărsător

Pluton a retrogradat și s-a întors cât mai spre zodia Capricorn. Dar partea bună rămâne sau vine tot din direcția lui Jupiter, marele benefic din zodia Gemenilor, același semn de aer ca al Vărsătorului. Se vor îngriji mai mult de ce se întâmplă la capitolul școală, la pregătirea copiilor. Este o perioadă frumoasă pentru Vărsător.

Horoscop Neti Sandu, 22 august – 22 septembrie – Pești

Marte îl poate face să avanseze puțin cu problemele de care e interesat și care l-au măcinat și trebuie să le rezolve în perioada următoare.

Apoi avem eclipsa care vine fix pe zodia Peștilor și acești nativi trebuie să înfrunte o situație care probabil nu le prea convine. Mercur va fi în casa partenerială, și va rezolva multe lucruri care țin de contracte. De asemenea, va câștiga bani, pentru că Vens, e într-o casă a recuperării banilor.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton