Nativii din zodiac care primesc binecuvântarea Universului în august. Lor le va merge totul ca pe roate. Ce noroc!

.

Ultima lună calendaristică de vară vine cu o mulțime de surprize plăcute pentru mulți nativi din zodiac. Pentru că sunt unele semne zodiacale peste care va da norocul exact atunci când se așteaptă mai puțin în august.

Vorbim despre o perioadă foarte roditoare din punct de vedere material și spiritual și despre găsirea forțelor necesare pentru a duce la bun sfârșit planuri mărețe. Totul vine ca o binecuvântare din partea Universului, iar cuvintele cheie ale lunii august sunt norocul, bunăstarea și euforia.

Iată care sunt nativii din zodiac care se vor bucura de tot ce e mai bun și mai frumos în săptămânile acestea.

Taur

Viața va lua o întorsătură notabilă în rândul celor născuți sub semnul Taurului. Deși este mai mereu cu picioarele pe pământ și refuză să cadă în “capcanele” paranormalului, cei din Taur vor avea parte de ceva ce nu au mai experimentat până acum. Va fi o revelație pentru ei, un semn de la Univers care le va indica traseul pe care trebuie să-l urmeze de acum, astfel încât să iasă din impasul emoțional în care se află. Chiar dacă acest nativ va avea tendința să considere că tot ce i se întâmplă bun este doar o coincidență, Universul își joacă bine cartea și nu se abate de la planul său de a-l ajuta pe Taur să-și găsească fericirea. Atenție la semnele care apar la tot pasul.

Citeşte şiHoroscop Minerva – previziuni pentru prima jumătate a lunii august. Cum stau nativii cu dragostea și ce schimbări se anunță

Citeşte şi: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru 31 iulie – 6 august. „Atenționări, rezolvări, suprize!”

Citeşte şi: Lună Plină în august 2023. Camelia Pătrășcanu anunță schimbări majore pentru nativii din zodiac

Citeşte şi: Zodiile feminine care au noroc în august 2023. Este un moment propice pentru călătorii, studiu sau activități spirituale

Rac

Dacă până acum au stat ca pe ace cu privire la locul de muncă, din cauza unor neînțelegeri cu superiorii, în sfârșit, problemele se vor rezolva odată cu apariția unor noi oportunități în domeniul afacerilor. Este momentul să dea drumul, pe cont propriu, proiectelor pe care de mult le are în plan, pentru că se anunță șanse mari de succes. Veștile bune apar și în viața personală, când Universul îi va binecuvânta cu liniște, armonie, înțelegere și cu îndemnul de a face următorul pas în relație. Poate fi vorba despre începutul unei povești uimitoare de dragoste, o logodnă, o cerere în căsătorie sau chiar vestea venirii pe lume a unui copil.

Leu

Leul este vedeta lunii august, așadar toată atenția astrelor va fi asupra lui. Nativii din Leu vor avea în perioada aceasta o energie debordantă, uluitoare, care va fi simțită de toți ce cu care intră în contact. Totul se datorează, în mod evident, binecuvântării Universului, care este de partea lor acum mai mult ca nicicând. Se anunță o perioadă foarte înfloritoare pe partea profesională, cu bonusuri substanțiale, măriri de salarii și, cel mai important, promovări în funcție. Pentru că totul este perfect pe plan financiar, cei din Leu vor reuși, în sfârșit, să-și îndeplinească o veche dorință și să facă o achiziție importantă, costisitoare, fără riscul de a afecta bugetul familiei.

Vărsător

Luna august va fi pur și simplu extraordinară pentru cei din Vărsător. Capacitatea de a privi într-o manieră unică tot ceea ce ține de lumea de dincolo de material îi a face să găsească soluții geniale, neașteptate pentru problemele lor. Chiar ei înșiși se surprind de cum decurg lucrurile în această perioadă, iar totul se datorează binecuvântării Universului. Vin vești importante de la rude îndepărtate, cu care au rupt de mult legătura. Și s-ar putea să fie nevoiți să facă o călătorie neplanificată pentru a-și revendica unele bunuri moștenite din familie.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton