Mihai Voropchievici, zodiile care încep luna octombrie cu dreptul. Schimbări de situații benefice, recompense financiare și reușite pe toate planurile

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru prima săptămână din octombrie. Celebrul astrolog și numerolog are vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Iată care sunt zodiile care încep a doua lună calendaristică de toamnă cu dreptul.

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Berbec  

Berbecul trebuie să inițieze o acțiune săptămâna aceasta. Cei singuri se vor lansa într-o aventură sau într-o relație ce poate să dureze mulți ani. Fie că este vorba despre relații personale sau despre proiecte profesionale, este important să renunțe la pasivitatea și să acționeze cu hotărâre.

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Taur  

Taurii vor simți o reînnoire și o eliberare în această săptămână, vor reuși să treacă peste o situație dificilă. Vin multe vești. Și o persoană pe care o așteptau de mult timp revine în viața lor. În plan sentimental, pentru cei singuri, se anunță o întâlnire neașteptată care le poate schimba complet perspectiva. Este o perioadă pozitivă și plină de surprize.  

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Gemeni

Gemenii trebuie să fie rapizi și atenți în această săptămână, se anunță o schimbare de situație benefică. Apar deplasările și întâlnirile neprevăzute vor fi frecvente, iar șansa este de partea lor. Șansa este de partea lor, iar energia de a răspunde rapid provocărilor va aduce succes pe toate planurile.  

Citeşte şi: Neti Sandu a spus ce se va întâmpla cu zodiile până pe 22 octombrie. Surprize mari pe plan financiar, dar multe probleme de sănătate

Citeşte şi: Zodia care va câștiga o sumă impresionantă de bani în următoarea săptămână. Trebuie să fie pregătită să acţioneze rapid

Citeşte şi: Vin zile negre pentru zodii în octombrie. Apar probleme pe toate planurile și obstacole greu de depășit

Citeşte şi: Zodii care pierd bani în octombrie. Au cheltuieli neașteptate și ghinion în afaceri

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Rac

CONȚINUT VIDEO UNICA

Începutul unei noi acțiuni. Realizarea materială este pozitivă cât timp se vor implica în profesie, în proiecte noi. Dacă muncesc, vor avea și bani, chiar mulți. Munca intensă le va aduce recompense financiare. Este o perioadă de creștere materială și profesională.  

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Leu  

Leii vor avea o săptămână axată pe comunicare, primesc telefoane, primesc mailuri. Este important să facă o reuniune de familie pentru a rezolva problemele. Primesc multe vești și mesaje, iar discuțiile cu cei dragi vor fi esențiale pentru clarificarea unor situații.  

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Fecioară

Fecioarele vor străluci în această săptămână. Au parte de fericire, reușite, se afirmă, meritele le sunt recunoscute. Succesul profesional este garantat, iar creativitatea lor va fi la cote maxime. Vor clarifica situații care le dădeau bătăi de cap și vor avea parte de o întâlnire sentimentală promițătoare. Vor iubi și vor fi iubiți.

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Balanță

Balanțele vor trece printr-o săptămână instabilă, plină de oscilații emoționale. Sentimentele posesive și gelozia vor ieși la iveală, dar este important să se stabilizeze. Financiar, trebuie să fie atente la cum își gestionează resursele. Pentru cei singuri, se anunță o întâlnire pasională care va aduce o atracție puternică.  

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Scorpion 

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Scorpioni, săptămâna vine cu o nevoie de introspecție. Este momentul să se întoarcă în trecut, să găsească liniștea interioară. Relațiile actuale trebuie să fie durabile, iar cei singuri vor avea de așteptat până când va apărea cineva nou în viața lor. Pe plan financiar, o recompensă întârziată se va dovedi valoroasă.  

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Săgetător 

Săgetătorii se confruntă cu o săptămână dificilă, marcată de trădări și de rea-credință din partea unor persoane din jurul lor. Abandon, trădare. Sunt prinși într-o situație complicată, dar cu răbdare vor reuși să o depășească. Este esențial să îi părăsească pe cei care le fac rău pe toate planurile.

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Capricorn 

Capricornii vor avea o săptămână echilibrată, cu posibilitatea unei călătorii importante, chiar și în străinătate. Decoperiri pasionale pentru cei singuri. Este o perioadă benefică pentru a încheia contracte benefice.

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Vărsători, săptămâna vine cu o protecție puternică din partea unei personalități marcante. Este momentul să progreseze și să aibă încredere în drumul ales. Se întrevede o alianță serioasă, iar cei singuri au șanse mari să înceapă o relație care va duce la căsătorie, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Horoscop 30 septembrie – 7 octombrie, Mihai Voropchievici – Pești

Peștii vor avea o săptămână excepțională, în care succesul le este garantat din toate punctele de vedere. Au deznodământ fericit pentru o situație care le-a dat bătăi de cap. Obstacolele din trecut vor fi depășite, iar cei care caută dragoste vor întâlni pe cineva special.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton