Mihai Voropchievici spune ce se va întâmpla cu zodiile până pe 15 octombrie. „Veștile abundă. Succes și schimbări rentabile!”

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru această săptămână.

Celebrul astrolog și numerolog anunță o mulțime de surprize pentru toți nativii din zodiac, unele plăcute, unele mai puțin plăcute. Săptămâna aceasta se pune accentul pe aflarea unor adevăruri la care nu s-a putut ajunge până acum. Haideți să descoperim despre ce este vorba.

Berbec

Pentru această săptămână are Albul carte semnificativă, care are și numărul 13 totodată. Este o carte foarte bună, care simbolizează că nativii Berbec vor avea o săptămână cu protecție foarte puternică din partea unor persoane sus puse, bine poziționate, care vor da dovadă de generozitate și tot ce înseamnă înțelegere spirituală. E un lucru extraordinar pentru Berbec.

Taur

Taurul dă de numărul 19 care e roșu. Este o carte mai degrabă pozitivă, ce simbolizează că săptămâna aceasta, nativii Taur au o energie debordantă și bine canalizată spre anumite lucruri pe care vor să le rezolve, probleme de la serviciu. La fel de bine vor fi și în relațiile cu ceilalți, când vor domina situația dând dovadă dă dinamism, combativitate. În final, vor obține reușita.

Gemeni

Gemenii au numărul doi și Luna. Este o carte neutră ce anunță o săptămână în care acești nativi sunt cuprinși de visare, de trecut, își amintesc de lucruri trecute demult. Amintirile îi năpădesc, sunt mai pasivi față de cei din jurul lor. Nu prea îi mai interesează ce spune toată lumea, chiar dacă familia va fi în permanență alături de ei. În plus, va trebui să dea dovadă de mai multă receptivitate și să învețe să-și controlezi emoțiile.

Citeşte şi: Top 5 cele mai loiale semne zodiacale. Te poți baza pe ele oricând!

Citeşte şi: Ce probleme de sănătate ar putea avea zodiile în luna octombrie

Citeşte şi: Zodii care mint cu zâmbetul pe buze. Ei pot manipula pe oricine!

Citeşte şi: Cum se comportă în situaţii de criză în funcţie de zodia lui. Zodiile pe care te poți baza

Rac

Nativii Rac au o cartea neutră care indică, în săptămâna aceasta, că sunt obligați să facă o alegere. Așa că trebuie să renunțe la ezitare, la îndoială și la dualitate. E bine să elimine neliniștea, deoarece acea rivalitate pe care ei trebuie s-o tranșeze cu o anumită persoană va fi în folosul lor, a spune Voropchievici, la Antena 3. Cei din Rac trebuie să se gândească de două ori înainte de a acționa, ca nu cumva să demonstreze că au ceva în plus la orgoliu. Racii sunt orgolioși.

Leu

Leul are cartea Șapte, care înseamnă furtună, prăpăd, jale. Este o carte negativă, înseamnă bulversarea unei situații, ceva îi dă peste cap, îi umple de furie, nativii Leu sunt gata pentru orice dispută. Cineva le rănește orgoliul. Trebuie să aibă grijă la cum reacționeză, că s-ar putea ca ruptura să fie inevitabilă.

Fecioară

Are cartea Opt, o carte neutră, mai degrabă pozitivă. Cei din Fecioară trebuie să fie mai receptivi, să aibă mai multă răbdare. E bine să meargă undeva într-un weekend, să fugă la munte, la mare. Acolo va fi cazul să-și dezvăluie secretele.

Balanţă

Cartea 18, Galbenul pentru Balanță. O carte pozitivă care simbolizează în săptămâna aceasta, pentru toate Balanțele, renaștere, reînnoire, sens benefic al tuturor lucrurilor care li se întâmplă. Dar le oferă și libertate de acțiune. Nativii Balanță vor avea ocazia să iasă dintr-o situație dificilă, pe care chiar voi ei au creat-o. Este o săptămână în care veștile abundă și va culmina cu vederea unui prieten, o rudă, întoarcerea cuiva acasă.

Scorpion

Numărul Unu, o carte foarte puternică pentru Scorpion. Soarele, o carte excelentă, înseamnă fericire, reușită, acești nativi se afirmă, le vor fi recunoscute meritele, se clarifică într-un mod fericit o situație care era ambiguă. Vor da dovadă de mare vitalitate, vor avea succes și creativitatea este la cote înalte săptămâna aceasta.

Săgetător

Este zodia de foc care are cartea 16. Avem bulgărele de foc pentru Săgetător, carte pozitivă, care simbolizează rapiditatea cu care se vor mișca săptămâna aceasta pentru a obține o schimbare de situație benefică. Îi pasc câteva deplasări, iar şansa e de partea lor. O săptămână bună, foarte bună pentru Săgetători.

Capricorn

Are drept carte Râul care simbolizează din partea celor din jur rea credință, posibil un abandon, o trădare. Sunt prizonierii unei situații și nu pot face mare lucru pentru moment. Cei din Capricorn trebuie să încerce să lase iluziile la o parte și să spună ce au pe suflet, ca să le fie mai ușoară săptămâna.

Vărsător

Vărsătorul are 11, Clepsidra, carte instabilă. Săptămâna aceasta va fi vorba despre o parte bună și o parte rea. Dau dovadă de pasiune, sentimentele exclusive abundă și la vei, dar cu exces de posesivitate și de gelozie. Este recomandat să lase duritatea de-o parte și să încerce să vă rezolve toate problemele financiare cu încredere și cu decizii mai bune. Trebuie să manevreze bine banii, altfel s-ar putea să se mute în portofelul altcuiva.

Peşti

Peștii au cartea 12, adică zborul, elanul, dar şi prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice, schimbări rentabile, întoarcerea cuiva, o bucurie mare. Poate urma şi o vizită unde vor găsi posibilitatea să facă multe relații amicale pentru săptămâna aceasta.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton