Mihai Voropchievici, previziuni pentru 18-23 decembrie. De ce surprize au parte zodiile înainte de Crăciun

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna de dinaintea Crăciunului, anunțând o mulțime de surprize și situații neașteptate pentru zodii.

Vărsătorii vor avea parte de o trădare neașteptată, Racii se vor bucura de o promovare, în timp ce Taurii se simt foarte melancolici și încărcați de emoțiile trecutului. Haideți să aflăm ce se întâmplă cu toate cele 12 semne zodiacale.

Berbec

Pentru Berbec, este o carte mai ambiguă, ce indică ezitare, îndoială, dualitate, neliniște, chiar rivalitate cu alte persoane. Trebuie să reflecte înainte de a acționa în aceste zile. Pot scapa de rivalitatea cu un prieten, dacă le acordă un răgaz pentru o întâlnire. Astfel, problemele se vor rezolva, a explicat Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Taur

Pentru Taur, zilele de dintainea sărbătorilor simbolizează visarea, trecutul, amintirile. Se refugiază în familie, seara sau noaptea visează cu ochii deschiși. Cu toate acestea, dă dovadă de o mare receptivitate și culege emoțiile celor din jur. Are câteva zile de sensibilitate totală și de nostalgie.

Gemeni

Gemenii au o forță bine canalizată, domină situația acolo unde își desfășoară activitatea și sunt plini de dinamism. De câte ori îi supără cineva, scot cornițele și dau dovadă de combativitate. Dinamismul combinat cu combativitatea constructivă îi vă conduce la reușită. În plus de asta, în aceste zile înainte de Crăciun sunt magnetici.

Rac

Acest nativ se rostogolește ca un bulgăre de foc, mai spune Voropchievici. Sunt câteva zile de rapiditate în tot ceea ce fac, deci vor promova. Au șansa de partea lor şi se bucură de o schimbare de situație benefică. Tot în această perioadă pot apărea și ceva deplasări.

Citeşte şi: Mihai Voropchievici, despre zodiile care vor conduce lumea din 2024. „Mie mi-e groază!”

Citeşte şi: Zodii de bărbați care nu vor să se căsătorească. Ei sunt burlacii horoscopului

Citeşte şi: Nativii din zodiac ce au puterea să-i inspire și să-i influențeze pe ceilalți. Trebuie să îi ai mereu în preajmă

Citeşte şi: Zodii care nu pot înșela. Sunt partenerii ideali care nu vor călca strâmb niciodată

Leu

Leul vor cunoaște pe cineva, vor avea energie combativă. Cei care au ceva divergențe în relație vor găsi forța de a reface legătura. Trebuie doar să renunțați la pasivitate. 

Fecioară

Are câteva zile în care sunt bântuți de prietenie, de sentimente altruiste și pozitive. Au o multitudine de influxuri benefice și vor avea parte de schimbări rentabile. Așteptă întoarcerea unei persoane dragi și prin intermediul acesteia vor cunoaște și alte persoane, legând unele relații amicale.

Balanţă

Balanța va avea parte de o activitate profesională reușită, de o realizare materială pozitivă. Trebuie să aibă grijă că o întâlnire cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relații solide în săptămâna care urmează.

Scorpion

Pentru acești nativi se anunță sfârșitul unei situații, dar este vorba despre ceva care obligă la o transformare. Schimbarea se va produce în profunzime, căci altfel nu vor ieși din această situaţie întortocheată.

Săgetător

Nativii Săgetător vor avea parte de succes profesional, de începutul unei noi acțiuni. Și datorită acestei acțiuni pe care o demarează, realizarea materială va fi una pozitivă.

Capricorn

Capricornul e bulversat de o situație, e plin de furie, încearcă niște dispute cu cei din jur și simte că are orgoliul rănit. Așadar, pot apărea dispute, furie, crize. Se impune mai multă prudență și mai multă înțelepciune. Nu trebuie să acționeze în funcție de primul impuls.

Vărsător

Este o perioadă nefastă pentru Vărsător. Iluzii, rea-credință, un abandon din partea unei persoane pe care o stimau, chiar o trădare. Sunt prizonierii unei situații mai complicate și nu pot face mare lucru pentru moment. Recomandat este să renunțe la aceste persoane.

Pești

Peştii au câteva zile benefice, cu receptivitate, cu răbdare, cu dragoste, unebori cu secrete dezvăluite şi fecunditate. Peste nouă luni, poate veni barza. 

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton