Mihai Voropchievici, previziuni astrologice surprinzătoare la început de 2024. S-a dat startul reușitelor și schimbărilor rentabile pe toate planurile

.

Mihai Voropchievici ne aduce vești bune la început de an. Celebrul astrolog și numerolog a explicat care este situația celor 12 nativi din zodiac în primele zile ale lui 2024.

Sunt surprize plăcute pentru cele mai multe semne din zodiac, așadar nu putem decât să ne bucurăm de această perioadă.

Berbec

Berbecul începe o viață nouă, pur și simplu. Are parte de schimbări rentabile, așteaptă întoarcerea cuiva, pentru că îi este dor de cineva. Intrarea în anul nou va fi alături de niște prieteni vechi cu care Berbecul s-a ciondănit un pic în trecut. Acum lasă certurile în spate, uită și iartă. Deși el nu prea face astfel de lucruri, se simte influxul anului nou.

Taur

Taurul în anul 2024 cu multă energie bine canalizată, are multă forță activă, e dominator, controlează situația. Este dinamic și are o săptămână cu reușite, chiar de la începutul anului. Dar cele mai bune sunt raporturile pasionale, pentru că are forță de atracție fizică și magnetică.

Gemeni

Nativii Gemeni se vor bucura de simpatia, afecțiunea și protecția unei personalități care are un suflet generos și care îi va sprijini în tot. Trebuie doar să lase scepticismul deoparte și să fie încrezători în ei, pentru că sunt pe calea cea bună.

Citeşte şi: Horoscop 2024. Cum atrag zodiile norocul în noul an: „Jupiter în Taur spune să ai încredere în bunăstare”

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru 2024. Care sunt cei mai norocoși nativi ai anului. „Oamenii pot profita de pe urma lui Jupiter!”

Citeşte şi: Neti Sandu a dezvăluit cum va fi începutul lui 2024. „Mercur retrograd combinat cu Jupiter retrograd!” Ce le așteaptă pe zodii

Citeşte şi: Horoscop 2024. Cum atrag zodiile norocul în noul an: „Jupiter în Taur spune să ai încredere în bunăstare”

Rac

Racul intră în noul an cu reușite. Este un moment în care orice va întreprinde, va reuși. Iar rezultatele vor fi excepționale. Se vor bucura de un deznodământ fericit al unei situații anterioare. Au intrat foarte bine în noul an.

Leu

În cazul acestui nativ, vorbim despre sfârșitul unei situații din trecut, se impune o transformare pentru a transforma un eșec în reușită. Nativul Leu trebuie să se mobilizeze și să accepte o schimbare în profunzime. Leul de la începutul anului 2024 va trăi o renaștere și va scăpa de angoasă.

Fecioară

Fecioara va avea parte de rea credință din partea unor oameni. Poate fi o trădare, o uitare, un abandon și pot deveni prizonierul unei situații din care nu se poate ieși pentru moment. Tot ce pot face este să strângă din dinți pentru a depăși acest hop de la început de an.

Balanţă

Nativii Balanță se bucură de fericire și reușită în primele zile din 2024. Se vor afirma, le vor fi recunoscute meritele. Se clarifică fericit o situație complicată în cazul lor. Creativitatea lor este la cote înalte și vor avea mare succes pe plan artistic în această perioadă.

Scorpion

Astrele îndeamnă Scorpionul să reflecte la ce a fost anterior, la întâmplările din trecut. Nu ar strica să-și ia o săptămână de liniște, să rămână în singurătate cu cei mai vârstnici, pentru a se sfătui cu ei. Pe plan amoros, nu se întrevede nimic nou, doar singurătate, deocamdată.

Săgetător

Săgetătorii au rapiditate în mișcare, în tot ceea ce fac în primele zile ale anului. În rest, vor avea parte de schimbări de situație benefice, deplasări, şansele sunt de partea lor. De asemenea, au loc întâlniri benefice și unele mici deplasări, deci lucruri frumoase.

Capricorn

În cazul lor, vorbim despre demararea unei acțiuni. Cei fără obligații, care au petrecut singuri Revelionul, abia acum vor cunoaște pe cineva. Vor avea energia combativă și se vor lansa într-o nouă relaţie. Dar condiția este să acționeze, că au obiceiul să aștepte.

Vărsător

Vărsătorul are o săptămână patronată de fecunditate, de răbdare, de dragoste de natură și de destăinuiri secrete. Pot avea o întâlnire interesantă, dar datorită ajutorului unei femei, deci nu singuri, că încă sunteți cam indeciși, ca de obicei, a esplicat Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Peşti

Situații benefice din toate punctele de vedere. Renasc, se reînnoiesc, dorința lor de libertate este mare. Este o perioadă în care își schimbă atitudinea, dar se salvează dintr-o situație dificilă. Întoarcerea cuiva nevăzut de multă vreme le va aduce o mare bucurie.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton