Mihai Voropchievici, horoscop 8-14 iulie. Ce nativi vor avea o săptămână magică

.

Mihai Voropchievici are vești interesante de la astre pentru a doua săptămână din iulie. Celebrul astrolog și numerolog anunță schimbări materiale pozitive pentru unii nativi, dar și demararea unor acțiuni al căror final va fi încununat cu succes.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Nativul Berbec se va bucura de începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională reușită și o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele solide a unei relații de lungă durată.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici -Taur

Taurul are o energie bine canalizată, are forță activă, domină situația, e plin de dinamism, combativitate și aceste lucruri fac să-i aducă reușita în viața lui de zi cu zi. Totodată, pe partea amoroasă, va avea parte de raporturi pasionale, deoarece, în săptămâna următoare, forța de atracție fizică și magnetică a Taurului e la cote foarte, foarte înalte, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Și în viața nativilor Gemeni va avea loc începutul unei acțiuni. Sunt combativi în această perioadă, se vor lansa, vor reuși să obțină absolut tot ceea ce doresc. Într-un plan secund, un fapt nou va relansa relația lor.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Rac

Racii renasc săptămâna aceasta, se reînnoiesc. O întâlnire neprevăzută le aduce o iubire fulgerătoare Racilor singuri. Se pot salva dintr-o situație dificilă pe care singuri și-au creat-o. Priemesc vești și se vor putea bucura de întoarcerea unor persoane dragi, apropiate.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Leu

Leul are parte de o protecție foarte puternică din partea unei personalități marcante, un suflet generos care va sta la dreapta lor și îi va coordona spiritual. Trebuie să fie încrezători, pentru că sunt pe calea cea bună.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Sfârșitul unei situații. Transformarea se impune în mod obligatoriu. Situația dificilă pe care au creat-o nu are decât două alternative: ori se sfârșește, ori un eșec mai puțin suportabil. Sfârșitul situației înseamnă ca ei să accepte schimbarea în profunzime și abia atunci vor trăi un suflu nou, o renaștere.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

E a doua săptămână la rând în care Balanța e furtunoasă. Acest nativi e bulversat de o situație. Încă are furie, dispute, orgoliul e rănit. Doamne ferește să nu apară o ruptură violentă, pentru că sunt posibile dispute, lacrimi, cirze și de aceea se impune mai multă prudență și înțelepciune.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Sunt nevoiți să facă o alegere, dar sunt în perpetuă ezitare, îndoială, dualitate. Sunt răvășiți, neliniștiți, apare și o rivalitate, așa că trebuie să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

O scrisoare, un telefon, o deplasare vor conduce în final la reuniunea de familie mult așteptată pentru ei, care sunteți mari iubitori de intelectuali. O atracție mai mult decât intelectuală sau decât fizică îi va face să stea ca pe ace o săptămână.

Citeşte şi: Când opusele se atrag. Cupluri de zodii cu personalități diferite care au o chimie incredibilă

Citeşte şi: Neti Sandu dărâmă miturile despre horoscop: „Am zis că Gemenii înșală cel mai mult… Cred că și Peștii!”. Ce spune despre restul zodiilor

Citeşte şi: Zodii care emană energie pozitivă prin toți porii. Nativii pe care toată lumea îi vrea în jur

Citeşte şi: Zodiile care nu îşi respectă partenerul. Au un comportament abuziv

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Pentru Capricorni urmează o perioadă sumbră. Trădare, abandon, rea credință din partea celor din jur. Sunt prizonierii unei situații și nu pot face mare lucru pentru moment.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Schimbări rentabile, întoarcerea cuiva. Merg într-o vizită, stabilesc relații amicale. Le place de o persoană din anturajul acela și vor fi nevoiți, dacă o doresc lângă ei, să facă ei primul pas.

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Luna îi patronează pe Pești. Nativii din Pești au o săptămână în care visarea, trecutul, amintile, pasivitatea, familia, seara sau noaptea îi duce cu capul nori, dar cu picioare într-o baie cu apă rece, ca să se trezească la realitate. Cu toate astea, e o săptămână în care îi apasă emoții puternice și vor reconsidera amintirile de demult. Multă indecizie, pasivitate și se rup undeva de situația reală, care este mult mai reală decât sunteți voi de fapt.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton