Mihai Voropchievici, horoscop 4-10 martie 2024. Săgetătorul e cu nervii la pământ. Gemenii excelează în orice domeniu

.

Prima săptămână din martie începe cu vești mari pentru cele 12 semne zodiacale. Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru perioada 4-10 martie 2024 și spune că Gemenii vor avea succes pe toate planurile, Leii vor renaște, dar Fecioara va descoperi că este trădată de apropiați.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Vor găsi niște soluții săptămâna aceasta. Orizontul le oferă un echilibru bun, nativii Berbec sunt  stăpâni pe situație. Vor fi puși în situația de a călători și de a face niște descoperiri pasionale. Sfatul este să nu acționeze impulsiv, să înainteze cu grijă. Dacă au o călătorie cu scop de afaceri, vor reuși să semneze un contract foarte avantajos pentru ei.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Taur

Este o săptămână cu oscilații. Câteva zile mai bune, câteva zile mai rele. Vor ieși în evidență sentimente exclusive – pasiunea, posesivitatea, gelozia. O săptămână când cu dragoste, când cu nervi, când cu posesivitate și când cu numărare de bani. 

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Gemenii au o carte excelentă care simbolizează reușită în absolut în orice domeniu. Îi așteaptă un deznodământ fericit al unei situații care îi ținea în suspans.

Citeşte şi: Zodiile norocoase în dragoste în martie 2024, în horoscopul chinezesc. Acești nativi își vor întâlni sufletul pereche

Citeşte şi: Cei mai ghinioniști nativi din horoscopul chinezesc în martie 2024. Au parte de pierderi financiare, relații tensionate și o sănătate șubredă

Citeşte şi: Zodii lovite de soartă la începutul primăverii. Nativii care vor avea probleme de sănătate în luna martie

Citeşte şi: 5 zodii care au noroc în luna martie 2024. Nativii care primesc bani și întâlnesc iubirea

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Rac

O săptămână cu o protecție din partea unor persoane foarte, foarte puternice și influente. Trebuie să aibă încredere în ceilalți și să conștientizeze că sunt pe o cale bună. Pentru cei care doresc neapărat un parteneriat se întrevede o alianță serioasă. Iar pentru cei care deja sunt de mai mult timp într-o relație, se poate anunța chiar o căsătorie.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Leu

Leii sunt pe cale să renască. Au succes în tot ceea ce fac și se bucură de libertate deplină. Vor afla că o situație pe care voi o considerau foarte dificilă, s-a rezolvat de la sine. Săptămâna le poate oferi o întâlnire neprevăzută sau chiar o iubire fulgerătoare.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Voi simți că rea credință din partea anumitor persoane, au senzația că sunt abandonați, trădați  și prizonierii unei situații complicate în care nu puteți face mare lucru. Ar trebui să renunțe la persoanele despre care cred că le fac rău.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Balanță

Balanțele trăiesc într-o reverie și captează energiile și emoțiile celorlalți, amplificându-le pe ale lor. Trebuie să acționeze dacă simt că îi apasă aceste emoții, pentru că indecizia și pasivitatea lor sunt mult mai rele decât situația reală. Recomandat este să facă tot ce se poate pentru a ieși din pasivitate.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

O săptămână cu liniște, singurătate. După o perioadă de introspecție apare și recompense, chiar dacă vine mai târziu. Pentru cei singuri, poate fi vorba de o relație durabilă, dacă își doresc acest lucru. Vor avea o săptămână bulversată.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

Acest nativ este cu nervii la pământ, simt că au orgoliul rănit, căută să exceleze în dispute, ceea ce nu e bine. Pentru cei care au o relație cu suișuri și coborâșuri, se anunță săptămâna cu lacrimi, furie, crize, dispute și cu finalizare destul de neplăcută, cu o ruptură violentă.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Prietenie, sentimente altruiste pozitive, influxuri benefice, schimbări rentabile, bucurie, revederea unei persoane care se întoarce dintr-o delegație. Vor face primul pas și se vor îndrepta spre cineva care le trezește interesul. E prima oară când vor reuși să acționeze după dorința sufletului.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Au loc schimbări masive în urma unor comunicări intense. Pot comunica scris, pot trimite mesaje. Vărsătorii trebuie să încerce, pe cât e posibil, în atracția fizică care îi paște de săptămâna aceasta, să poarte un dialog constructive cu ceilalți. Așa vor obține niște rezultate importante.

Horoscop 4-10 martie 2024, cu Mihai Voropchievici – Pești

Se anunță începutul unei noi acțiuni în profesie care va duce la o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă îi ajută să pună bazele solide într-o relație.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton