Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024. Surprize de proporții pentru toți nativii în ultima lună de vară

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru începutul lunii august. Veștile sunt bune pentru majoritatea nativilor, fiind anunțate schimbări benefice de situație și întâlniri cu persoane interesante. Dar apar și unele surprize neplăcute pentru cei mai puțin norocoși.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Berbec

Berbecul are o săptămână în care îi este greu să facă o alegere. Condiţia obigatorie este să scape de ezitare, de îndoială, dualitate, neliniște. Trebuie să se gândească bine înainte de a acţiona, pentru că Berbecul are tendința să se arunce cu capul înainte și să judece abia după ce a greșit.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Taur se anunţă o schimbare de situație benefică. Este mai rapid decât Berbecul în a acţiona. Taurii vor face și deplasări, iar, în cele din urmă, toate problemele se vor rezolva. Șansa este de partea lor.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Gemeni

Gemenii parte de mai multe lucuri neplăcute în perioada următoare. Sunt bulversaţi de o anumită situaţie, sunt plini de furie, au orgoliul rănit, e șansa să ajungă și la dispute. Este nevoie de mai multă prudență și înțelepciune din partea lor, pentru că dacă se ajunge la dispute și la crize, poate avea loc o ruptură.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Rac

Este o săptămână în care are loc începutul unei noi acţiuni sau schimbarea unei profesii. Realizare materială pozitivă. Întâlnirea nativilor Rac cu o persoană mai în vârstă pune baza solidă a unei relații deja cunoscută și aduce beneficii, a spus Mihai Voropcheivici, la Antena 3.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

Leii vor avea o săptămână cu schimbări de situaţii. Au parte de sfârşitul unei situaţii care i-a pus în poasturi mai puțin plăcute. Se impune o transformare și trebuie să accepte o schimbare în profunzime pentru a scăpa de angoasele care îi frământă.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Fecioară

Acești nativi au o săptămână de pasivitate, de amintiri, de confruntare cu trecutul şi au gândurile peste tot. Sunt apăsați de emoţii puternice și stăpâniți de indecizie și pasivitate. Trebuie să scape de aceste lucruri și să revină la situașia reală cu care se confruntă.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Balanţă

Vor avea succes în activitatea profesională, se întrevede o realizare materială pozitivă. Nativii Balanță pun bazele unui nou început.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Scorpion

Fecunditate, receptivitate, întâlniri amoroase. Trebuie să nu forţeze mâna norocului. Vor primi ajutorul unei femei într-o situaţie în care nu se descurcă și trebuiie să îl accepte.

Citeşte şi: 3 zodii protejate de Divinitate în august 2024. Ce nativi vor fi binecuvântaţi

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru restul verii. Atenție, nativi! Probleme la locul de muncă în luna august

Citeşte şi: 3 zodii care vor fi la un pas de concediere la mijlocul lunii august. Gemenii trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Citeşte şi: 3 zodii care vor pune capăt relațiilor toxice până la sfârșitul anului. Scorpionii vor renunţa la devotament

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Săgetătorii vor avea o săptămână în care schimbul de păreri este foarte benefică. Comunicarea și schimburile de păreri și idei este binevenită. Vor primi multe mesaje. Așteaptă să apară cineva în viața lor, este o atracție mai mult intelectuală.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Capricorn

Capricornul are o săptămână de renaştere, un sens benefic al lucrurilor vine asupra lui, are nevoie şi se bucură de multă libertate și datorită acestor lucrui se salvează dintr-o situație dificilă. Pentru cei fără obligații, o întâlnire neprevăzută poate să aducă o iubire fulgerătoare sau o lovitutră de teatru.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Vărsător

Au protecţie din partea unei personalităţi marcante. Trebuie să aibă încredere în ei pentru că sunt pe calea cea bună și se întrevede o alianță serioasă. Pentru cei fără partener/parteneră, alianța se concretizează printr-o căsătorie.

Mihai Voropchievici, horoscop 29 iulie – 5 august 2024 – Peşti

Întâlniri pasionale, sentimente exclusive, gelozie. Este ca săptămâna trecută pentru ei.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton