Mihai Voropchievici, horoscop 2-9 septembrie 2024. Zodiile care dau lovitura la început de toamnă. Șansa e de partea lor!

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologie pentru prima săptămână din prima lună calendaristică de toamnă. Sunt multe surprize plăcute pentru zodii în perioada aceasta și se anunță un început de lună plin de energie, optimism și realizări importante.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Prima săptămână din septembrie aduce tensiuni și conflicte. Berbecii sunt plini de nervi și trebuie să fie prudenți, să evite disputele și să-și controleze furia pentru a preveni rupturi în relațiile personale și pentru a nu isca scandaluri.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este o perioadă de așteptare, în care trebuie să dea dovadă de răbdare. Dragostea neîmpărtășită ar putea ieși la iveală, dar doar cu ajutorul unei femei. Trebuie să fie atenți pentru a nu ajunge la complicații în relații.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Vor avea o săptămână excelentă, cu realizări importante și succes în dragoste. Pentru cei în căutarea jumătății, apar oportunități de a începe o relație frumoasă și plină de adorație.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Rac

Racul a avut parte de o perioadă cu suișuri și coborâșuri, dar acum se bucură de succes pe toate planurile. Rezolvă o situație mai complicată, dau dovadă de multă vitalitate, au succes în artă și dragoste. Pentru cei singuri, se anunță o întâlnire romantică interesantă.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Leu

Oportunități profesionale noi și realizări materiale pozitive. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele solide pentru o relație care va veni. Leii trebuie să fie deschiși la noi începuturi.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Demararea unei acțiuni noi. Vor cunoaște un tânăr/o tânără. Fecioarele vor avea energia necesară pentru a demara proiecte noi și a relansa vechi relații. Renunță la pasivitatea care de multe ori îi acaparează.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Balanţă

Săptămâna aduce liniște și reflecție. Balanțele vor avea nevoie de timp pentru a se regăsi și pentru a reflecta la relațiile trecute. O relație durabilă poate apărea după această perioadă de introspecție, a explicat Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Citeşte şi: Lună nouă în Fecioară pe 2 septembrie 2024. Ce zodii vor fi avantajate la început de toamnă

Citeşte şi: Surprize financiare pentru zodii la început de toamnă. Ce nativi își vor spori finanțele

Citeşte şi: Care este ziua ta norocoasă din septembrie, în funcție de zodie

Citeşte şi: Zodia care va fi promovată la muncă în luna septembrie. La ce capcane trebuie să fie atentă

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Renaștere și reînnoire. Scorpionii vor rezolva situații dificile și ar putea experimenta o iubire fulgerătoare. Întoarcerile neașteptate și bucuriile sunt pe drum.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

Comunicarea va fi esențială în perioada aceata. Săgetătorii vor avea parte de dialoguri importante, întâlniri și poate chiar o reuniune de familie. Relațiile intelectuale vor fi mai importante decât cele fizice pentru nativii Săgetător. Poate fi o relație în domeniul în care activează, cu un coleg cu care nu au avut treabă până acum.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Capricorn

CONȚINUT VIDEO UNICA

O săptămână dinamică, cu multe deplasări și schimbări benefice de situații. Viteza de acțiune a Capricornilor le va aduce succes. Șansa este de partea lor.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Săptămâna aduce sfârșitul unei situații sau relații, dar și necesitatea unei transformări profunde. După această schimbare, Vărsătorii vor simți un nou suflu în viață.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici – Peşti

Prietenii și relațiile amicale se întăresc. Este timpul ca Peștii să facă primul pas în relațiile pe care și le doresc, deoarece schimbările vor juca un rol important în evoluția lor.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton