Mihai Voropchievici, horoscop 19-26 august 2024. Zodia care va avea succes în tot ceea ce face zilele acestea

.

Mihai Voropchievici anunță schimbări importante pe toate planurile pentru nativii din zodiac, în perioada 19 – 26 august. Celebrul astrolog spune că săptămâna aceasta, accentul se va pune pe începutul unor noi relații și oportunități interesante pe plan profesional.

[roc]

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Sunt trădaţi, sunt prizonierii unei situaţii și nu pot face mare lucru pentru moment pentru a ieși din asta. Poate fi o trădare din partea cuiva drag. Vor fi obligaţi să ia o decizie dură. Recomandat este să părăsească această persoană toxică.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Taur

Vor demara unele acţiuni noi. Au o energie foarte bună, combativă. Un fapt nou va relansa relaţia actuală cu condiţia să renunţe la pasivitate. Pentru cei singuri, apare începutul unei relații noi.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Se vor bucura de multă libertate săptămâna aceasta. Se salvează dintr-o situaţie mai dificilă. Vin veşti şi noutăţi. Pentru cei fără obligații, poate apărea o întâlnire neprevăzută ce se va transforma într-o dragoste copleșitoare.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Rac

Au o săptămână foarte bune, în care protecţia unei personalități marcante îi va ajuta foarte mult. Trebuie să fie încrezători pentru că sunt pe calea cea bună. Se întrevede o alianță serioasă.

Citeşte şi: Care sunt cei mai geloşi soţi din zodiac. Capricornul nu îşi poate controla pornirile posesive

Citeşte şi: În ce zodii sunt născute vedetele tale preferate. Cât de bine se înţeleg antrenorii de la Vocea României din punct de vedere astral

Citeşte şi: Cele trei zodii cărora li se va schimba viaţa în bine în luna septembrie. Fecioarele vor lua decizii importante

Citeşte și: 3 zodii pe care nu ar trebui să le inviți la mesele cu tot neamul. Provocă scandal în familie

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Leu

Nativii Leu au când o zi bună, când una rea. Au multă posesivitate, gelozie şi duritate. Sunt puși pe certuri și scandalcu persoanele care încearcă să le manevreze banii.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

În cel mai scurt timp nativii Fecioară vor fi nevoiți să facă o alegere. Trebuie să renunţe la dualitate şi îndoială. Sunt puși în situația de a face o alegere între două persoane.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Balanţă

A iești soarele pe strada lor. Fericire, reuşite şi afirmaţii. Mare vitalitate şi succes în tot ceea ce fac, iar pentru cei fără obligații, în orizont apare marea dragoste.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Au parte o reuniune de familie. E nevoie de multă comunicare cu cei din jur. Trebuie să vorbească mai mult cu persoana care îi atrage.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este o săptămână de visare, cu multe amintiri. Emoţiile sunt la cote maxime pentru ei. Vor reuși să scape de indecizie, pasivitate li revin la situațiile reale, spunr Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Începutul unei noi acţiuni. O activitate profesională nouă, o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă îi va ajuta să pună bazele solide a unei relații deja cunoscute.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Sunt stăpâni pe situaţie şi vor face o călătorie, posibil în străinătate. Nativii Vărsător fac descoperiri pasionale, înaintează cu siguranță și dau dovadă de reuşite. Dacă sunt oameni de afaceri, apare un contract interesant de semnat. O întâlnire frumoasă le va reda o energie extraordinară.

Horoscop 19-26 august 2024, cu Mihai Voropchievici – Peşti

Peştii au o săptămână dificilă. Sfârşitul unei situaţii care i-a bulversat. Transformarea se impunea de mult timp. Este bine că nu vor ajunge la un eșec din această situație.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton