Mihai Voropchievici, horoscop 15-21 iulie. Cine se va bucura de reușite excepționale pe toate planurile

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru cea de-a treia săptămână din iulie și are vești excelente pentru câțiva nativi. Se anunță reușite pe toate planurile, schimbări care aduc noutăți, dar și relansarea unor relații.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de protecţie foarte puternică săptămâna aceasta. Trebuie să fie încrezători pentru că sunt pe calea cea bună.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cei născuți în zodia Taur vor deveni nişte nostalgici, se vor retrage la răcoare și se gândesc la trecut. Este o săptămână în care emoțiile apasă foarte puternic și ei nu fac altceva decât să reconsidere toate amintirile de demult, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână în care este nevoie să dea dovadă de răbdare, iubire şi atenţie. Să încerce să aibă întâlniri călduroase cu cei din jur. Nu trebuie să obțină unele lucruri forțat. Trebuie să fie mai înțelegători și mai răbdători.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Rac

Racii vor avea o zi caldă, una rece. Când o zi bună, când una mai puțin bună. Este o perioadă în care iese la iveală pasiunea, dar vor fi și momente de gelozie şi duritate. Sunt nemulțumiți din cauza problemelor cu banii.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Leu

Leul are o perioadă dificilă. Sfârşitul unei situaţii. Trebuie să accepte schimbarea în profunzime dacă vor o renaştere. Schimbarea aduce noutăţi.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nativii Fecioară depun eforturi, au parte de forţă activă, domină situația, au dinamism. Iar raporturile cu celelalte persoane le aduc o reușită.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Balanță

Balanţa este furtunoasă, are parte în ultima perioadă de părți negative, îi bulversează o situație, este plină de furie şi vrea să aibă dispute cu cei din jur. Este nevoie de mult calm aici, de mai multă prudență și înțelpciune.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Demararea unei acțiuni. Un fapt nou chiar şi în dragoste le relansează relaţia. Pasivitatea cuiva pe care nativii Scorpion l-au rugat să facă ceva pentru ei îi deranjează.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

În curând, vor face o alegere, dar încă dau dovadă de îndoială şi se simt neliniştiţi. Se activează o rivalitate cu o persoană care, probabil, nu îi suferă. Trebuie să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Capricorn

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fericire şi reuşită pentru aceşti nativi. Se afirmă, le sunt recunoscute meritele, clrifică o situație care le dădea bătăi de cap, au mare vitalitate și succes în tot ceea ce fac. O mare dragoste pentru cei singuri.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Vărsătorul are parte de reuşite excepționale din toate punctele de vedere. Mai apare și o dragoste cu multă adorație. Câştigă pe toate planurile.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici – Pești

Peştii au parte de multă comunicare. Au schimburi de idei, de păreri, de sugestii şi fac multe deplasări. Pot avea şi o reuniune de familie.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton