Mihai Voropchievici, horoscop 14-20 octombrie. Racul are o săptămână excelentă, Taurul se simte trădat

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru a noua săptămână care tocmai a început și are vești interesante pentru toate zodiile. Se anunță succes și reușite pe taote planurile pentru unii nativi, dar și surprize neplăcute pentru alții.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Berbec

Schimbări rentabile, întoarcerea cuiva. Berbecii care sunt singuri așteaptă o relație amicală din partea unei persoane, dar condiția este să se îndrepte spre cineva și să facă ei primii pași. Berbecul știe de multe ori cum să-i facă, dar și prietenii vor juca un rol important în evoluția unei relații.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

E o săptămână în care Taurul se simte abandonat, trădat, poate fi prizonierul unei situații în care nu poate face mare lucru pe moment. Așa că sfatul pentru Taur în săptămâna aceasta este să părăsească persoana care le creează neplăceri înainte ca ei să fie abandonați de ea.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Gemeni

Este o săptămână în care Gemenii încă sunt undeva în trecut, cu amintirile lor. Trebuie să încerce pe cât posibil să intre în contact cu niște persoane care să le poată sfătui. Au și ei înțelepciune și putere de reflecție, dar dorința de a fi în singurătate sau în liniște excesivă nu îi mai ajută cu nimic. O relație durabilă apare când ies din singurătate și din așteptare.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Rac

Racul are o săptămână excelentă. Au de câștigat din toate punctele de vedere. Se bucură de un deznodământ fericit ale unei situații. Reușita lor, indiferent de ce ar întreprinde, va fi una excepțională. Au parte de dragoste, o întâlnire superbă pentru cei singuri. Pentru cei cu dorință de căsnicie, o uniune cu multă fericire, încununată cu recompense.

Citeşte şi: Zodiile favorizate de Univers în ultima parte a anului. Termină 2024 cu zâmbetul pe buze

Citeşte şi: Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în octombrie. Vor avea o lună prosperă

Citeşte şi: Zodii care scapă de ghinion în octombrie. Dă norocul peste ele când se așteaptă mai puțin

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Leu

Îi așteaptă o săptămână în care sunt puși în situația să faceți o alegere. Renunță la ezitare, la îndoială și la dualitate și se gândesc foarte, foarte bine înainte de a acționa.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Fecioară

Fecioarele au o săptămână foarte bună. Au echilibru bun, sunt stăpâni pe situație. Vor face o călătorie, posibil și în străinătate, de afaceri, dar vor avea parte și de descoperiri pasionale. Sfatul este să înainteze cu siguranță. Au succes, reușită și, dacă întâmplător sunt oameni de afaceri, pot semna un contract.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Balanță

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Balanțe se anunță începutul unei noi acțiuni sau a unei profesii. Asta înseamnă că în final va fi o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă îi va ajuta să pună bazele unei relații deja cunoscute, dar pe care și-o doresc pentru mai mult timp.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Scorpion

Scorpionii au nevoie să se miște repede în perioada următoare, pentru că apar multe schimbări și sunt schimbări benefice, cu deplasări, cu tot felul de întâlniri. Dar șansa va fi de partea lor în această schimbare. Întâlniri benefice și cu mici călătorii.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Săgetător

Săgetătorii au o energie pe care o vor canaliza foarte bine. Au și forța activă, domină situația, sunt plini de dinamism, combativitate, iar toate acestea conduc la reușită. Au parte și de raporturi pasionale, deoarece au forță de atracție fizică și magnetică.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Capricorn

Capricornii vor cunoaște un tânăr. Vor avea energie combativă, se vor lansa într-o relație. Un fapt nou, pentru cei care au deja o relație, va schimba legătura dintre ei. Pasivitatea nu este binevenită în astfel de acțiuni. Începutul unei relații noi are nevoie de evitarea pasivității.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vărsătorul are câștig pe toate planurile. Fericire, reușită, se afirmă, le sunt recunoscute meritele, clarificață o situație ambiguă. Au parte de mare vitalitate și succes în tot ce întreprind. Vor fi iubiți și vor iubi.

Mihai Voropchievici horoscop 14-20 octombrie – Pești

Peștii au parte de dezvăluirea unor secrete. Situația evoluează lent și în secret, dar nu trebuie să se grăbească, trebuie să aibă răbdare și așteptarea lor va duce la tot ce înseamnă rezolvarea acelor lucruri pe care și le doresc.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton