Mihai Voropchievici, despre zodiile care vor conduce lumea din 2024. „Mie mi-e groază!”

.

Mihai Voropchievici spune că, începând cu 2024, patru semne zodiacale din horoscop vor conduce lumea. Traseul lor fabulos ca lideri se va întinde pe o perioadă de cinci ani. Este vorba despre trei zodii de foc și una de aer.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul și cu zodiile care vor domina lumea în 2024.

Patru zodii care vor domina lumea în 2024, conform lui Mihai Voropchievici

„Mie mi-e groază. În 2024 o să ajungă să conducă și numai zodii puternice. Ştii, nu sunt numai patru ani, ci următorii cinci ani. Dacă ar fi numai pentru 2024… dar va trebui să ne învățăm cu un rău. Cinci ani” – a transmis astrologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Berbec

Nativii Berbec poartă niște energii incontestabile și vor domina lumea cu ambiția lor neclintită. Vor săpa adânc pentru a-și atinge obiectivele și nu se vor opri până nu-și văd visele realizate. Sunt conducători care pot îi ajuta și pe ceilalți. Ei au factorul noroc. Poți avea 10 diplome, 10 doctorate, dacă n-ai noroc, stai acasă și șomezi, că nu te angajează nimeni. Ei au noroc și perseverează. Vor atrage atenția și vor influența în mod pozitiv lumea din jurul lor.

Leu

Vine a doua zodie de foc, Leul. Acești nativi strălucesc în lumina reflectoarelor în următorii cinci ani. Au un noroc extraordinar și sunt determinați să-și urmeze visurile cu pasiune. Carisma lor naturală și abilitățile de lider îi vor propulsa către o poziție de influență și putere. Deși se vor lovi de provocări, Leii vor rămâne neclintiți în urmărirea obiectivelor lor, stabilite de la bun început. Aduc schimbări semnificative și îi inspiră pe cei din jur să-și urmeze propriile aspirații.

Leul va domina, dar va fi și acel susținător pentru anumite persoane, pentru cele care merită. Pentru cei care au aspirații, Leul vine din umbră, din spate și îi sprijină să ajungă la îndeplinirea scopurilor.

Citeşte şi: Nativii din zodiac ce au puterea să-i inspire și să-i influențeze pe ceilalți. Trebuie să îi ai mereu în preajmă

Citeşte şi: Zodii de bărbați care nu vor să se căsătorească. Ei sunt burlacii horoscopului

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni pentru ultimele săptămâni din 2023. „Reechilibrarea bugetelor. Terminăm anul pe plus!”

Citeşte şi: Zodii care nu pot înșela. Sunt partenerii ideali care nu vor călca strâmb niciodată

Săgetător

În următorii cinci ani, Săgetătorii vor emana o energie captivantă și vor fi binecuvântați cu o serie de oportunități favorabile. Vor explora lumea cu o pasiune de nestăvilit, dar și cu o curiozitate neîngrădită care îi caracterizează. Cu dorința lor arzătoare de cunoaștere și aventură, vor cuceri noi orizonturi și noi persoane. Și îi vor influența pe toți aducându-le schimbări pozitive printre perseverență și entuziasm.

Gemeni

Gemenii vor străluci în lumina schimbărilor, dar și a adaptabilităților uimitoare. Cu mintea ageră și cu abilitatea incontestabilă de adaptare la orice situație, vor domina lumea prin agilitatea lor mentală și abordarea versatilă.

Norocul îi va însoți în călătoria lor, oferindu-le oportunități neașteptate și inspirație. Cu pasiunea lor pentru comunitare și inteligența pătrunzătoare pe care o posedă, Gemenii vor influența și vor inspira pe toată lumea, fiind niște pionieri în aducerea de schimbări și inovații în diferite domenii.

Gemeni vor trăi o perioadă împlinită și fericită. În timpul acestor cinci ani își vor întâlni, cei necăsătoriți, sufletul pereche.

Pe lângă aceste patru zodii, se mai pliază toți cei care au ascendent în aceste patru zodii.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton