Mercur intră în retrograd din 5 august. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile

.

Din 5 august, Mercur își începe retrogradarea în semnul zodiacal Fecioară, unde va poposi până pe 15 august, când se întoare în Leu. Perioada următoare vine cu multe schimbări și surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, pentru toți nativii din zodiac. Haideți să aflăm cum le va influența Mercur retrograd pe cele 12 semne zodiacale.

Berbec

Prima jumătate a perioadei în care Mercur va fi retrograd te vei concentra pe munca, sănătate și rutină. S-ar putea să observi că ai nevoie de mai multă motivație pentru a fi mai activ. Nu te stresa prea tare cu problemele zilncie și nu uita de darul tău de a face din viață un joc, o poveste care ție îți este convenabilă.

Apoi vine o perioadă în care te vei putea bucura pe deplin de plăcerile vieții și poți face mici exagerări. Atenție la felul în care dorința de satisfacție imediată îți va influența luarea deciziilor!

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vei înțelege în această perioadă cum judecata și deciziile pe care le faci te pot împiedica în drumul spre fericire. Ești prea critic pentru a te lăsa să te răsfeți cu lucrurile care îți stârnesc curiozitatea doar din cauza a ceea ce ar putea crede alții. S-ar putea să simți tensiune în viața amoroasă din cauza acestei judecăți critice, așa că fă-ți timp pentru a-ți reaminti tie și celui/celei de lângă tine de ce vă iubiți.

Gemeni

Îți vei pune întrebări în legătură cu relația pe care o ai cu familia. Apar greșeli serioase de comunicare, neînțelegeri și drame inutile în familie. Ai o mulțime de gânduri și o limba ascuțită, așa că ai grijă să nu spui ceva ce ai putea regreta. Recomandat e să eviți dicuțiile legate de subiecte controversate și să te gândești de două ori înainte să le comunci ceva celor din jur.

Rac

Mercur retrograd te face să te concentrezi asupra chestiunilor legate de ego. Oare te prețuiești la fel de mult pe cât spui că o faci? Iar în căutarea unui răspuns s-ar putea să cazi în tristețe și melancolie. Pentru a contracara acest lucru, acordă prioritate experiențelor frumoase din viața ta și fă lucruri care îți evidențiază calitățile. Mercur retrograd încearcă să te facă să capeți mai multă încredere în propria persoană.

Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mercur retrograd te va ajuta să faci ordine în sectorul financiar. Așa că vei acorda mai multă atenție asupra cheltuielilor, inevstițiilor și depozitelor bancare. Recomandat este să apelezi la chibzuință pentru a te asigura că investești doar în lcrurile de care chiar ai nevoie acum.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară se va amplifica, în această perioadă, conștientizarea sentimentului de sine. S-ar putea să simți că ești confuz cu privire la locul tău în lume sau că te simți deconectat de persoana pe care o vezi în oglindă. Nu trebuie să apelezi la schimbări estetice drastice pentru că s-ar putea să le regreti mai târziu. În plus, Mercur retrograd te îndemană să dezgropi cele mai profunde anxietăți și nesiguranțe. Dacă nu ai o rutină terapeutică, meditativă sau de reflecție, este recomandat să recurgi la una cât mai rapid.

Balanță

Vei avea nopți de nesomn în această perioadă pentru că stai prea mult să cântărești argumentele pro și contra când vine vorba despre deciziile de viitor pe care le ai de luat. Examinezi prea mult toate detaliile problemei și tinzi să pierzi esența lucrurilor. Apoi urmează o perioadă care te va face să te întrebi unde te încadrezi în grupurile sociale și comunitățile pe care le frecventezi. S-ar putea să descoperi că obiectivele și aspirațiile tale nu se potrivesc cu ale oamenilor din jurul tău, așa că trebuie să ieși încerci să cauți noi conexiuni.

Citeşte şi: Zodii care primesc vești bune pe plan financiar în august

Citeşte şi: Neti Sandu a făcut horoscopul până pe 22 august: „O să apară situații care s-ar putea să fie de neînțeles!” Ce le așteaptă pe zodii

Citeşte şi: Zodiile care întâlnesc o persoană misterioasă în august, ce le va schimba viața

Citeşte şi: Zodii care vor întâmpina schimbări neplăcute pe plan personal în august

Scorpion

Mercur retrograd te va face să reevaluezi modul în care privești spre viitor. De obicei tu te implici 1000% în tot ceea ce faci, așa că nu ar trebui să existe nicio îndoială că nu vei ajunge acolo unde visezi. Dar s-ar putea să descoperi că apar niște obstacole, ce te vor forța să abordezi obiectivele cu o nouă strategie.

Pe de altă parte, Mercur retrograd te va provoca și din punct de vedere profesional și trebuie să faci tot posibilul pentru a face față surprizelor care urmează.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vei avea nevoie de o abordare sistematică la locul de muncă dacă vrei să reziști. Dacă lași partea ta naturală impulsivă să preia controlul, s-ar putea să ai surprize neplăcute – comunicare greșită cu cei din jur, termene limită ratate și necazuri care te vor împiedica să îți atingi țelul. Asigură-te că iei munca în serios, că ești cu totul acolo și că rămâi concentrat.

Capricorn

Mercur retrograd îți va oferi ocazia să reflectezi asupra lucrurilor pe care le-ai învățat de la începutul anului. S-ar putea să simți unele frustrări cu privire la evoluția ta de până acum, dar astfel se vă deschide o ușă pentru a afla ce trebuie schimbat. Acesta ar putea fi un moment prielnic pentru studiu și aprofundarea noilor informații, prin ascultarea unor podcasturi, citirea anumitor cărți sau înscrierea la diverse cursuri.

Vărsător

S-ar putea să te simți frustrat/ă din cauza unor răni vechi care îți limitează capacitatea de a te deschide față de ceilalți, mai ales că realizezi că nu ai toate răspunsurile pentru a rezolva problema. În loc să cauți soluții pentru a merge mai departe, poate ar trebui să privești înapoi să analizezi miezul problemei, și ce te ține, de fapt, pe loc.

De asemenea, Mercur retrograd te va forța să-ți examinezi relațiile. Vor fi momente în care vei dori să te desprinzi și să tai legăturile cu oamenii, dar este greșit să faci asta.

Pești

Este un moment bun să-ți raționalizezi relațiile, dacă ai răbdare cu tine și cu ceilalți. Este posibil să ai momente de confuzie în care să pui la îndoială validitatea sau puterea legăturii cu cei din jur. Nu lăsa anxietatea să te acaparezae. Mai bine abordezi situațiile în mod rațional, decât să presupui mereu că cineva are rea voință.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton