Lună plină în Vărsător pe 19 august 2024. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile

.

Intrăm într-un sezon astrologic al schimbărilor, odată cu Luna plină din Vărsător de săptămâna viitoare.

Luni, 19 august, această lună plină cade în semnul de aer fix, condus de Uranus, planeta rebeliunii și a schimbării bruște, și de Saturn, planeta granițelor și muncii grele. Vărsătorul se află vizavi de Leu, semnul de foc fix pe care Soarele îl va tranzita până joi, 22 august. Pentru că luna plină stă la 27 de grade de Vărsător, iar Uranus se află tot la 27 de grade de un alt semn fix, Taur, în această perioadă, ne vom lovi de valuri de emoții neașteptate. Trebuie să fim atenți la impulsivitate și la nevoia incontrolabilă de a intra în conflicte cu ceilalți.

Tot în această perioadă, Mercur, în prezent retrograd în Leu, va forma o conjuncție (considerată inferioară, dat fiind retrogradul) cu Soarele. Când acești doi se reunesc în afara unui retrograd, putem experimenta un sentiment mai puternic de încredere în sine și concretizarea unor proiecte aflate de mult timp în stadiu de schițe.

Iată cum ne va afecta luna plină din 2024 în Vărsător în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Această lună plină activează sectorul de socializare, ceea ce însemană că îți vei dori să faci parte din grupuri noi de prieteni. Deoarece ai tendința de a fi atât de independent, acest lucru s-ar putea să ți se pară puțin ieșit din comun pentru tine, dar ești încântat să întâmpini schimbări extraordinare acum. Surprize plăcute apar și în sectorul monetar.

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vești bune în zona de carieră. Ți se va da șansa să preiei un rol de lider, să inițiezi un proiect de ansamblu sau să primești o mai mare recunoaștere din partea superioarelor. Totuși, Mercur este retrograd în zona familiei, așa că s-ar putea să întâmpini probleme de comunicare cu cei dragi și apariția unor conflicte. Recomandat este să faci tot posibilul pentru a găsi un echilibru între responsabilitățile publice și cele private pentru a străluci.

Gemeni

Vrei să-ți întinzi aripile și să ieși din zona ta de confort în mod regulat, dar acest sentiment este intensificat acum, deoarece această lună plină activează zona ta de aventură. Simți că rutina te copleșește! Astrele recomandă să aloci mai mult timp pentru a te îngriji de bunăstarea ta psihologică și nu uita să-ți urmezi intuiția. Ai putea avea parte de revelație pe plan personal.

Rac

Vei fi și mai conștient de emoțiile tale cele mai adânc înrădăcinate și de nivelul de confort din cele mai apropiate relații, deoarece această lună plină cade în sectorul tău de intimitate. Acordă-ți suficient timp pentru a medita asupra problemelor care te frământă. De asemenea, se anunță schimbări importante și în zona finanțelor.

Leu

Atenția ta este acum asupra relațiilor romantice, platonice sau profesionale, având în vedere că această lună plină influențează zona ta de parteneriat. Poate te vei afla în situația să lucrezi sau să colaborezi cu persoane pe care le cunoști personal, iar astfel de situații te frământă și te agită, din teama de a nu strica relațiile cu cei dragi. De asemenea, apar oportunități de noi proiecte în perioada aceasta.

Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Luna plină influențează zona de sănătate, așa că va trebui să adopți o abordare diferită asupra îngrijirii propriei persoane, atât pe plan mental, dar și fizic și emoțional. Tu excelez când vine vorba de adaptarea rapidă și de acceptatea schimbărilor, așa că folosește aceste atuuri în favoarea ta pentru a-ți recăpăta echilibrul. Poate trebuie să începi o dietă nouă, să te apuci de un program de exerciții fizice mai avnasat sau doar să faci schimbări minore în rutina zillnică de întreținere.

Balanță

Aflându-se în sectorul romantismului, aceasta lună plină ar putea să-ți trezească sentimentul că ai pus în așteptare plăcerea și distracția de prea mult timp. Ești gata să renunți la rutinele plictisitoare pentru a fi mai spontan. Apar schimbări și în viața amoroasă și ți-ai putea dori mai multă pasiune din partea partenerului/partenerei pentru a duce relația la următorul nivel.

Scorpion

Atenție la izbucnirile neprevăzute din partea celor dragi, la loviturile neașteptate ale celor din familie sau la problemele care apar acasă pe care nu le-ai prevăzut. Pe de altă parte, ai putea descoperi că te poți sprijini pe un prieten drag care îți va oferi sfaturi prețioase ce te vor ajuta pe plan personal. Ia o pauză pentru a reflecta asupra situațiilor pe care le experimentezi acum și încearcă să lași trecutul în urmă.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Luna plină apare în zona ta de comunicare și vei avea o energie debordantă în întâlnirile cu cei dragi. S-ar putea să treci de la o întâlnire cu prietenii la alta sau să te implici exagerat în relațiile cu colegii de muncă. Calendarul tău plin este pe cât de interesant, pe atât de copleșitor! Poate este momentul să faci un pas înapoi pentru a te gândi la modul în care ți-ai putea canaliza energia asupra propriei persoane.

Capricorn

Luna plină îți va influența planul tău pentru creșterea veniturilor. Ai putea fi inspirat să transformi o plăcere sau un hobby creativ într-o nouă sursă de bani. Dar mai întâi trebuie să renunți la orice convingeri sau strategii învechite care te împiedică să-ți atingi întregul potențial în acest domeniu al vieții.

Vărsător

Poți experimenta valuri intense de emoții cu care nu ești cu adevărat obișnuit sau cu care nu ești atât de confortabil, dar este o situație prin care trebuie să treci, iar acest lucru te va epuiza. Este un moment bun pentru a face o pauză din activitățile zilnic și a te rupe de cotidian. O escapadă în natură te va ajuta să reîncarci bateriile și să-ți refaci planurile de atac pentru pentru a-ți atinge obiectivele în următoarea perioadă.

Pești

Cazand in sectorul tau de spiritualitate, aceasta lună plină ar putea stimula realizari uluitoare pe plan personal. Confruntându-te cu rebelul Uranus în zona ta de comunicare, este posibil să descoperi că îți dorești să te întâlnești cu un prieten, un vecin sau o rudă pentru a vorbi despre tot se întâmplă în această perioadă.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton