Lună Nouă în Pești din 10 martie. Începuturi noi pentru zodii și dorințe care vor deveni, în sfârșit, realitate

.

Luna Nouă în zodia Pești din 10 martie 2024 are loc cu 10 zile înainte de echinocțiul de primăvară și marchează ultima Lună Nouă din anul astrologic. Acest eveniment astrologic simbolizează începuturi proaspete și reînnoire. Din punct de vedere spiritual, Luna Nouă ne invită să ne conectăm cu eul nostru interior, să renunțăm la vechile credințe și energii care nu ne mai sunt de folos, făcând spațiu pentru evoluția și transformarea spirituală.

Cum influențează Luna Nouă din Pești cele 12 semne zodiacale?

Zodiile cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn

Odată cu Luna Nouă din Pești semnele cardinale – Berbec, Rac, Balanță, Capricorn – sunt încurajate să îmbrățișeze puterea transformatoare a distrugerii. Evenimentul astral marchează o perioadă de tulburări, în care structurile vechi se prăbușesc pentru a face loc unor noilor începuturi. Deși acest lucru poate părea descurajant, nu uitați că prosperitatea îi favorizează mai ales pe cei îndrăzneți.

Așa că nu trebuie să vă fie frică de necunoscut, dacă vreți ca visele să devină realitate. Universul vă poate îndeplini dorințele în moduri neașteptate. Cum nimic din trecut nu vă mai ține pe loc, a venit momentul să alegeți un nou drum în viață.

Zodiile fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător

Sub Luna Nouă în Pești, semnele fixe – Taur, Leu, Scorpion, Vărsător – sunt îndemnate să se aventureze pe teritorii neexplorate încă. Pentru voi este atât de ușor să încercați să influențați cursul destinului în favoarea voastră, dar acum, lucrurile se vor complica, așa că trebuie să renunțați la încăpățânare.

Cum Uranus se află și el în toată povestea aceasta, există o invitație îndrăzneață de a ieși din zona de confort și de a accepta provocările societății. Acesta este momentul perfect pentru a vă face ordine în idei, dar și de a recunoaște că vă sunt de ajutor binecuvântările Universului în tot ceea ce faceți.

Citeşte şi: Cei mai ghinioniști nativi din horoscopul chinezesc în martie 2024. Au parte de pierderi financiare, relații tensionate și o sănătate șubredă

Citeşte şi: Zodii lovite de soartă la începutul primăverii. Nativii care vor avea probleme de sănătate în luna martie

Citeşte şi: Zodiile norocoase în dragoste în martie 2024, în horoscopul chinezesc. Acești nativi își vor întâlni sufletul pereche

Citeşte şi: 5 zodii care au noroc în luna martie 2024. Nativii care primesc bani și întâlnesc iubirea

Zodii mobile: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești

Luna Nouă din Pești va avea cel mai mare impact asupra semnelor zodiacale mobile – Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Este o perioadă în care veți simți că nu vă mai puteți lăsa duși de val în diferite circumstanțe, iar provocările Universului vor deveni din ce în ce mai mari pentru voi.

Există potențialul de aprofundare a conștientizării spirituale și a maturității emoționale în timpul Lunii Noi. Iar prezența lui Saturn în Pești poate încuraja o reflecție sobră asupra problemelor sufletului, îndemnându-vă să vă confruntați cu iluziile care vă întunecă orizontul. Este o reamintire a faptului că adevărata creștere presupune înfruntarea temerile și acceptarea noilor începuturi. 

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton