Horosocop Neti Sandu. Vin mai mulți bani pentru zodii până pe 20 iunie. Ce nativi vor avea probleme de sănătate

.

Neti Sandu a făcut previziunile astrologice pentru prima jumătate a lunii iunie. Am intrat în zodia Gemeni, unde Soarele va sta până pe 20 iunie, iar toate planetele care au fost până acum în semnul Taurului vor aduce surprize și vești neașteptate pentru toți cei 12 nativi din zodiac.

În primul rând, soarele intră în zodia Gemenilor și după aceea intră marele benefic Jupiter în zodia Gemenilor pentru un an. Toate planetele care au stat ciorchine în Taur se mută rând pe rând în zodia Gemenilor. E un tumult acolo în sfera comunicării. Deci Soarele este cel care pășește prima dată în zodia Gemenilor și dă tonul schimbărilor în sfera asta a comunicării, noi practic trebuie să învățăm. În fiecare an învățăm, facem modulul ăsta de comunicare și după aceea dăm examen. Acum avem o lună cu Soarele în Gemeni și un an de zile Jupiter. Deci comunicarea va fi dusă la alt nivel” – a explicat Neti Sandu, la Pro TV.

Apoi a vorbit detaliat despre ce le așteaptă pe zodii în prima jumătate a lunii iunie.

Berbec

Toate planetele din zodia Taurului le-au dat posibilitatea celor din Berbec să facă ce și-au dorit cu banii. Acum ei trebuie să învețe să comunice. Ei trebuie să spună clar și răspicat și să asculte și ce zic ceilalți. Pot să facă niște studii și să își completeze palmaresul lor de cunoștințe. Dar pot să se ocupe și de copii.

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Taurul va avea un an financiar foarte bun, foarte frumos, dar cu condiția ca el să aibă în continuare grijă de banii lui și de banii familiei. El trebuie să fructifice tot ce a acumulat în decursul acestui an, din mai trecut până acum, și după aceea vine Marte ca să regleze niște lucruri. A muncit foarte mult și trebuie să vadă dacă s-a îngrijit de sănătate sau dacă trebuie să se ducă la doctor.

Acolo vor rămâne Marte și Uranus. Marte înseamnă și posibilitatea de a cumpăra ceva scump poate să fie o mașină, pot să înceapă niște lucrări pe acasă. Sfera financiară e foarte activată și poate să intre în combinații de afaceri. Flerul lui în afaceri va funcționa.

Gemeni

Iunie începe furtunos așa cu această Lună Plină în Săgetător, cu Soarele în Gemeni și după ce a intrat Soarele vine Venus și după aceea și Mercur, iar Jupiter e deja acolo. Deci sunt mai multe planete care le dau posibilitatea să aibă succes la școală, să facă o platformă, să zicem, online pe care să funcționeze, să vorbească, să țină conferințe, să vândă ceva, să promoveze ceva.

De asemenea pot călători, pot înființa diverse grupulețe în care să se manifeste și să aibă succes.

Sunt vești bune și pe planul afacerilor, pentru că Gemenii se pricep la așa ceva. Pot avea colaborări și să câștige niște bani și multe alte lucruri care țin și de suflet.

Este neapărat nevoie să rezolve problemele de sănătate, pentru că Marte, de pe 9 iunie, intră în zodia Taurului. Poate trebuie să facă o vizită medicală să se vadă ce se întâmplă acolo, pentru că deja sunt patru planete în Gemeni și arată că sunt niște accente pe diverse lucruri pe care nu le-au corectat la momentul respectiv.

Rac

La Rac sunt lucruri noi care țin de relația cu anturajul. Pe de altă parte și ei au o problemă, poate una, poate mai multe, poate deloc, de sănătate, pentru că toate planetele din Gemeni reprezintă casa problemelor de sănătate cronică.

Citeşte şi: Zodiile care vor fi cerute în căsătorie până la sfârșitul verii 2024. Se anunţă o perioadă plină de magie!

Citeşte şi: Zodii care mint de îngheață apele. Nu poți avea încredere în ele!

Citeşte şi: Zodiile norocose ale lunii iunie. Sunt răsfățatele astrelor

Citeşte şi: Cum iartă zodiile? Care sunt cei mai rezonabili nativi ai zodiacului

Sunt niște posibile schimbări în sfera carierei, e momentul în care ei pot opta pentru altceva, o afacere, un contract, ceva. Ar trebui să fie ceva interesant.

E o oarecare stabilitate așa, pentru că Saturn rămâne în semnul Peștilor și creează o punte de stabilitate cu Gemenii, dar el, din poziția aia de stabilitate, va face niște atacuri către sfera sănătății.

Leu

Apare o posibilitate de a face ceva nou, să capete un post important, un post de conducere, să fie o upgradare profesională. Și acum în zona asta intră Marte.

Marte pune presiune pe Leu să facă ceva important, să facă o schimbare pe care poate el nu o vrea, că tocmai a căpătat ceva bun, dar trebuie să ia atitudine, deci trebuie să fie foarte atent la felul în care va reacționa.

De asemenea, trebuie să fie atenți cu banii. Marte poate îi obligă să cumpere rapid o casă, că tot își doreau, sau să schimbe mașina, că a intervenit ceva sau e o oportunitate.

Cu sănătatea stau bine deocamdată, dar trebuie să aibă grijă în timp.

Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Se pot bucura de un soi de recunoaștere și poate o recompensă financiară sau poate capătă un bonus, li se dă voie să plece în străinătate sau orice altă posibilitate bună.

Marte intră acum în sfera drumurilor lungi, unde până acum a fost Jupiter. Au în continuare șansa să călătorească și în scop profesional. Dar cele mai importante sunt posibilitățile din planul carierei. Este de făcut ceva. Cineva se opune, dar vine altcineva, îngerul păzitor, și schimbă situația.

Balanța

Balanțele trebuie să profite de perioada asta cu multe planete din Gemeni care le dau acea luminozitate și un plus de optimism de care au nevoie.

Se pot deplasa cu ușurință, pot să lucreze sau să petreacă un timp în străinătate.

E vorba și de niște studii pe care le pot face, să vină cu un plus de experiență, în completarea unor alte diplome și atunci ei pot să upgradeze în zona asta și să câștige un plus salarial, să fie mai bine plătiți, să facă mai multe lucruri.

Jupiter vine o dată la 12 ani, deci trebuie să aducă ceva wow în sfera intelectuală și a lucrurilor care țin de studiile superioare.

Scorpion

Pentru Scorpion sunt mai mulți bani. Pot câștiga din colaborări, poate mai intră un salariu de undeva, poate primesc o moștenire, poate vând ceva, poate capătă la capătul unui proces un teren, o casă, bunuri, diverse alte lucruri care să fie ceva neașteptat pentru ei.

Dar s-a cam dus bunăvoința celor cu care au avut de-a face tot anul și vor primi un Marte care va fi foarte recalcitrant – șefii devin dintr-o dată mult mai exigenți, vor mai repede, mai mult, mai bine și mai frumos. Și același lucru se poate întâmpla în cadrul relațiilor parteneriale de acasă, cu partenerul de cuplu și să apară scene de gelozie.

Planetele se mișcă să aducă tot timpul schimbare. Și atunci aici poate să fie problematică puțin sfera partenerială. Dar totodată, Marte poate aduce un partener pentru cei care nu au.

Săgetător

Săgetătorul ar trebui să aibă un an deosebit, pentru că marele benefic Jupiter va sta preț de un an de zile în sfera partenerială a Săgetătorului, în zodia opusă – Gemeni.

Și acest nativ se poate bucura de o mai bună colaborare și de atenție din partea șefilor. Relația partenerială are de câștigat dacă ea a decurs cum trebuie, dacă relația a fost construită cu bună înțelegere din partea ambelor părți.

Săgetătorul poate întâlni pe cineva care să-i fie companion de viață și să se căsătorească. Totodată va avea parte de relații de parteneriat, de afaceri și care să meargă bine și să fie un plus și de imagine, dar și profesional și financiar. Ar trebui să fie bine.

Apar niște probleme de sănătate pe care trebuie să le țină sub control, să se ducă la medic e nevoie.

Vor fi cheltuieli multe, dar și o șansă să primească o sumă importantă de bani, cu Marte intempestiv acolo.

Capricorn

CONȚINUT VIDEO UNICA

Capricornul a avut stabilitatea acelor planete multe în zodia Taurului. Acuma va intra Marte, el trebuie să verifice relația cu copiii și cu partenerul de cuplu și Marte vrea să-l scoată la lecție și să-l întrebe dacă el a făcut ce trebuia.

Pot apărea niște probleme de serviciu pe care nu le poate ignora. Poate vrea să plece în concediu, dar nu are cum acum, puțin mai încolo. Sunt diverse alte proiectele care să-l prindă, care să-i placă.

În perioada asta, cu planete multe în Gemeni și cu Jupiter un an de zile acolo și o să îi tot dea Capricornului de lucru.

Vărsător

Vărsătorul are tot așa procesul ăsta de regenerare, de întinerire, de reformatare și să facă lucruri noi și introspecții ca să vadă cum își poate îmbunătăți viața. Asta are de făcut. Vărsătorul în casa banilor îl are pe Saturn care când îi face mai zgârciți, când îi face mai generoși. Ei nu sunt zgârciți și de aia trebuie să învețe să păstreze banii.

E de bine când vorbim de casa dragostei, ei pot întâlni pe cineva care să-i completeze frumos și să-i facă să fie mai optimiști, să se simtă mai bine în pielea lor, stima de sine să crească. Poate își doresc copiii. E o perioadă bună pentru copiii.

Pești

Au posibilitatea să fie mai comunicativi.

Marte o să le dea un motiv să meargă mai mult să călătorească, poate vor să reia mersul cu trenul sau cu motocicleta. Sau vor să învețe ceva nou, poate se apucă de ceva nou. Și asta pentru că vor să scape de monotonie.

Pot să zic că nici ei nu au știut să păstreze banii. Peștii nu sunt strângători și atunci și-au dat voie să fie cheltuitori, să fie generoși cu toată lumea. Acum Saturn îi obligă să învețe să strângă banii pentru ceva important. Ei pot să-și schimbe mașina, pentru că Saturn înseamnă ceva serios, care rămâne în viață, adică cumperi o casă, o mașină și de-aia sunt mai atenți cu banii familiei.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton