Horoscopul chinezesc cu Anca Dimancea. Luna Maimuței aduce mari probleme pentru trei zodii în septembrie

.

Horoscop chinezesc pentru luna septembrie 2023. Zodiile trec printr-o perioadă complicată în luna Maimuței, care a început pe 16 august și ține până pe 15 septembrie. Dacă unii nativi, cum sunt cei din Dragon și Șarpe au de câștigat, alții, cum ar fi Bivolul și Tigrul, au multe de pierdut.

„Maimuța este o zodie de Metal Yang și are și un element ascuns, de aceea contează foarte mult ce zile vin și ce impact au asupra noastră, dacă avem o zi de ciocnire, de prietenie. Luna Maimuței coincide și cu luna Fantomelor înfometate, ceea ce înseamnă că e o lună cu multe riscuri, de înec, sinucideri, morți subite, lucruri care se întâmplă pe nepusă masă, într-un mod subit de multe ori. Se întâmplă în fiecare an în luna Fantomelor înfometate, nu are legătură cu faptul că este o lună călduroasă. Nu este doar la noi în țară, se întâmplă pe tot globul. Ca să nu se întâmple, există protecție, anumite sfaturi de bun simț”, spune astrologul Anca Dimancea pentru WOWnews.

Horoscop chinezesc septembrie 2023. Ce aduce luna Maimuței pentru toate zodiile

De exemplu, toți cei care sunt în zodia Tigru, pentru că e și Maimuța la putere în această lună, sau în zodia Șarpe sau în Mistreț, și nu numai ei, cam toate zodiile, să aibă grijă când se întorc seara acasă. Unele persoane mai sensibile pot să aibă senzația că sunt strigate, că se aud zgomote în spatele lor, chiar dacă vin cu mijloace de transport în comun și apoi trebuie să o ia pe jos.

Sfatul din Asia e să nu te întorci, mai ales dacă ești femeie, chiar dacă există curiozitatea asta. Să nu atârni rufe la întins și să le lași peste noapte, pentru că se spune că aceste spirite, care umblă libere și sunt coborâte din alte dimensiuni, își caută trup. De aceea mor unele persoane total aiurea, când nu se așteaptă nimeni, pot fi și accidente din păcate.

Atenție la copii când mergeți la mare, chiar dacă există pază, salvamari la piscine, să vă uitați la ei când se joacă în apă, să nu înghită apă mai multă, să intre în panică. Atenție la obiectele ascuțite, nu le lăsați la îndemâna copiilor. În luna septembrie vom începe luna de Cocoș, până pe 15, toată lumea se întoarce din concediu și pot apărea nemulțumiri.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Șobolan

Șobolanul este pe o stea destul de proastă, agresivă, dar îl ajută Maimuța, care este aliatul său. Îi dă o dorință de acțiune mult mai puternică. Ar putea să devină tensionați, pentru că simt că bat pasul pe loc. Din cauza acestei stele, energia 7, a pierderelor financiare, a potențialelor accidente, ei pot să nu mai simtă ajutorul aliatului lor. Ar ajuta foarte mult purtarea culorilor de apă de această dată, albastru, orice nuanță, și chiar negru.

Mai pot să sufere în plan profesional. Pleacă în concediu și găsesec pe altcineva pe locul lor atunci când revin.

Citeşte și: Horoscop Minerva septembrie 2023. Racii nu se uită la cheltuieli și Fecioarele au mai mult curaj / Video

Citeşte și: Zodia în care se nasc cele mai bune femei

Citeşte și: Horoscopul săptămânii 21 – 27 august 2023. Mercur retrograd în Fecioară! Zodiile care pot da cu piciorul oportunităților

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Bivol

Este destul de prost aspectat. Este o luna slabă, iar asta din cauza stelei 5 a distrugerilor și dezastrelor. Pot să piardă fie în plan profesional, fie financiar. Nu vă schimbați jobul până pe 15 septembrie sau mașina, pentru că puteți merge în pierdere. E bine să nu luați decizii importante în această lună. Ar fi bine să plecați în vacanță pe lângă păduri sau apă, asta pentru a nu simți această energie malefică. Încercați să folosiți mai mult verdele, auriu, argintiu, alb și gri.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Tigru

Tigru împarte această energie cu Bivolul. Pentru ei este cea mai proastă lună din an. Nu riscați nimic în această lună, nici banii, nici profesia, nici în plan sentimental, nu vă luați la harță cu nimeni, pentru că nu veți avea câștig, iar astfel pierdeți oameni, bani, energie. Atenție la sănătate, bani și, nu în ultimpul rând, la relații.

Citeşte și: Horoscop 19 august 2023. Zodiile care au parte de surprize în dragoste

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Iepure

Se multiplică problemele de sănătate nefavorabile. Pot apărea blocaje în relațiile parteneriale. Să nu vă certați, aveți grijă la sănătate. Nu înseamnă că se întâmplă ceva grav, dar cei care se știu cu probleme, sensibilități sau sunt mai în vârstă, au probleme digestive sau cardiace, să fie ceva mai atenți. Dacă vă certați, chiar vă afectează pe plan emoțional și sănătatea.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Dragon

Dragonul are o lună foarte bună, la fel ca și Șerpele. Are steaua succesului atât îl plan profesional, cât și în cel personal. Se îmbunătățesc niște lucruri.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Șarpe

Șarpele împarte această stea a succesului cu Dragonul. Se bucură de o anumită apreciere la locul de muncă, de un salt profesional, chiar și financiar. În luna aceasta vrea să grăbească lucrurile, pentru că simte această energie. Nu este nimic greșit, doar că ar trebui să aibă răbdare, să facă un pas în spate.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Cal

Calul este frumos aspectat, doar că Maimuța preia controlul, îl ghidează, chiar dacă el are ghidaj divin. Caii au o stea a norocului divin. Ea se cuplează acum cu steaua anuală opt și vă dă o mare putere. Aveți succes profesional, dar și ajutor, prin oameni, în plan divin. Lucrurile nu sunt rele deloc.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Oaia

Nativii au o lună foarte frumoasă, de refacere a sănătății. Este steaua 8 a prosperității acolo. Maimuța nu vă pune bețe în roate. Dacă vă știți cu probleme digestive sau ale aparatului reproducător, trebuie să fiți mai atenți în această perioadă.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Maimuța

Maimuța are o lună mai dificilă din cauza excesului de metal, ea fiind deja zodie de metal. Nativii trebuie să fie atenți la posibilele accidentări, conform Ancăi Dimancea.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Cocoș

Este o lună ceva mai bună pentru a face ban, pentru a recupera niște bani. De asemenea, este o stea de dragoste și de potențial foarte bun pentru a învăța ceva nou. În relația cu partenerul nativii se simt mai bine sau găsesc pe cineva cu care pot înfiripa o legătură frumoasă. Este o lună bună și pentru a face mai mulți bani cu partenerul de viață.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Câine

Este o zodie destul de afectată, Mainuța și Câinele nu se au bine. Este o relație de incompatibilitate. Câinele poate întâmpina obstacole din cauza lipsei de comunicare sau pentru că lui nu îi convine ceva în permanență. Găsește un defect la ceva sau la o persoană, ori critică mai mult decât trebuie, este auzit și judecat. Mai mult grijă la cum comunicați, cu cine, când.

Horoscop chinezesc luna septembrie 2023: Mistreț

Mistrețul împarte această energie cu câinele. În zilele de Tigru și de Șarpe nu decideți nimic important, nu faceți achiziții, nu vă certați, pentru că puteți fiți păcăliți. Luna nu vă este favorabilă. Cei care au procese pe rol, e de evitat să mergeți la ele.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton