Horoscop Urania, 15 – 21 octombrie 2016

.
În perioada cuprinsă între 15 și 21 octombrie a.c. vor avea loc două evenimente astrologice.

Primul se va produce în ziua de 16 octombrie, când Soarele va face opoziția cu Luna, la 23°14′, pe direcția Balanță/Berbec, la ora 07:23′; al doilea eveniment este legat de traseul planetei Venus care va intra în zodia Săgetător în ziua de 18 octombrie, la ora 10:01′, semn pe care îl va tranzita până în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c.

Berbec

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), nativii pot fi angajați în discuții care privesc relațiile între soți și/sau asociați. Motivele care le stârnesc vor fi ciudate iar felul în care ei vor reacționa la provocări va fi surprinzător.

Pe 16 octombrie, pe fondul fazei de Lună Plină în Berbec, când Uranus se va afla în conjuncție cu Luna și în opoziție cu Soarele în Balanță, s-ar putea stârni, din senin, conflicte sau s-ar putea activa conflictele mocnite până atunci. Evenimentele de ultimă oră pot schimba cursul proceselor în desfășurare. Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Taur

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), activitățile legate de locul de muncă precum și toate gândurile, proiectele ori relațiile care privesc acest sector zodiacal sunt trăite intens. De la caz la caz, unii pot purta discuții la locul de muncă, alții pot face demersuri pentru a rezolva acest capitol. Nota generală este de intrare în legalitate, de asigurare a unui cadru juridic necesar desfășurării oricărei activități plătite.

În planul sănătății, se întrezăresc premizele unei echilibrări, unei refaceri a organismului după încercări (boală, intervenție chirurgicală). Aspectul astral favorizează convalescența și reechilibrarea psihică. Doar că, ziua de 16 octombrie le poate aduce o surpriză: să afle ceva nou, esențial, în legătură cu starea lor de sănătate, un tratament, etc. Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Gemeni

Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05′), relațiile de prietenie dar și cele cu mare încărcătură emoțională vor fi supuse încercărilor determinate de Lună Plină în Berbec. Nativii pot simți, mai intens ca în alte dăți, presiunea unor relații. Fie nu se simt la fel de bine ca altă dată în prezența unor persoane, fie acelea arată o nouă latură a personalității lor care nu le place Gemenilor.

Aceștia nu vor fi de acord cu felul în care gândesc și vorbesc apropiații lor, drept pentru care pot deveni fermi în opinie și atitudine, combătându-i, punându-i la punct, făcându-le observații sau chiar somându-i să-și revizuiască atitudinea. Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

buton