Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Mercur revine în mers direct în Leu, Uranus retrogradează în zodia Taur. Zodiile vor avea parte de surprize

.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Mercur revine în mers direct în Leu, Uranus retrogradează în zodia Taur. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Mercur revine în mers direct în zodia Leu și lucrurile vor începe să se așeze pentru zodii. Nativii își vor recăpăta claritatea mentală, vor comunica mai ușor și vor putea rezolva o serie de probleme. În schimb, luna septembrie debutează cu Uranus retrograd în zodia Taur, aspect ce le poate aduce zodiilor niște surprize.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Mercur revine în mers direct în zodia Leu, Uranus retrogradează în zodia Taur. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrology.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

S-ar putea să începi să intri într-un ritm mai bun în ceea ce privește finalizarea sarcinilor zilnice. Productivitatea va fi amplificată de contextul astrologic, dar va trebui să găsești un echilibru. Dacă muncești din greu, trebuie să te și odihnești corespunzător.

Dacă nu aduci culoare și magie în viața ta de zi cu zi, te vei simți limitat din punct de vedere al creativității. Conectează-te cu latura ta artistică. Pe de altă parte, va trebui să fii atent la modul în care îți gestionezi finanțele. Astrele te îndeamnă să îți stabilești prioritățile și să îndepărtezi tentațiile de a face cheltuieli excesive.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

S-ar putea să simți că inspirația creativă începe să revină, pe măsură ce îți dai seama ce te-a inspirat în ultimele trei săptămâni. Este posibil să te simți chiar pregătit să te îndrăgostești de cineva sau să adaugi mai mult romantism în relația ta actuală. Ai ocazia să te împaci cu unii membri ai familiei sau să te eliberezi de așteptările față de ei, permițându-ți să vindeci rănile din copilărie.

Uranus retrogradează în zodia ta, aspect ce te îndeamnă la schimbări profunde la nivel interior, care să te pună pe sensul vieții tale. Poate fi o perioadă excelentă pentru a-ți seta și atinge noi obiective, atât în plan personal, cât și profesional.

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Mercur revine în mers direct și s-ar putea să găsești puterea de a rezolva conflictele din familie și de a stabili limitele necesare pentru a-ți proteja energia. După toate cele întâmplate, gestionarea problemelor de acasă poate fi obositoare, dar este important să-ți amintești că ai toată puterea de a crea căminul și familia visurilor tale.

Totul începe cu curajul tău de a schimba lucrurile. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să te conectezi cu partea ta spirituală și să îți concentrezi atenția asupra propriei persoane. Vei avea ocazia să îți vindeci rănile din trecut.

Citește și: Ce zodii vor fi afectate de trecerea din vară în toamnă. Cu ce probleme de sănătate se vor confrunta

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

S-ar putea să ajungi în sfârșit la o concluzie în legătură cu un conflict sau o discuție care pare să nu se mai termine. Vei găsi cuvintele potrivite pentru a exprima ce simți și ce gândești. Astrele te încurajeze să comunici cu intenție, nu impulsiv. De asemenea, vei fi într-o poziție mai bună pentru a lua decizii privind viitorul tău financiar.

Acest climat cosmic te ghidează să faci economii semnificative. Pe de altă parte, Uranus retrograd în sectorul vieții sociale poate aduce provocări legate de comunicare cu cei din jur. Dinamica în anumite relații de prietenie se poate schimba în această perioadă. Vei fi mai puțin tolerant cu cei care nu îți oferă cât primesc de la tine.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Mercur revine în mers direct prin zodia ta, iar problemele financiare vor începe să se rezolve de la sine. Probabil vei observa că relația ta cu banii s-a schimbat dacă ai făcut un efort să lucrezi la asta și să îndrepți lucrurile. De asemenea, acest context astrologic te va ajuta să închei problemele nerezolvate din trecut pe care le-ai descoperit în perioada de retrogradare.

Vei putea reveni la proiectele, relațiile și ideile neterminate și vei putea aborda aspectele pe care le-ai neglijat. Uranus va trece în mers retrograd prin sectorul carierei. Este un aspect astrologic care îți cere să fii modest și să lucrezi cu sârguință fără să faci valuri în jurul tău, oricât de mult ți-ar plăcea să fii în centrul atenției. Doar în acest mod vei putea să avansezi în carieră așa cum îți dorești.

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Odată ce Mercur revine în mers direct, s-ar putea să te simți ca o persoană diferită. O să îți placă această nou versiune a ta, mai încrezătoare în forțele proprii și mai onestă cu ea însăși și cu cei din jur. Poate fi un moment excelent pentru introspecție. O conversație sinceră cu tine îți poate dezvălui ce s-a schimbat profund în această perioadă în ceea ce privește felul tău de a fi.

Uranus retrograd te va ajuta să îți îndrepți atenția către noi direcții de activitate. Îți va da ocazia să îți explorezi mai mult creativitatea. Te vei putea bucura de experiențe inedite, care vor scoate la suprafață ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Citește și: Ce zodii vor avea parte de reușite profesionale la începutul toamnei. Nativii pentru care succesul e garantat

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

S-ar putea să te simți ca și cum te-ai trezi dintr-un vis lung, plin de urcușuri și coborâșuri. Vei fi mai odihnit, ca și cum subconștientul tău a avut, în sfârșit, ocazia să se liniștească după toată agitația pe care ai suportat-o în ultimul an. Folosește acest context astrologic pentru a îmbrățișa iertarea și pentru a lăsa în urmă ceea ce nu mai este responsabilitatea ta.

Eliberează-te de trecut, astfel încât să poți începe un nou capitol de viață în forță. Uranus retrogradează în sectorul iubirii și pot apărea unele tensiuni în cuplu. Vor fi discuții aprinse, menite să te ajute să rezolvi unele lucruri, dar va trebui să te aduni și să îți controlezi emoțiile dacă vrei să obții ceva pozitiv din aceste conflicte.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Cu Mercur în mers direct vei începe să ai o atitudine mai pozitivă față de cei din jurul tău. Comunicarea se poate îmbunătăți considerabil. Te vei simți mai încrezător în decizia ta de a lupta pentru viitorul pe care știi că îl meriți. Dacă ai stat margine și te-ai mulțumit cu ce primești, acum este momentul să ieși din zona de confort și să îți faci curaj să acționezi.

Uranus își începe mersul retrograd în sectorul relațiilor și poate aduce niște încheieri acolo unde lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. Pe de altă parte, poate fi o perioadă care să aducă în viața ta oameni noi. De asemenea, poți pune punct unei relații de iubire sau poți începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Odată ce Mercur revine în mers direct îți va fi mai clar care este următoarea mișcare pe care trebuie să o faci în carieră pentru a progresa. De asemenea, îți va oferi o idee despre cum poți să îți conturezi viața pe termen lung. S-ar putea să te simți pregătit să îți recapeți încrederea și forța, mai ales dacă acest retrograd te-a tras puțin înapoi.

Rămâi deschis să înveți și pregătit să te ridici din nou și din nou, pentru că acesta este singurul mod de a evolua. Uranus retrograd îți cere schimbări legate de rutină, mai ales dacă nu ai un program bine stabilit. Poți profita de acest aspect pentru a aduce mai multă stabilitate în viața ta și pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Este un moment excelent să adopți obiceiuri noi și mai sănătoase.

Citește și: Cele trei zodii cărora li se va schimba viaţa în bine în luna septembrie. Fecioarele vor lua decizii importante

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

S-ar putea să simți că îți revine claritatea mentală și știi exact în ce direcție trebuie să mergi, mai ales dacă te concentrezi asupra a ceea ce te interesează și în ceea ce crezi. Probabil că acest retrograd te-a învățat ceva valoros și ți-a adus o experiență pe care nu ai fi putut-o planifica niciodată singur. Uranus va fi retrograd în sectorul comunicării și poate aduce schimbări în relațiile cu cei din jur.

Este o ocazie bună să te străduiești să ajungi la o mai bună înțelegere cu oamenii apropiați, în special cu persoana iubită, în ciuda provocărilor care pot apărea. Dacă vrei să te bucuri de mai multă stabilitate și siguranță în cuplu, fii atent să îți exprimi nevoile și dorințele în mod direct.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Mercur revine în mers direct și te vei simți pregătit să renunți la tot ceea ce te ține în loc. Vei putea să mergi mai departe cu mai multă încredere în forțele proprii și curaj. Este momentul perfect să lași în urmă tiparele mentale, relațiile, situațiile care nu te lasă să evoluezi în viață. Pe de altă parte, retrogradarea lui Uranus îți poate aduce situații tensionate în familie.

Vor ieși la suprafață nemulțumiri și frustrări, ceea ce poate crea discuții aprinse. Răbdarea ta va fi pusă la încercare. Vei fi tentat să te retragi și să îți vezi de obiectivele tale, dar în acest mod vei rata ocazia să lămurești lucrurile și să pui capăt conflictelor.

Citește și: Care sunt zodiile care vor avea parte de ghinion la începutul toamnei. Relaţiile personale vor fi puse la încercare

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Odată ce Mercur revine în mers direct problemele de comunicare cu colegii, aliații, partenerii de afaceri și persoanele importante din viața ta vor fi mai ușor de rezolvat. S-ar putea să ajungi la un acord cu privire la anumite relații pe care ești gata să le lași în urmă sau cele pe care ești dispus să le reîncepi. De asemenea, vei avea o înțelegere mai bună despre cum să îți eficientizezi timpul și să ajungi pe culmile succesului.

Uranus va fi retrograd în sectorul carierei, iar volumul de muncă ar putea să crească semnificativ. Va trebui să depui un efort mai mare să îți menții poziția și salariul. S-ar putea să fie nevoie să înveți lucruri noi pentru a ține pasul cu dezvoltarea domeniului tău de activitate.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton