Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Soarele în Leu și Mercur în zodia Fecioară. Nativii Balanță sunt favoriții astrelor

.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Soarele intră în Leu și Mercur în zodia Fecioară. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Săptămâna debutează cu Soarele în zodia Leu, aspect astrologic ce se va încheia în data de 22 august. Este o perioadă cu sentimente intense, dorință de distracție și aventură. Pe 25 iulie, Mercur intră în zodia Fecioară.

Acest tranzit susține comunicarea, gândirea logică, simțul practic. Nativii vor fi mai preocupați de sănătatea lor și de îmbunătățirea stilului de viață. Pe de altă parte, trebuie să fie atenți la tendința de a deveni prea critici și perfecționiști.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Soarele intră în Leu și Mercur în zodia Fecioară. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrology.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Soarele tranzitează casa ta a creativității. Vei avea idei grozave care trebuie exprimate, dar s-ar putea să întâmpini unele obstacole. Oamenii pe care te bazai s-ar putea să nu reușească să îți ofere ajutorul de care ai nevoie. Va trebui să te descurci singur. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă vacanțelor și a petrecerii timpului liber cu cei dragi.

Mercur în Fecioară te poate ajuta să îți îmbunătățești starea de sănătate. Fii mai atent la simptomele tale și nu aștepta să se agraveze pentru a consulta un medic. Este o ocazie bună și pentru a-ți face un set de analize generale. Încearcă să reduci cât poți de mult stresul.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în casa ta a căminului și a familiei, s-ar putea să te simți împărțit între nevoile familiei și obligațiile profesionale. Va fi necesar un compromis pentru a rezolva situația. Chiar dacă depinde mai mult de tine să găsești soluția, ar trebui să asculți și ce au ceilalți de spus. Pe de altă parte, poate fi o perioadă bună pentru a face niște schimbări legate de locuința ta.

Mercur în Fecioară îți va aduce mai multă claritate mentală și vei avea șansa să lămurești niște neînțelegeri în relația de cuplu. Comunicarea dintre tine și partenerul de viață se poate îmbunătăți semnificativ. Posibil să apară discuții legate de dorința de a deveni părinți.

Citește și: Trei zodii care ar putea divorța în luna august. Racii sunt în relaţii care îi fac nefericiţi

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

În următoarele săptămâni vei beneficia de tranzitul Soarelui în casa ta a comunicării. Îți vei exprima gândurile și sentimentele într-un mod mai deschis. De asemenea, poți face o impresie bună în plan profesional și poți obține o nouă colaborare. Este o perioadă bună și pentru a renegocia un contract sau un acord.

Citește cu atenție detaliile pentru a înțelege termenii și condițiile. Nu semna nimic până nu ești pregătit. Mercur va tranzita sectorul casei și al familiei. Acest aspect îți va oferi oportunitatea de a rezolva niște probleme legate de locuință sau de a te împăca cu cineva din familie cu care ai fost în conflict.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Soarele va intra în zodia Leu și va tranzita sectorul banilor. O tranzacție financiară ar putea fi blocată. Ar putea exista întârzieri în primirea banilor care ți se datorează. S-ar putea să fii nevoit să renunți la un contract din această cauză și să cauți noi surse de venit. Va trebui să fii atent și la cheltuieli în această perioadă. Pe de altă parte, Mercur va trece prin sectorul comunicării și îți va aduce noroc în negocieri.

Vei avea, de asemenea, ocazia să te faci remarcat în plan profesional. S-ar putea să ai ocazia să călătorești mai des în interes de serviciu, dar și să înveți lucruri noi. Poți începe un curs de dezvoltare profesională. Explorează-ți abilitățile și talentele pentru că acest lucru ar putea să îți aducă noi oferte de lucru.

 

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în zodia ta te vei bucura de mai multă energie, optimism și dorință de a te face remarcat. Ai putea să întâlnești pe cineva influent care te-ar putea ajuta cu un proiect. Dacă te gândești la o colaborare sau un parteneriat, este momentul ideal să acționezi. Ai toate șansele să convingi acea persoană să ți se alăture.

Mercur va tranzita sectorul banilor și poate fi o perioadă excelentă pentru revizuirea modului în care îți gestionezi bugetul. Vei fi mult mai cumpătat. De asemenea, acest aspect astrologic îți poate aduce noroc în negocieri și poate fi o ocazie excelentă să ceri o mărire de salariu. Pot apărea și oferte noi legate de colaborări bine plătite.


Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Soarele va tranzita sectorul muncii și ți-ar putea aduce unele provocări. Un proiect profesional ar putea fi blocat deoarece cineva nu și-a îndeplinit sarcinile la timp. Va trebui să apelezi la calitățile tale de lider pentru a găsi o rezolvare. Comunicarea deschisă ar putea fi cheia pentru a obține ceea ce îți dorești. Este posibil să cauți și o schimbare a locului de muncă.

Vei fi mai determinat să îți îmbunătățești condițiile de muncă. Ai mar șanse să te afirmi, mai ales că Mercur te va susține în negocieri și îți va amplifica simțul practic. Vei putea judeca rațional anumite situații și vei putea lua decizii înțelepte.

Citește și: Ce zodii se vor îmbogăţi peste noapte în luna august. Nativii care sunt favorizaţi de astre la sfârşitul verii

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Soarele va trece prin casa ta a prieteniilor și a comunității. O prietenie s-ar putea transforma în mod neașteptat într-o relație de dragoste. Cineva cunoscut te-ar putea invita la o întâlnire romantică și este foarte posibil să te îndrăgostești nebunește. Se poate aprinde flacăra pasiunii și s-ar putea să ai parte de o perioadă magică în ceea ce privește viața amoroasă. Mercur în tranzit prin zodia Fecioară îți poate oferi șansa să te echilibrezi mental și emoțional. Poate fi un moment excelent să te detașezi de trecut, să lași în urmă unele legături toxice, temeri sau obiceiuri proaste. Sănătatea ta se poate îmbunătăți considerabil.

 

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Timp de câteva săptămâni Soarele va tranzita casa carierei și a aspirațiilor tale profesionale. Ar putea exista schimbări la locul de muncă care să îți afecteze și viața personală. S-ar putea să ți se ceară să călătorești mai mult în interes de serviciu sau să stai peste program. Aceste provocări ar putea duce la obținerea unei poziții mai bune și la câștiguri financiare mai mari.

Pe de altă parte, cu Mercur în sectorul vieții sociale ai șansa să îți mărești cercul de prieteni. Dacă au existat certuri vei avea ocazia să lămurești lucrurile. De asemenea, popularitatea ta ar putea crește semnificativ și ai putea avea șansă să te afirmi în mediul online.

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Soarele intră în casa ta a înțelepciunii și învățării. Este foarte important să te asiguri că nu există erori de comunicare, mai ales dacă ai de semnat un contract. Înainte de a-ți da acordul, fii atent ca termenii să fie corect definiți și ca fiecare parte să își înțeleagă obligațiile. Pe de altă parte, s-ar putea să îți dorești să înveți lucruri noi, să explorezi noi domenii. Mercur în tranzit prin zodia Fecioară te va susține în plan profesional. Poți avea noroc în negocieri și poate fi o ocazie bună să deschizi discuții cu superiori despre o creștere salarială sau avansarea în funcție. Ai toate șansele să îți îndeplinești niște obiective.

Citește și: Zodii care au o puteri mentale neomenești. Știu când ceva bun sau rău e pe cale să se întâmple

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

În următoarea lună va fi activă casa ta a investițiilor și a intereselor financiare. Un beneficiu pe care îl așteptai s-ar putea să întârzie. Între timp, ar fi o idee bună să găsești alte surse de venit pentru ceea ce ai nevoie. Chiar dacă trebuie să cauți alternative, la final ai putea ajunge să obții mai mult decât te așteptai inițial. Nu este exclus să te îmbogățești peste noapte.

Este, de asemenea, o ocazie bună să îți revizuiești modul de gestionare a bugetului. Mercur în Fecioară te susține să înveți lucruri noi și poate fi un moment excelent să începi un curs de dezvoltare. De asemenea, îți va stimula gândirea logică și vei putea lua o serie de decizii corecte.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Soarele va tranzita casa ta a parteneriatelor și este o perioadă excelentă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Cu toate acestea, pot apărea provocări în plan sentimental. Este posibil ca tu și persoana iubită să nu reușiți să ajungeți la un acord în legătură cu un subiect important. Se poate ajunge la o separare sau un divorț.

Pe de altă parte, tranzitul lui Mercur în Fecioară îți amplifică gândirea rațională și te susține pe plan financiar. Este un moment bun să revizuiești bugetul comun cu partenerul de cuplu și să elimini cheltuielile inutile. Poți obține o finanțare sau un credit.

Citește și: Ce zodii au nevoie de spaţiu într-o relaţie. Cum se manifestă dorinţa de independenţă

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2024

Cu Soarele în zodia Leu este foarte posibil să primești ajutor divin în această perioadă. Fii atent la semnele care îți ies în cale și la mesajele spirituale care ajung la tine, pentru că îți pot arăta drumul pe care trebuie să mergi. Mercur va tranzita sectorul relațiilor. Vei avea ocazia să îți consolidezi legătura cu partenerul de viață, dar și să rezolvi unele probleme ce țin de parteneriatele profesionale.

Dacă au existat provocări în plan sentimental, vei putea să discuți sincer cu persoana iubită și să lămurești lucrurile. Este posibil să luați niște decizii importante legate de viitorul relației voastre. Nu este exclus nici să renunți la o colaborare pentru a începe o nouă etapă în plan profesional.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton