Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2024. Pluto retrograd în Capricorn, Marte în Rac și Lună Nouă în Fecioară. Vărsătorii au mare noroc la bani

.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2024. Pluto retrograd în Capricorn, Marte în Rac și Lună Nouă în Fecioară. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta va fi marcată de câteva evenimente astrologice importante pentru zodii. Pluto retrograd revine în zodia Capricorn, Marte intră în zodia Rac, iar în zodia Fecioară se formează Lună Nouă. Va fi o perioadă în care nativii vor avea ocazia să își reorganizeze prioritățiile și să își seteze noi obiective pe termen lung. Nu vor lipsi provocările în diferite sectoare de viață.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Pluto retrograd în Capricorn, Marte în zodia Rac și Lună Nouă în Fecioară. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit stylecaster.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Este o perioadă în care s-ar putea să încerci să echilibrezi lucrurile pe care trebuie să le faci zilnic cu un interes spiritual pe care vrei să-l urmărești. Instrospecția te poate ajuta să-ți setezi intențiile care contează cu adevărat pentru tine. Poate fi un moment bun să adaugi practici spirituale în rutina ta zilnică. De asemenea, ar fi bine să profiți de acest context astrologic pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și starea de sănătate.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Poate fi o perioadă agitată pentru tine, în care îndatoririle prea multe de la locul de muncă te pot ține departe de prieteni și de distracție. Nivelul de stres ar putea să crească semnificativ și s-ar putea să fii tentat să revii la vechi obiceiuri nesănătoase pe care ai încercat să le lași în urmă. În loc să cedezi, încearcă să fii ferm și disciplinat. Luna Nouă îți cere să îți faci un plan pentru a aduce mai multă bucurie în viața ta.

Citește și: Ce zodii vor fi afectate de trecerea din vară în toamnă. Cu ce probleme de sănătate se vor confrunta

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Este o perioadă în care va fi activă casa ta a reputației. Toate privirile vor fi ațintite asupra ta. Vei avea ocazia să îți exersezi abilitățile de comunicare în fața unui public numeros. Poți atrage atenția ta într-un mod pozitiv, ceea ce îți poate deschide noi uși în plan profesional. Pot apărea oferte noi de muncă sau de colaborare, inclusiv din străinătate. Pe de altă parte, Luna Nouă va traversa casa ta a locuinței și a familiei. Poți profita de această energie pentru a începe un proiect de reamenajare a casei. Comunicarea cu cei dragi se va îmbunătăți semnificativ.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Contextul astrologic îți va activa casa ta a educației și a înțelepciunii. Marte, planeta acțiunii, intră în zodia ta și este posibil să începi un nou capitol de viață. Poți relua niște cursuri sau studii pe care le-ai abandonat cu ceva timp în urmă. Cunoașterea te va atrage ca un magnet. Acesta este un moment bun pentru a acumula informații noi și pentru a-ți dezvolta abilitățile. Ai însă grijă ce responsabilități îți asumi pentru că poți ajunge să te simți copleșit. Totodată, va fi o perioadă în care blocajele legate de comunicare se vor dizolva și vei putea să îți exprimi punctul de vedere cu mai multă claritate și înțeles.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Ar putea fi momentul potrivit pentru puțină magie financiară. Norocul va fi de partea ta și poți atrage banii ca un magnet. Cu toate acestea, ar fi bine să fii cumpătat pentru că poți fi tentat să îți cumperi tot ce îți place, fără să te gândești dacă ai cu adevărat nevoie de acele lucruri. Poți rămâne rapid fără venituri dacă nu ești atent. O investiție pe termen lung poți face și în ceea ce privește sectorul sentimental. Energia acestei săptămâni te va ajuta să pui la cale un plan de viitor alături de persoana iubită sau de un nou partener de viață care îți poate aduce multe satisfacții.

Citește și: Care sunt zodiile care vor avea parte de ghinion la începutul toamnei. Relaţiile personale vor fi puse la încercare

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Luna Nouă care se formează în zodia ta îți va activa casa relațiilor și îți oferă șansa unui nou început. Este un aspect astrologic ce îți poate aduce împlinire și bucurii pe plan sentimental. Poate fi un moment excelent să discuți cu persoana iubită despre viitorul vostru împreună și să vă faceți planuri noi. Dacă ești în căutarea iubirii, ai putea întâlni pe cineva care apreciază romantismul la fel de mult ca tine. Va fi, de asemenea, un moment bun să îți setezi noi obiective pe termen lung și în alte sectoare ale vieții tale.

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

În această săptămână se pot produce niște schimbări la locul de muncă. S-ar putea să lucrezi cu cineva nou sau să faci parte dintr-o echipă nouă. Din această cauză, unele dintre sarcinile tale ar putea merge mai lent, ceea ce ar putea să-ți provoace frustrări. Încearcă să îți păstrezi calmul și să te adaptezi la ritmul muncii în echipă. Luna Nouă te invită la introspecție, cu ajutorul cărei vei reuși să te eliberezi de ceea ce nu îți mai folosește. Poți scăpa de o serie de atașamente sau responsabilități care te împovărează prea mult.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Contextul astrologic îți va activa casa ta a posibilităților romantice. Ai putea întâlni pe cineva alături de care să te distrezi pe cinste și cu care să te simți compatibil. Poate că această persoană care ți-a atras atenția împărtășește dragostea ta pentru mâncare bună și siguranță financiară. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, s-ar putea să ai parte de o surpriză romantică din partea persoanei iubite. Poate fi o perioadă excelentă și pentru a-ți face prieteni noi sau pentru a te înscrie la acțiuni de voluntariat.

Citește și: Cele trei zodii cărora li se va schimba viaţa în bine în luna septembrie. Fecioarele vor lua decizii importante

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Este o perioadă în care ar fi bine să fii alături de cei dragi. Există șanse să apară o persoană nouă în familie datorită unei noi relații sau venirii pe lume a unui bebeluș. Acest lucru poate genera multă activitate pe măsură ce ajuți la organizarea unei petreceri. Susținerea ta față de persoanele pe care le iubești va fi apreciată și recompensată. Luna Nouă poate deschide un nou capitol în plan profesional. Poți avea parte de oportunități importante de a avansa în carieră. Fă-ți un plan detaliat pe termen lung pentru a-ți da seama ce pași ai de urmat.

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Contextul astrologic îți va activa casa ta a ideilor. Este posibil să fii foarte concentrat pe educația ta în această perioadă. De asemenea, s-ar putea să ajuți pe cineva apropiat să îți finalizeze niște studii sau să se înscrie la cursuri. Este un moment bun să îți împărtășești experiențele legate de școală cu ceilalți. Cu Pluto retrograd în zodia ta este o ocazie bună să îți revizuiești acțiunile din ultimii ani și să ții cont de lecțiile de viață învățate de-a lungul vremii. Luna Nouă îți va oferi o nouă perspectivă asupra viitorului tău.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

Te numeri printre cele mai norocoase zodii în această perioadă. Prima săptămână din luna septembrie poate veni cu oportunități de a face bani. O nouă sursă de venit ar putea să apară într-un mod neașteptat. Chiar dacă totul începe lent, are potențialul de a crește. Acesta este un moment bun pentru a te concentra pe ceea ce îți poate aduce venituri suplimentare. Pe de altă parte, Luna Nouă poate scoate la suprafață secrete ce stau la baza unor situații tensionate. În acest mod vei avea ocazia să lămurești lucrurile.

Citește și: Ce zodii vor avea parte de reușite profesionale la începutul toamnei. Nativii pentru care succesul e garantat

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 2 – 8 septembrie 2024

În această săptămână va fi activă casa ta a încrederii și a carismei. Vei avea o atracție magnetică și popularitatea ta va crește semnificativ. Poți atrage oameni către tine în moduri total neașteptate. Acesta este un moment bun pentru a fi sociabil, a accepta invitații și a te face remarcat. Poate fi o perioadă excelentă să îți asumi noi angajamente. Luna Nouă te poate susține să îți duci relația de cuplu la un nou nivel sau să îți consolidezi relațiile cu partenerii de afaceri.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton