Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2024. Lună Plină în zodia Vărsător și Soarele în Fecioară. Se poate schimba direcția în viață pentru zodii

.

Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2024. Lună Plină în zodia Vărsător și Soarele în Fecioară. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Săptămâna debutează cu o Lună Plină în zodia Vărsător. Acest aspect astrologic poate aduce noi etape în viețile nativilor. Zodiile vor simți o dorință mai intensă de schimbare, de libertate și autenticitate. În data de 22 august, Soarele se mută în zodia Fecioară. Această energie îi poate ajuta pe nativi să fie mai responsabili, mai organizați, mai răbdători și mai atenți la detalii.

Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2024. Lună Plină în zodia Vărsător și Soarele în Fecioară. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrology.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Contextul astroogic va activa casa ta a conexiunii spirituale. Poți primi îndrumare divină, dar va trebui să te concentrezi asupra mesajelor pe care le primești de la Univers. Poți fi distras ușor de ceea ce se întâmplă în jurul tău, ceea ce îți poate alunga concentrarea de care ai nevoie pentru practicile spirituale.

Acestea te pot ghida către ceea ce ai nevoie pentru a face un salt în evoluția ta. Soarele în Fecioară îți cere să fii mai responsabil în ceea ce privește sănătatea ta. S-ar putea să fie nevoie să iei unele măsuri pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și pentru a evita agravarea unor probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Contextul astrologic ți-ar putea aduce provocări legate de comunicarea cu ceilalți. Unele tensiuni ar putea ajunge la punctul culminant în această perioadă. S-ar putea să iei niște decizii cu privire la direcția în care se îndreaptă unele relații. În timp ce unii oameni se vor dovedi a fi prieteni adevărați, de alții s-ar putea să fii dezamăgit.

Astrele îți cer să nu te ascunzi în spatele unor compromisuri doar pentru că ești comod și nu îți plac schimbările. Soarele în Fecioară poate aduce noi începuturi în viața ta sentimentală. Poți trece la o nouă etapă în relația de cuplu sau poți începe o nouă poveste de dragoste.

Citește și: Zodiile care îşi vor cumpăra o nouă locuinţă până la sfârşitul anului. Astrele vor lucra în favoarea lor

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Lucrurile s-ar putea să nu meargă așa cum ți-ai dori pe plan profesional. De fiecare dată când atingi un obiectiv, ridici ștacheta puțin mai sus. Aceasta este ceea ce te face să realizezi lucruri mărețe, dar înseamnă și că nu ești niciodată complet mulțumit. În această perioadă s-ar putea să resimți puternic presiunea pe care o pui tu însuți pe umerii tăi.

Luna Plină în Vărsător poate fi o ocazie bună să schimbi puțin perspectiva, să echilibrezi lucrurile, să schimbi direcția în viață. Pe de altă parte, Soarele în Fecioară te susține în activitățile ce țin de casă și familie. Poate fi un moment bun pentru a începe un proiect de reamenjare a locuinței. De asemenea, se pot lua decizii cu privire la formarea unei familii sau mărirea ei.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Contextul astrologic va activa casa ta a credinței și a convingerilor. Încrederea pe care o ai în valorile tale va fi pusă la încercare. Ceea ce spun și fac cei din jurul tău s-ar putea să te influențeze mai mult decât de obicei. Chiar dacă până acum ai fost convins că poți merge fără frică pe calea pe care ai ales-o, veștile pe care le primești ar putea să te facă să te îndoiești de propriul tău adevăr.

Încearcă să rămâi flexibil și să îți asculți intuiția pentru că altfel te poți confrunta cu un blocaj mental și emoțional. Soarele în zodia Fecioară te va susține în procesul de învățare și vei avea ocazia să studiezi ceva nou. De asemenea, vei avea ocazia să te plimbi mai des. Poți avea parte și de deplasări neașteptate pe distanțe lungi.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Contextul astrologic îți va activa sectorul veniturilor obținute din muncă proprie. Dacă deții o afacere, aceasta ar putea fi în plină expansiune în această perioadă. Cu toate acestea, s-ar putea să îți aducă și mai mult de lucru și dureri de cap legate de gestionarea bugetului. Dacă lucrezi pentru altcineva, ai putea obține vânzări record sau rezultate excepționale în domeniul de activitate.

Asta îți îți poate aduce o creștere salarială sau o colaborare bine plătită. În sectorul financiar vei avea parte și de energia Soarelui, care te va ajuta să îți îmbunătățești situația și să îți suplimentezi veniturile. Ai putea avea ocazia să îți monetizezi un talent.

Citește și: Zodiile care se vor reîndrăgosti de partenerii din trecut în luna septembrie. Ce nativi se vor întoarce în fostele relaţii

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Luna Plină în zodia Vărsător se va forma în casa ta a relațiilor și a parteneriatelor. S-ar putea să simți că faci un tango cu persoana iubită. Unul dintre voi vrea să avanseze, în timp ce celălalt face un pas înapoi. Ocazional, vă schimbați rolurile și mergeți în direcția opusă. Te vei simți pregătit să ai o discuție serioasă cu partenerul de viață despre această dinamică care te deranjează.

Vei avea ocazia să lămurești lucrurile și să decizi pe ce cale vrei să pășești de acum încolo. Șansele să rămâi în relația de cuplu sau să te desparți sunt egale. Tranzitul Soarelui prin zodia ta îți aduce energie pentru a-ți duce orice plan la bun sfârșit. Vei fi mai practic și mai eficient în tot ce faci. Poți începe un nou capitol de viață.

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

În această săptămână va fi activă casa ta a muncii și a rutinelor. Luna Plină s-ar putea să îți aducă conștientizarea bruscă și incontestabilă că unele dintre lucrurile pe care le faci zilnic nu te vor duce la obiectivele tale. Poate fi o ocazie excelentă să te oprești și să îți corectezi direcția. Ai șansa să schimbi un obicei prost și să adopți un stil de viață mai sănătos.

De asemenea, poți schimba complet programul de lucru, astfel încât să fii mai eficient în îndeplinirea sarcinilor. Soarele în Fecioară îți poate aduce în minte momente din trecut care te-au marcat. Poate fi un moment bun pentru revizuirea unor comportamente și decizii. Poți folosi energia Soarelui pentru a scăpa de unele tipare mentale toxice.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Chiar dacă oamenii importanți din viața ta îți aduc bucurie, te poți simți frustrat atunci când cineva nu îți îndeplinește așteptările. S-ar putea ca o persoană dragă să îți ceară ajutorul să iasă dintr-o încurcătură. Ai putea să îi oferi o lecție de viață, dar trebuie să fii atent la modul în care îi comunici concluziile tale. Încearcă să îți înfrânezi tendința de a fi critic și exigent.

Energia Soarelui te va face mai sociabil și mai dornic de a ieși din casă și de a petrece timp alături de familie și de prieteni. Totodată, vei avea ocazia să legi noi prietenii, dar și să pui bazele unor noi parteneriate. S-ar putea să ai ocazia să începi noi proiecte importante pentru evoluția carierei tale.

Citește și: Zodii care vor avea probleme financiare în luna septembrie. Care sunt cei trei nativi care trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Luna Plină se va forma în casa ta a căminului și a familiei. Casa ta poate deveni un spațiu destul de aglomerat în această perioadă. S-ar putea să fie extrem de multe lucruri în spațiul tău locativ care să îți dea senzația că ai nevoie de o casă mai mare. Este posibil ca familia ta să se mărească și venirea pe lume a unui copil să îți dea viața peste cap. Pe de altă parte, ai putea avea parte de vizite neașteptate din partea unor rude.

Un prieten ar putea să îți lase în grijă animalul de companie pe perioadă cât va fi în vacanță. Vei fi nerăbdător să găsești o soluție. Soarele va tranzita sectorul carierei și vei avea ocazia să te pui într-o lumină bună la locul de muncă. S-ar putea să fii dornic să preiei noi sarcini și să te faci remarcat. Totodată, poți cunoaște o persoană influentă care să îți deschidă noi orizonturi.

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Contextul astrologic va activa casa ta a contractelor de afaceri și a documentelor. Te-ai putea simți provocat atunci când promisiunile nu se potrivesc cu detaliile din actele pe care le ai de semnat. Este posibil să iasă scântei la negocieri din această cauză și să refuzi să închei un contract din cauza clauzelor care te nemulțumesc.

Mercur retrograd încă îți face simțită prezența, ceea ce înseamnă că ar fi benefic să mai aștepți. Cu Soarele în zodia Fecioară, vei fi mai spiritual și mai atent la semnele trimise de Univers. S-ar putea să iei decizia de a începe un proces de dezvoltare personală sau să îți faci planuri legate de o călătorie într-o zonă cunoscută pentru practicile spirituale.

Citește și: Cele trei zodii cărora li se va schimba viaţa în bine în luna septembrie. Fecioarele vor lua decizii importante

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

Luna Plină se va forma în zodia ta, aspect astrologic ce va influența casa ta a problemelor financiare. Ai putea să simți că iei bani cu o mână și îi dai cu cealaltă. Este foarte important să te răsplătești pe tine în primul rând și să îți prioritizezi nevoile. În acest mod ai putea atrage mai multe oportunități pentru a face mai mulți bani.

Calea către prosperitate se poate deschide și s-ar putea să ai niște idei ingenioase prin care să îți valorifici talentele și abilitățile. Sunt mari șanse să iei decizia de a-ți deschide o afacere proprie, chiar dacă drumul nu va fi deloc ușor. Vei fi susținut și de energia Soarelui în aceste demersuri. De asemenea, lucrurile pot evolua într-o direcție pozitivă în dragoste. Poți reaprinde pasiunea în cuplu sau te poți îndrăgosti nebunește.

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2024

În această perioadă va fi activă casa ta a rezervelor personale de energie. Vei fi dornic de schimbare și s-ar putea să acționezi rapid pentru a-ți atinge obiectivele și să fii entuziasmat de noi începuturi. Cu toate acestea, este posibil să te lovești de niște obstacole neașteptate, care îți pot pune răbdarea la încercare. Contextul astrologic va amplifica incertitudinea și s-ar putea să fie greu să iei orice decizie.

Reflectează asupra intențiilor tale. Soarele va tranzita sectorul iubirii și îți va oferi șansa să îți consolidezi legătura cu persoana iubită. Poți lua o hotărâre importantă legată de viitorul tău alături de partenerul de viață. Dacă ești singur, poți cuceri persoana care te atrage, dar s-ar putea să fie nevoie să fii îndrăzneț și să faci tu primii pași către ea.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton