Horoscop săptămânal 16 – 22 septembrie 2024. Eclipsă de Lună/Lună Plină în zodia Pești și Soarele în Balanță. Evenimente neașteptate și decizii majore pentru zodii

.

Horoscop săptămânal 16 – 22 septembrie 2024. Eclipsă de Lună/Lună Plină în zodia Pești și Soarele în Balanță. O săptămână agitată pentru zodii, cu schimbări importante. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

În această săptămănă va avea loc fenomenul de Eclipsă de Lună/Lună Plină în zodia Pești. Aceasta va aduce o serie de provocări pentru zodii, dar și de oportunități. Dacă au fost indeciși sau au amânat lucrurile, nativii pot lua acum decizii majore. Se pot aștepta și la evenimente neașteptate.

Va fi o perioadă în care își pot revizui anumite aspecte legate de viața lor și pot găsi vindecarea emoțională De asemenea, Soarele va trece în zodia Balanță, Zodiile vor fi dornice să își trăiască viața în armonie și echilibru.

Horoscop săptămânal 16 – 22 septembrie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Eclipsă de Lună/Lună Plină în zodia Pești și Soarele în Balanță. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrostyle.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Eclipsa de Lună îți activează casa retragerii și a abandonului. S-ar putea să simți nevoia să te retragi într-un loc liniștit și să îți rezervi timp doar pentru tine, ca să gândești, să procesezi întâmplările din ultimii ani și să te reconectezi cu sinele tău superior. Ai șansa să te eliberezi de blocajele emoționale și să te reechilibrezi. Accesarea iertării te va ajuta enorm să scapi de resentimente.

Încearcă să trimiți gânduri de iubire tuturor celor din viața ta, poate chiar și celor care ți-au greșit. Puterea ta interioară va veni din capacitatea de a renunța la ceea ce nu îți face bine. Soarele în Balanță în casa ta a relațiilor te îndeamnă să prioritizezi legăturile cu oamenii importanți din viața ta. Angajamentele pot deveni mai serioase, fie că este vorba despre dragoste sau despre planul profesional.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Luna Plină te ajută să ajungi la un echilibru între munca pe cont propriu și cea de echipă. Vor exista momente când va fi potrivit să te faci remarcat prin forțele tale, dar și momente în care vei putea să obții succesul cu ajutorul altora. S-ar putea să fie necesar să renunți la orgoliu și să faci sacrificii pentru echipă. Acest aspect astrologic îți va stimula creativitatea, oferindu-ți suficientă încredere pentru a transforma ideile tale în opere de artă sau proiecte inovatoare.

Pe de altă parte, por apărea schimbări legate de relațiile tale de prietenie. Cineva apropiat, pe care te bazai mereu, ar putea deveni brusc indisponibil. Totodată, ai putea vedea adevăratele fețe și intenții ale unor prieteni. Nu te învinovății dacă ai acordat încrederea ta cui nu trebuia. Soarele va tranzita casa ta a sănătății. Energia lui te va ajuta să devii mai disciplinat și mai echilibrat în ceea ce privește stilul de viață.

Citește și: Zodiile care primesc un mesaj important de la Univers în septembrie

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Eclipsa de Lună ar putea să îți schimbe viața, să îți zdruncine rutina și să te forțeze să iei unele decizii. Nu vei mai putea să îți analizezi la infinit opțiunile, va trebui să treci și la acțiune. Tema principală a acestei perioade va fi echilibrul între viața personală și profesională. Contextul astrologic ar putea reconfigura modul în care îți atingi obiectivele, în care te raportezi la prieteni și rude și în care îți echilibrezi rațiunea și emoțiile. Îți poate aduce un punct de cotitură major în viața ta profesională. Ai putea avea parte de o mare reușită.

De asemenea, ai putea primi o recompensă financiară, cum ar fi o promovare sau o mărire de salariu. Pe de altă parte, este posibil să realizezi că rolul tău actual nu te satisface și să decizi să faci schimbări legate de cariera într-un mod destul de dramatic. Astrele te ajută să înțelegi că doar tu poți valida alegerile și obiectivele tale pe termen lung. Vei fi încântat să începi sezonul Balanței pe 22 septembrie, când Soarele intră în casa ta a pasiunii, plăcerii și a jocului. Canalizează-ți energia într-un proiect creativ sau într-o poveste de dragoste.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Ar trebui să te pregătești pentru o transformare majoră în viața ta, care să te scoată din zona ta de confort. Poți avea parte de o schimbare bruscă. Un capitol se poate încheia pentru ca altul să înceapă, indiferent dacă ești pregătit sau nu. Acest lucru poate fi ori entuziasmant, ori copleșitor, mai ales dacă ai fost nehotărât sau ai amânat lucruri. Universul te sprijină, dar are probabil un plan diferit de cel pe care l-ai gândit tu.

Luna Plină îți va influența casa comunicării, ajutându-te să fii mai expresiv, mai autentic și mai deschis la nou. Ai putea fi inspirat să explorezi noi orizonturi departe de casă. De asemenea, ai putea studia ceva nou sau ai putea să începi o afacere nouă. Soarele în Balanță te îndeamnă să iei lucrurile încet în timp ce te pregătești de provocările pe care le poate aduce sezonul toamnei.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Eclipsa de Lună ar putea să te determine să faci niște schimbări majore în viața ta. Te vei simți motivat să renunți la vechile obiceiuri și modele de relații care te împiedică să evoluezi. Acest început de toamnă te va ajuta să descoperi un nou nivel de înțelegere a ceea ce contează cu adevărat, mai ales în contextul valorilor și relațiilor tale actuale. Poți avea parte de momente deosebit de romantice alături de partenerul de viață. De asemenea, ai putea experimenta o intensitate mai mare a sentimentelor față de persoana iubită.

Pe de altă parte, ai putea să îți schimbi statutul relațional, fie că este vorba de o logodnă, o despărțire sau redefinirea relației. Totodată, acest climat cosmic îți poate aduce noroc pe plan financiar și profesional. Poți începe colaborări noi de pe urma cărora să te bucuri de venituri semnificative. Soarele intră în Balanță în casa ta a comunicării și a comunității. S-ar putea să primești o mulțime de invitații la evenimente care îți vor aduce bucurie.

Citește și: Zodiile care vor avea cea mai norocoasă toamnă din ultimii ani. Universul le sprijină acum mai mult ca oricând

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Contextul astrologic va revoluționa modul în care abordezi exprimarea personală și relațiile tale. Va fi activă casa parteneriatelor și s-ar putea să simți că este momentul să iei niște decizii. Există posibilitatea să îți oficializezi relația de cuplu sau să pui definitiv punct relației cu parteneru de viață. Ai învățat cum să te raportezi la oameni și ce dorești de la o relație, iar acum este șansa ta să aplici aceste lecții dobândite cu greu.

Soarele intră în Balanță și vei fi recunoscător pentru energia blândă cu care te va înconjura. Te vei bucura de mai multă stabilitate și echilibru în viața ta. Pe de altă parte, ai grijă pentru că te poți confrunta și cu răsturnări de situație.

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

În următoarea perioadă vei avea ocazia să abordezi problemele emoționale din copilărie sau blocajele psihologice. Eclipsa de Lună va deschide calea către vindecare. Observă ce teme reapar mereu în viața ta pentru a ști de unde să începi această călătorie. Sănătatea ta generală, mentală, fizică și emoțională, va fi în prim-plan. Este posibil să primești vești importante despre muncă sau despre starea ta de bine, care să te determine să faci schimbări majore în stilul de viață. Poate vei fi nevoit să îți revizuiești dieta și obiceiurile sportive, să lucrezi de acasă în loc să mergi la birou sau să te supui unui tratament medical. De asemenea, este posibil să închei niște colaborări și să începi altele noi.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în semnul tău pentru o lună, amplificându-ți bucuria de a trăi. Marea parte a confuziei mentale se va risipi și vei fi pregătit să acționezi decisiv. Care este un mare obiectiv personal pe care ai vrea să-l realizezi înainte de sfârșitul anului 2024? Este momentul să te zbați pentru a-l îndeplini.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Eclipsa de Lună ar putea aduce schimbări majore legate de rutină, relațiile de prietenie, viața amoroasă sau proiecte tale, fie ele de echipă sau individuale. Vei avea ocazia să te faci remarcat atât pe cont propriu, cât și prin munca alături de alții, dragă Scorpion. Pe de altă parte, este posibil să închei anumite legături. Relațiile în care nu te mai regăsești se pot termina.

Soarele în Balanță va traversa casa ta a încheierii, vindecării și a odihnei. Va fi o perioadă în care s-ar putea să te simți inspirat să îți oferi mai mult timp să te relaxezi și să te odihnești. Folosește-ți energia cu înțelepciune și încearcă să finalizezi treburile nerezolvate.

Citește și: 3 zodii care vor fi cerute în căsătorie până la sfârşitul toamnei. Trebuie să pună bani deoparte pentru nuntă

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Eclipsa parțială de Lună din 17 septembrie poate schimba regulile jocului în anumite situații ce țin de casă, familie și carieră. Acest aspect astrologic îți va oferi o privire de ansamblu și indicii ce te pot ajuta să evoluezi în aceste sectoare de viață. Ar putea fi necesar să revizuiești perioada martie 2015 – februarie 2017 pentru mai multe răspunsuri. Probabil că ai mai experimentat și atunci schimbări în ceea ce privește locuința, locul de muncă și prioritățile, iar acum poți face lucrurile diferit.

Pe 22 septembrie, Soarele intră în Balanță în casa ta a activităților de grup și te îndeamnă la colaborare. În următoarele patru săptămâni, valoarea ta va fi determinată de oamenii cu care te înconjori mai mult ca niciodată. Acordă o atenție deosebită persoanelor cu care interacționezi sau lucrezi. Aceasta este o energie puternică pentru a stabili conexiuni sau pentru a lansa un proiect de succes.

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Vor fi active teme legate de comunicare, idei, învățare, afaceri locale și conexiuni profunde. Luna Plină te îndeamnă să ai mintea deschisă către perspective noi. S-ar putea să legi relații strânse cu persoane aflate la distanță sau să aduci schimbări benefice în comunitatea ta. Ai putea să fi fost implicat într-un proiect important, care ar putea deveni vizibil la nivel internațional.

Vei avea șansa să lucrezi cu o echipă extraordinară. Soarele va traversa casa ta a statutului și a aspirațiilor profesionale, ceea ce îți poate aduce progrese majore în carieră. Este momentul să îți setezi obiective și repere clare. Vei avea ocazia să faci lucruri importante și să îți lași amprenta asupra domeniului tău de activitate.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Luna Plină în zodia Pești va pune accentul pe teme financiare. În următoare perioadă ar trebui să te pregătești pentru schimbări legate de modul în care cheltuiești, economisești, investești și împărtășești resursele tale financiare. Ai putea să îți cumperi o proprietate, să începi o afacere în parteneriat cu cineva apropiat sau să dezvolți o idee inovatoare pe cont propriu care să îți aducă venituri mai mari.

De asemenea, s-ar putea să ai șansa să îți schimbi locul de muncă sau chiar profesia pentru a fi mai bine plătit. Un strop din libertatea o vei primi începând cu 22 septembrie, când Soarele intră în Balanță în casa ta a călătoriilor, a expansiunii și aventurii. Vei avea ocazia să vezi din nou imaginea de ansamblu.

Citește și: 2 cupluri de zodii care vor avea probleme în relație toamna asta. De la pasiune intensă la războaie emoţionale

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 16 – 22 septembrie 2024

Negocierile între tine și ceilalți reprezintă tema pe care o vei explora în următoarea perioadă. Luna Plină care se va forma în zodia ta te îndeamnă să îi asiguri pe cei dragi că ești alături de ei, în timp ce îți prioritizezi propriile nevoi de a explora, a călători și a lansa proiecte creative. Poți avea parte de noi experiențe legate de limitele în relații sau aventuri pe cont propriu. Soarele în Balanță te va ajuta să îți reîncarci bateriile și va aduce echilibru.

Vei putea să petreci timp de calitate cu persoanele apropiate. De asemenea, o prietenie se poate transforma într-o poveste de dragoste plinp de romantism și pasiune. Totodată, va fi activă casa ta a finanțelor comune și a investițiilor. În următoarele patru săptămâni ai putea găsi modalități de a face mai mulți bani.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton