Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Mercur retrograd în zodia Leu amplifică problemele. Zodiile ar trebui să evite deciziile importante

.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Mercur retrograd în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

În perioada 15 – 28 august 2024, Mercur retrograd se mută în zodia Leu și poate aduce o serie de provocări pentru zodii. Trecutul se poate întoarce sub diverse forme și nativii vor trebuie să se gândească bine la deciziile pe care le iau. Se vor forma și aspecte favorabile pentru zodii.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2024. Mercur retrograd în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrostyle.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Mercur retrogradează în casa ta a dragostei și a pasiunii. Un fost partener ar putea să reapară sau gândurile tale ar putea să se îndrepte spre o iubire din trecut. Încearcă să observi ce simți, fără a ignora semnalele de avertizare. De asemnea, este posibil să reiei o veche pasiune sau un proiect care merită o a doua șansă.

În ciuda contextului astrologic tensionat, ai putea fi plin de energie și extrem de sociabil. Vei fi dornic să formezi noi legături și îți poți face prieteni noi oriunde mergi. Totuși, ai grijă să nu pari prea insistent și să nu dezvălui chiar tot ce gândești. Mesajele tale pot fi interpretate greșit.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Până pe 28 august ar putea să apară probleme neașteptate acasă. Proiectele de renovare începute ar putea să dureze mai mult decât ți-ai fi dorit. Totodată, este posibil să fii mai capricios și mai sensibil decât de obicei și să verși lacrimi din cauza unor decizii neinspirate. Pe de altă parte, poți avea noroc în plan financiar. O investiție pe care ai făcut-o poate da roade. De asemenea, contextul astrologic deschide calea către prosperitate.

Poți primi o ofertă de muncă avantajoasă sau poți fi ales să conduci un proiect important la locul de muncă. Șansele să obții venituri suplimentare de pe urma muncii tale sunt mari. Cu toate acestea, încearcă să nu te arunci cu capul înainte. Analizează cu atenție termenii și condițiile dacă ai documente de semnat.

Citește și: Zodii care vor avea probleme financiare în luna septembrie. Care sunt cei trei nativi care trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Cu Mercur retrograd în zodia Leu fii atent la modul în care te exprimi, deoarece mesajele tale pot fi interpretate greșit. Ceea ce spui poate avea un impact puternic și poate atrage consecințe negative. De asemenea, trebuie să fii atent la investițiile pe care le faci. Amână cumpărăturile, mai ales dacă implică sume mari de bani. Pe de altă parte, acest context astrologic îți poate oferi șansa unei reuniuni de familie neașteptată.

Rude cu care nu ai mai vorbit de multă vreme ar putea lua legătura cu tine sau te-ar putea vizita. Evită însă subiectele sensibile care pot duce la conflicte. O conversație aparent banală poate isca un adevărat scandal. Ar putea să reapară în viața ta și cineva din trecut care vrea să reaprindă flacăra iubirii, dar fii precaut.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Mercur retrograd în sectorul financiar ar putea aduce o serie de provocări. Fii foarte cumpătat și evită cheltuielile inutile. Ai grijă să îți plătești toate taxele, altfel s-ar putea să existe penalizări mari. De asemenea, ar trebui să eviți să începi noi proiecte. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, cineva ar putea să vină cu o ofertă, dar nu te grăbi să iei o decizie. În schimb, poate fi o perioadă bună să îți perfecționezi abilitățile.

Totodată, ar trebui să fii atent la tot ceea ce ține de deplasări, pentru că pot apărea obstacole care să îți strice călătoriile. Confirmă încă o dată rezervările înainte să pleci și asigură-te că sunt respectate condițiile stabilite. Pot apărea întârzieri legate de transport, așa că ar fi bine să iei la tine tot ce îți trebuie pentru o astfel de situație.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Este o perioadă în care s-ar putea să te simți neînțeles și confuz. Poate fi însă o oportunitate să faci un pas în spate și să îți evaluezi abilitățile și prioritățile. Mercur retrograd în zodia ta îți oferă șansa de a-ți schimba perspectiva asupra vieții. Chiar dacă amintirile tale pot fi foarte convingătoare, ține cont de faptul că adevărul este subiectiv și nu te încăpățâna să le arăți tuturor că tu ai dreptate.

În cazul în care te gândești la o schimbare majoră în viața, ar trebui să eviți să îți asumi noi angajamente permanente pentru că îți poți regreta deciziile. Folosește această energie pentru a finaliza proiectele existente. Dacă lucrezi în echipă, fii deschis la sugestiile celorlalți și nu încerca să muncești tu în locul tuturor. Este loc pentru toată lumea să se remarce.

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

În a doua jumătate a lunii august ai putea fi destul de nostalgic. Această călătorie pe drumul amintirilor s-ar putea să nu fie o idee foarte bună pentru că poate stârni multă confuzie. Nu te grăbi să tragi concluzii. Mercur retrograd ar putea să amplifice nevoia ta de a analiza totul în detaliu, ceea ce te poate obosi peste măsură. Ar fi bine să îți canalizezi atenția către activități care să nu solicite un efort mental intens.

Totodată, acest aspect astrologic poate scoate la suprafață frici și nesiguranțe care te țin în loc și nu îți permit să te exprimi autentic. Pe de altă parte, vei avea ocazia să vezi cine ți-e prieten cu adevărat și cine nu. În schimb, în plan profesional ai putea avea noroc și este posibil ca munca ta să dea roade. Îndrăznește să acționezi și să îți asumi riscuri. S-ar putea să atragi investiții importante și să primești o promovare.

Citește și: Zodiac chinezesc pentru luna august 2024. Care sunt datele norocoase ale fiecărei zodii în parte

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Mercur retrogradează în sectorul care guvernează munca în echipă și tehnologia. Pot apărea provocări legate de relațiile tale de prietenie. De asemenea, s-ar putea să fie greu să ajungi la un acord cu colaboratorii. Dacă te grăbești, este posibil să iei niște hotărâri nepotrivite. Încearcă să amâni deciziile importante până îți recapeți claritatea.

Pe de altă parte, inspirația ta va fi la cote maxime și ai putea finaliza un proiect creativ pe care l-ai început cu multă vreme în urmă. Poate fi o perioadă bună să te gândești și la schimbările de strategie necesare pentru a avansa pe plan profesional. Vei avea ocazia să te afirmi și să te faci auzit după ce se încheie retrogradarea. Poți folosi acest context astrologic și pentru a pune la cale lansarea în luna septembrie a unei afaceri proprii.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Mercur retrograd în sectorul carieri poate aduce o serie de provocări și tensiuni la locul de muncă. Dacă aștepți vești legate de un proiect, ar putea să întârzie. Fii atent la toate aspectele profesionale pentru că poți fi atras în lupte de putere care pot dăuna imaginii tale. Ai grijă la modul în care te exprimi pentru că există riscul să spui lucruri care ar putea fi interpretate greșit. Pe de altă parte, vei avea ocazia să explorezi niște opțiuni legate de colaborări.

Vei avea șansa să îți unești forțele cu cineva pentru un câștig comun. Chiar dacă perspectiva îți trezește entuziasmul, nu forța lucrurile și nu te grăbi să îți dai acordul. Mai târziu pot ieși la iveală informații care ți-au fost ascunse și care îți pot schimba decizia. Atenție și la intensitatea emoțiilor pentru că poți spune lucruri pe care le-ai putea regreta. Acțiunile celor din anturaj se vor reflecta asupra ta, așa că înconjoară-te de oameni puternici și de încredere.

Citește și: Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru luna august 2024. Ce zodii se vor confrunta cu furtuni sentimentale

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Contextul astrologic îți activează sectorul comunicării și ești îndemnat să fii cât mai atent cu declarațiile pe care le faci. Este posibil să te trezești într-o situație dificilă din cauza comentariilor mult prea sincere. Încearcă să îți ții opiniile pentru tine. Ar putea apărea ocazia de a te implica într-un proiect la care visai de multă vreme. Cu toate acestea, astrele te avertizează că ar trebui să eviți semnarea de documente în timp ce Mercur este în mers retrograd pentru că poți omite detalii importante. Dacă ți se pare un contract prea bun pentru a fi ratat, va trebui să iei decizia asumându-ți riscurile.

Citește cu atenție sau cere părerea unui specialist. Pe de altă parte, sunt mari șanse să iei decizia bruscă de a te căsători în această perioadă sau de a începe o poveste de dragoste la distanță. Parteneriatele pot fi mult mai ușor de început decât de încheiat. Încearcă să porți o conversație sinceră despre ceea ce vă doriți amândoi pe termen lung. Asigură-te doar că ești pregătit pentru acest nivel intens de onestitate dacă deschizi această ușă.

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Mercur retrograd îți va influența casa intimității și a investițiilor. Fii atent la toate tranzacțiile financiare, deoarece îți pot scăpa din vedere detalii importante. Retrogradările pot aduce înapoi trecutul, iar în această perioadă, un fost partener atrăgător, dar cu care ai avut o relație toxică, ar putea reapărea, tentându-te să te implici din nou. Fii precaut! În ciuda contextului astrologic, vei fi optimist și plin de energie.

Atenția la detalii te poate ajuta să depășești o fază dificilă a unui proiect pentru a ajunge să-l finalizezi cu succes. Fii atent la tentația de a-ți asuma mai multe angajamente decât poți onora pentru că nivelul de stres poate atinge cote maxime. Pe de altă parte, te-ai putea simți inspirat să faci mai mult sport și să îți îmbunătățești starea de sănătate. S-ar putea să începi o dietă nouă sau să mergi mai des la plimbare în natură.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Mercur retrogradează în sectorul parteneriatelor și poate aduce unele provocări în relațiile tale. S-ar putea să fie greu pentru ceilalți să facă față tumultului tău emoțional intens care se va manifesta în această perioadă. Încearcă să te reglezi la nivel interior înainte de a-ți exprima sentimentele pentru a evita tensiunile și neînțelegerile. Partea bună este că poți scăpa de o serie de frici și nesiguranțe. Acest lucru te va face mai încrezător în propriul farmec și s-ar putea să apară ocazii de flirt.

Te vei bucura de o explozie de entuziasm, curiozitate și pasiune. Ieși din zona de confort și fă cunoștință cu persoane noi. Flacăra iubirii se poate aprinde oricând. Dacă ești într-o relație stabilă, lucrurile s-ar putea schimba radical. Dacă totul merge bine este posibil să începi pregătirile pentru nuntă. Pe de altă parte, dacă ceva nu funcționează, relația s-ar putea destrăma de tot.

Citește și: Zodii care vor întâmpina schimbări neplăcute pe plan personal în august

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2024

Cu Mercur retrograd în zodia Leu trebuie să fii foarte atent la nivelul de stres. Evită să îți asumi prea multe sarcini sau să faci prea multe lucruri într-o zi. Prea multă muncă și prea puțină odihnă pot duce la slăbirea sistemul imunitar și poți dezvolta probleme de sănătate. De asemenea, încearcă să te ferești de răceli. Pe de altă parte, va fi bine aspectat sectorul casei și familiei, precum și al emoțiilor profunde. Ai putea primi oportunitatea de a lucra în străinătate și s-ar putea să fie nevoie să iei o decizie împreună cu cei dragi.

Procesul de explorare a acestei variante poate scoate la suprafață lucruri interesante despre tine și familia ta. Perspectivele celorlalți s-ar putea să te uimească. În ceea ce privește relația de cuplu, este posibil să te simți pregătit să îți unești destinul cu persoana iubită. Dacă ești singur, revizuiește-ți concepțiile legate de întemeierea unei familii. S-ar putea ca unele convingeri să se fi schimbat.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton