Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2024. Neptun retrograd în Pești, Mercur în Leu și Lună Nouă în Rac. Cum vor fi influențate zodiile

.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2024. Neptun retrograd în Pești, Lună Nouă în Rac și Mercur în Leu. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Prima săptămână din luna iulie va fi una intensă pentru zodii. În data de 2 iunie Mercur va intra în zodia Leu, unde va sta până în data de 25 iulie 2024. Zodiile se vor exprima într-un mod mai deschis și mai creativ, dar nu va lipsi nici dramatismul.

Vor avea tendința de a-și impune punctul de vedere cu orice preț. În aceeasi zi, Neptun își va începe mersul retrograd în zodia Pești, aspectat care se va încheia în data de 7 decembrie. Nativii pot privi realitate dintr-o perspectivă nouă.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2024. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile de Neptun retrograd în Pești, Mercur în Leu și Luna Nouă în Rac. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrostyle.com și stylecaster.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Cu Neptun retrograd în Pești și Mercur în Leu este momentul să te întorci spre interior și să reflectezi asupra aspectelor spirituale și creative ale vieții tale. Ai putea simți o conexiune emoțională mai puternică cu copiii, partenerul de cuplu sau cu cei din jurul tău în acest moment.

S-ar putea să ai parte de momente de fericire așa cum nu le-ai mai experimentat de mult timp. Luna Nouă în Rac este un aspect excelent pentru a-ți seta noi intenții despre modul în care îți poți îmbunătăți viața. S-ar putea să simți că este momentul pentru mai multă distracție.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Vei avea tendința să fii mai protector față de casă, familie, și în special față de copii. Intuiția ta este foarte puternică și poți înțelege la un nivel mai profund prin ce trec ei. S-ar putea să vezi un membru al familiei luptându-se fără să audă soluțiile pe care i le oferi. Este momentul să schimbi modul în care comunici cu acea persoană pentru a-i arăta cât de mult o iubești. Vei fi susținut și de energia Lunii Noi în sectorul casei și al familei.

Sinceritatea și deschiderea ta îi poate încuraja și pe cei din jur să își exprime liber gândurile și sentimentele. S-ar putea să îți vezi prietenii într-o lumină diferită pe măsură ce împărtășești cu ei amintiri din copilărie. Este posibil să te apropii de cineva la care nu te-ai fi gândit că îți poate fi prieten.

Citește și: Clasamentul zodiilor care vor să fie în centrul atenţiei: de la cele mai glorioase, la cele mai discrete

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Săptămâna asta vei fi înconjurat de oportunități de a câștiga mai mulți bani. Atenție însă, unele dintre acestea sunt reale și altele sunt iluzii. Majoritatea cer mult mai multă muncă decât te aștepți. Acceptă asta și ai putea găsi noi moduri de a-ți suplimenta veniturile. Nu alerga după promisiuni, ci analizează ce trebuie făcut, integrează asta în programul tău și treci la acțiune.

Luna Nouă poate influența traiectoria ta profesională. Te invită să îți analizezi deciziile nu doar dintr-o perspectivă rațională, ci și prin prisma emoțiilor tale. Dacă vrei să ai succes trebuie să ții cont și de sentimentele tale. Această energie te poate ajuta să faci alegerile corecte.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Este o perioadă în care sunt șanse mari să apară o oportunitate în plan financiar, dar trebuie să fii foarte atent la deciziile pe care le iei. Alege în cunoștință de cauză, nu din entuziasm. Ai încredere în intuiția ta. În acest moment, ai instincte bune de protecție pentru a evalua ocaziile care îți apar în cale, în special când vine vorba de bani.

Luna Nouă care se formează în zodia ta te va susține să îți atingi obiectivele financiare. Vei avea idei bune despre cum poți să îți gestionezi mai bine bugetul, dar și cum poți să îți suplimentezi veniturile. Va trebui să îți faci curaj să ieși din zona de confort pentru a te bucura din plin de această energie.


Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Neptun își începe mersul retrograd în Pești, iar Mercur intră în zodia ta, dragă Leu. S-ar putea să ți se ceară să vorbești în public. De asemenea, este posibil să primești rolul de lider în cadrul unui proiect profesional. Poți observa că popularitatea ta crește semnificativ. Vei avea capacitatea de a fermeca oamenii cu poveștile tale. Luna Nouă îți va spori dorința de distracție.

Te vei simți inspirat să comunici mai mult, să te întâlnești mai des cu oamenii dragi, dar și să îți faci prieteni noi. Este o perioadă favorabilă călătoriilor și nu ar trebui să stai prea mult acasă. Este un moment excelent să pleci într-o vacanță și să dai frâu liber spiritului de aventură. Poți avea parte de experiențe memorabile.

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Ești extrem de intuitiv în această perioadă. Captezi energia altora ca un burete, ceea ce înseamnă că multe dintre emoțiile pe care le simți nu sunt ale tale. Este un moment bun să iei în considerare o curățare energetică. Poți încerca diverse practici spirituale pentru a le găsi pe cele mai potrivite pentru tine. Este, de asemenea, o ocazie bună să îți reevaluezi legăturile cu oamenii apropiați pentru a vedea dacă primești susținerea de care ai nevoie.

Este posibil să constați că este momentul să închei unele legături. Nu ar trebui să te sperie acest lucru pentru că Luna Nouă îți poate aduce ocazia de a întâlni oameni noi și de a forma noi prietenii. Anturajul tău se poate extinde în această perioadă.

Citește și: Cu ce probleme se vor confrunta zodiile în luna iulie. Unii nativi vor simţi că au fost blestemaţi

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

În această săptămână cineva s-ar putea să îți solicite ajutorul și vei avea șansa să faci o diferență reală. Ar putea fi persoane pe care le cunoști sau membri ai comunității. Vei avea idei creative și soluții interesante pentru a face față provocărilor. Aspectele astrologice din această perioadă te vor încuraja să schimbi direcția către ceea ce îți dorești cu adevărat în viață.

Vei fi susținut să faci schimbări în viața ta de zi cu zi, care să îți ofere mai mult timp pentru a experimenta lucruri noi. Profită de energia Lunii Noi pentru a-ți reevalua obiectivele personale și profesionale. După ce îți dai seama care sunt lucrurile care îți aduc fericire, modifică-ți programul în așa fel încât să poți face pași către îndeplinirea visurilor tale.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Carisma ta va fi puternică în această perioadă, iar ceilalți vor fi atrași de tine. S-ar putea să primești o oportunitate să te faci remarcat în plan profesional. Poți primi noi oferte de lucru sau poți avea șansa de a pune bazele proprii tale afaceri. Norocul îți surâde și este un moment bun excelent să începi un proiect nou pentru că te poate duce pe culmile succesului.

Luna Nouă susține aceste demersuri și îți va scoate în evidență talentele și abilitățile. Fii încrezător în forțele proprii pentru că poți ajunge oriunde îți dorești. Dacă obiectivele tale nu mai sunt aliniate cu ceea ce ai nevoie în acest moment, poți profita de această energie pentru a-ți seta noi intenții.

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Este o săptămână în care s-ar putea să primești oferte de lucru. Dacă activezi în domeniul comunicării, s-ar putea să ți se ceară să scrii un articol, să acorzi un interviu sau să scrii o carte. Ceilalți vor aprecia talentul și opiniile tale și vor fi pregătiți să te asculte. Acesta este un moment bun pentru a-ți contura mesajul și pentru a decide ce vrei să le transmiți oamenilor.

Pe de altă parte, va fi o perioadă în care vei avea ocazia să rememorezi unele întâmplări din copilărie pentru a reuși să vindeci anumite răni emoționale. Vei vedea cu mai multă claritate cum ți-au afectat relațiile cu familia și care este legătura între ele și unele probleme cu care te confrunți în viața personală. Poate fi un proces intens din punct de vedere emoțional, dar cu multe beneficii pe termen lung.

Citește și: Zodiile care emană energii negative. Sunt pesimiști și văd doar partea goală a paharului

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Contextul astrologic te avertizează să fii foarte atent la cheltuieli pentru că poți să cazi ușor în capcana vreunei oferte de vânzare. Vei fi înconjurat de oameni care îți vor promite profituri mari, câștiguri ușoare sau căi rapide spre succes. Pot exista detalii ascunse pe care vei fi tentant să le ignori. Fii prudent în luarea deciziilor legate de investiții în această perioadă. Pe de altă parte, s-ar putea să observi o diferență în modul în care te tratează ceilalți și vei avea ocazia să te conectezi la un nivel mai profund cu oamenii din jurul tău.

Luna Nouă în zodia Rac ar putea veni cu începutul unei noi etape în viața ta. Pot apărea schimbări radicale în plan sentimental. S-ar putea să ai o viziune nouă asupra relației de cuplu și să îți privești partenerul într-o lumină nouă. Dă-ți voie să fii vulnerabil în prezența persoanei iubite pentru a te bucura de o uniune desăvârșită cu aceasta.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Săptămâna asta norocul în dragoste va fi de partea ta și poți avea șansa să începi o nouă relație romantică. S-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul unui prieten, dar la fel de bine poți să îți întâlnești marea dragoste într-un magazin, pe stradă sau în vacanță. O să îți dai seama imediat că sunteți suflete pereche. Dacă deja ești într-o relație de iubire, s-ar putea să simțiți o atracție reciprocă mult mai intensă decât până acum.

Luna Nouă va aduce și ea o influență pozitivă în acest sector de viață. Te vei bucura de mai multă susținere din partea celor dragi și vei putea să faci față provocărilor vieții de zi cu zi cu mai multă ușurință. Pe de altă parte, ești încurajat să fii prudent cu privire la deciziile legate de noi proiecte. Vei fi tentat să îți asumi responsabilități mai mari decât poți duce.

Citește și: Zodii care se îndrăgostesc nebunește vara aceasta. Își găsi marea dragoste când se așteaptă mai puțin

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2024

Neptun retrogradează în zodia ta, iar Mercur intră în zodia Leu. Vei avea foarte mare noroc în găsirea energiei vindecătoare. Dacă ai probleme de sănătate, ai toate șansele să găsești remediile potrivite. De asemenea, ai putea descoperi o modalitate complet nouă de a avea grijă de tine însuți pe care nu ai luat-o în considerare până acum. S-ar putea să fii în armonie cu corpul tău așa cum nu ai fost niciodată.

Flexibilitatea ta mentală te va ajuta cu schimbările de ultim moment, în cazul în care apar situații neașteptate. Munca ar putea fi mai captivantă decât de obicei. De asemenea, viața socială va fi mai animată și vei fi dornic să participi la evenimente și să socializezi. Programul tău va fi destul de aglomerat și ar fi bine să te organizezi eficient pentru a te asigura că nu obosești prea mult.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton