Horoscop săptămânal 7 – 13 octombrie 2024. Jupiter retrograd în Gemeni, Pluto în mers direct și Mercur în zodia Scorpion. Zodiile își pot seta noi obiective în viață

.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Jupiter retrograd în Gemeni, Pluto în mers direct și Mercur în zodia Scorpion. Citește horoscopul săptămânii și află ce ți-au rezervat astrele. Previziuni pentru toate zodiile.

Se anunță o săptămână a lunii octombrie cu mai multe evenimente astrologice. Jupiter, planeta oportunităților și a beneficiilor, intră în mers retrograd în zodia Gemeni în data de 9 octombrie, retrogradare care va dura până pe data de 4 februarie 2025. Poate fi un moment excelent pentru nativi să-și revizuiască obiectivele, să-și reconfigureze planurile și să se asigure că au toate resursele necesare pentru a-și îndeplini visurile.

În data de 12 octombrie, Pluto revine în mers direct în Capricorn, zodie pe care o va mai tranzita până pe 19 noiembrie 2024. A doua săptămână a lunii octombrie se încheie cu Mercur în zodia Scorpion, tranzit care se va încheia în a doua zi a lunii noiembrie. Zodiile se vor putea baza pe gândirea critică, vor fi foarte atente la detalii și extrem de curioase.

Horoscop săptămânal 7 – 13 octombrie 2024 – Previziuni pentru toate zodiile

Jupiter retrograd în Gemeni, Pluto în mers direct și Mercur în zodia Scorpion. Citește horoscopul săptămânal și află cum sunt influențate zodiile. Vezi ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodia ta. Previziuni pentru toate zodiile, potrivit astrostyle.com.

Horoscop săptămânal Berbec – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter retrogradează în zodia Gemeni și îți poate oferi un moment ideal pentru a te reconecta cu prietenii, dar și pentru a revizui unele relații. Dacă cineva îți consumă prea multă energie, poate fi ocazia perfectă să îi comunici că ai nevoie de puțin spațiu. Te va ajuta, de asemenea, să fii mai conștient de direcția în care îți îndrepți atenția. Poți relua niște proiecte creative.

Folosește această energie pentru a te reconecta la ceea ce te stimulează cu adevărat la nivel intelectual. Pluto revine în mers direct și te îndeamnă să îți revizuiești cele mai mărețe obiective pe care le ai în viața asta. Pe de altă parte, te poți confrunta cu conflicte în cuplu din cauza situației materiale.

Horoscop săptămânal Taur – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Este o perioadă excelentă pentru a integra schimbările care au avut loc în ultimele luni în viața ta. O abordare practică, pas cu pas, te va ajuta să te adaptezi mai ușor la noul program. Dacă cauți o nouă sursă de venit, retrogradarea lui Jupiter este un moment excelent pentru a lua legătura cu foști colegi sau clienți care poți începe o colaborare sau un parteneriat.

Pluto va mai petrece puțin timp în Capricorn și în această perioadă vei avea ocazia să faci schimbări durabile în tot ceea ce ține de călătorii, antreprenoriat și învățare. S-ar putea să explorezi posibilitatea de a te întoarce la școală, de a lansa o afacere sau de a face un pas mare în cariera ta. Mercur te va ajuta să îți îmbunătățești relațiile cu cei dragi.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii octombrie. Tensiuni și decizii importante pentru zodii

Horoscop săptămânal Gemeni – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter își începe retrogradarea în zodia ta, oferindu-ți posibilitatea să îți revizuiești prioritățile. Nu mai vâna orice oportunitate. Încearcă să îți consolidezi strategiile deja create. Este momentul să te retragi, să simplifici lucrurile, să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat. Pluto în mers direct poate aduce mai multă claritate și soluții pentru niște probleme cu care te-ai confruntat în ultima vreme.

Ai ocazia să rezolvi aspecte legate de angajamentele tale pe termen lung, în special în relațiile financiare sau emoționale. Rste timpul să eliberezi ceea ce nu îți mai este de folos. Mercur poate aduce îmbunătățiri legate de sănătate. Poți lua decizii importante în plan profesional.

Horoscop săptămânal Rac – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Pluto va retrograda în casa ta a vindecării, încheierii și subconștientului. Este un aspect care te invită la reflecție și spiritualitate. Acest tranzit te invită să încetinești ritmul. Vei avea ocazia să renunți la poverile emoționale și să îți găsești liniștea. Dacă te simți epuizat sau copleșit, vei avea oportunitatea de a-ți reîncărca bateriile și de a te reconecta cu intuiția ta.

Pluto în mers direct te va ajuta să avansezi în ceea ce privește parteneriatele. Dacă a existat ezitare în a te angaja, a semna contracte sau a rezolva conflicte, acum se poate face, în sfârșit, face un mare progres. Se va încheia un ciclu de lecții intense în relațiile tale. Mercur tranzitează sectorul iubirii și poate scoate la suprafață nemulțumiri, gelozii, suspiciuni. Se pot lua decizii importante în cuplu.

Horoscop săptămânal Leu – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter retrograd te îndeamnă să reflectezi asupra prieteniilor tale și să conștientizezi care conexiuni îți susțin cu adevărat evoluția. Dacă există relații sau dinamici de grup care par a fi necorespunzătoare, acesta este momentul să le abordezi și să clarifici orice tensiune nerezolvată. De asemenea, dacă un proiect de echipă și-a pierdut direcția, folosește acest aspect pentru a te asigura că toată lumea este aliniată la aceeași viziune.

Pe de altă parte, cu Pluto în mers direct vei putea schimba modul în care îți abordezi munca, sănătatea și gestionarea timpului. Te vei simți pregătit să implementezi lecțiile învățate despre responsabilitate, disciplină și echilibru în viața ta și să creezi rutine mai sănătoase. Cu Mercur în Scorpion pot apărea tensiuni în familie, dar este o ocazie bună să rezolvi neînțelegerile.

Citește și: Zodiile care vor avea un octombrie excelent pe toate planurile. Sunt norocoșii zodiacului!

Horoscop săptămânal Fecioară – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

În timpul retrogradării lui Jupiter vei avea șansa să reflectezi asupra traseului tău profesional și să îți ajustezi direcția. Revizuiește proiectele lăsate deoparte, încheie ceea ce este neterminat și asigură-te că ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge cele mai mari obiective. Acest aspect astrologic te poate ajuta, de asemenea, să te asiguri că ambițiile tale se aliniază cu valorile tale fundamentale.

Este momentul să îți stabilești clar pașii înainte de a merge mai departe. Cu Pluto în mers direct proiectele blocate ar putea să prindă din nou avânt, iar tu vei avea mai multă încredere să îți împărtășești talentele cu ceilalți sau să-ți urmărești interesele romantice. Mercur te va susține în comunicare și vei putea să rezolvi tensiunile și conflictele cu care te-ai confruntat până acum.

Horoscop săptămânal Balanță – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter retrograd te invită să încetinești ritmul și să îți reevaluezi drumul în viață. Nu fi surprins dacă negocierile sau colaborările existente se vor destrăma sau vor fi amânate până anul viitor. Vei avea șansa să reflectezi asupra obiectivelor tale pe termen lung. Fii atent dacă se aliniază traiectoria actuală de progres și oportunitățile cu adevărul tău personal. Ai putea relua vechi proiecte, planuri de călătorie sau practici spirituale.

Totodată, cu Pluto în mers direct în Capricorn s-ar putea să fii pregătit să renunți la vechile tradiții familiale, să înfrunți emoțiile adânc înrădăcinate în interiorul tău sau, în sfârșit, să treci la nivelul următor în relația cu persoana iubită și să îți asumi un angajament important. Mercur poate aduce îmbunătățiri în sectorul financiar.

Horoscop săptămânal Scorpion – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter retrogradează în sectorul care îți guvernează intimitatea și resursele comune. Profită de acest aspect astrologic pentru a te asigura că tot ce ai investit este solid și sustenabil. Vei avea o oportunitate importantă de a consolida fundațiile care sunt nesigure.

Cu Pluto în mers direct este momentul să stabilești, în sfârșit, limite mai sănătoase în interacțiunile tale și să înveți cum să te afirmi fără a-i supăra pe ceilalți. Ai învățat multe despre puterea cuvintelor și a conexiunilor în ultimii 16 ani și acum ești pregătit să împărtășești aceste lecții într-un mod semnificativ. Susținerea în zona de comunicare vei avea și din partea lui Mercur, care își va începe tranzitul în semnul tău zodical.

Horoscop săptămânal Săgetător – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter intră în mers retrograd în sectorul care îți guvernează relațiile. Este un moment bun să reevaluezi modul în care îți abordezi angajamentele. Doar pentru că poți să te descurci cu anumite situații nu înseamnă că ar trebui. În următoarea perioadă concentrează-te pe dialog deschis, revizuiește-ți acordurile și abordează dezechilibrele care ar fi putut fi neglijate. Vei înțelege mai bine tendințele tale de a face pe plac celorlalți.

Totodată, este posibil să primești vești de la un fost iubit sau un fost colaborator de afaceri, dar ar trebui să fii precaut și să nu te entuziasmezi prea mult. Pluto va aduce clarificări legate problemele financiare sau de stima de sine scăzută. Vei putea prelua controlul asupra resurselor tale și vei putea să îți creezi obiceiuri mai sănătoase legate de cheltuieli. Mercur te va susține să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate. Încearcă să reduci nivelul de stres.

Citește și: Zodii care au revelații cosmice în octombrie

Horoscop săptămânal Capricorn – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Jupiter în mers retrograd în sectorul muncii și al sănătății te îndeamnă să analizezi dacă actualele tale obiceiuri și rutine funcționează în avantajul tău. Acest aspect te poate ajuta să-ți ajustezi programul și să creezi tipare mai sănătoase care să te susțină pe termen lung. Poate fi o perioadă excelentă să faci mai multă mișcare fizică, dar nu trebuie să tragi de tine. De asemenea, ar trebui să te concentrezi mai mult pe găsirea unor remedii eficiente pentru problemele tale de sănătate.

Te va susține și Pluto, care își va relua mersul direct în propria ta zodie. Vei putea să îți valorifici mai bine resursele și talentele și să mergi înainte cu încredere. Poate fi o ocazie excelentă să soliciți o mărire de salariu sau o promovare. Mercur te va ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur și să formezi legături noi.

Horoscop săptămânal Vărsător – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Pe 9 octombrie, Jupiter își începe retrogradarea în sectorul care îți guvernează viața amoroasă și inițiativele creative. Vei fi mai dornic de intimitate. Ia o pauză de la drame și evită să îți împărtășești cele mai profunde gânduri și emoții cu toată lumea. Gândește-te bine la fiecare decizie pe care o iei, să te asiguri că nu acționezi din impulsivitate. Poate fi, totodată, un moment bun să îți reevaluezi planurile legate de întemeierea unei familii sau dorința de a deveni părinte.

Le poți amâna sau poți accelera demersurile. Pluto îți va da ocazia să accepți schimbările care au avut loc în viața ta. Munca ta interioară grea începe, în sfârșit, să dea roade. Pe de altă parte, Mercur poate aduce tensiuni în sectorul profesional și îți cere să îți revizuiești direcția și obiectivele legate de carieră.

Citește și: Zodii care pierd bani în octombrie. Au cheltuieli neașteptate și ghinion în afaceri

Horoscop săptămânal Pești – previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2024

Cu Jupiter în mers retrograd în zodia Gemeni, vei căuta mai multă siguranță emoțională și vei fi mai sensibil decât de obicei. Vei la o pauză de la probleme de familie și schimbările legate de casă. Va fi necesar să îți îndrepți mai mult atenția către propriile tale nevoi, decât să faci eforturi să menții armonia în relațiile tale. Distanțarea de cei care îți consumă prea multă energie te poate ajuta să clarifici lucrurile. Există și un alt motiv pentru care nu ar trebui să te grăbești să iei decizii cu privire la relații sau alianțe.

Începând cu 12 octombrie, Pluto va aduce mai multă claritate cu privire la cercul tău social. Vei fi încurajat să întrerupi legăturile cu cei care nu te mai ajută să evoluezi. Pe de altă parte, unele dinamici se pot îmbunătăți. Poți găsi în câțiva oameni din jurul tău aliați puternici, capabili să deschidă uși pentru tine. În schimb, Mercur îți va cere să îți reevaluezi niște principii de viață, mai ales în ceea ce privește relațiile tale.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton