Horoscop rune 3-9 iulie, cu Mihai Voropchievici. Surprize pentru mai mulți nativi: „Fiți pregătiți!”

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna 3-9 iulie 2023. Celebrul astrolog și numerolog spune că urmează o perioadă plină de surprize plăcute pentru mulți nativi din zodiac.

Haideți să aflăm ce au pregătit Runele pentru perioada 3-9 iulie 2023, potrivit fanatik.ro.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Berbec

Berbecul este anunțat că va primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau, de ce nu, o sumă de bani importantă. Deci deschiderea a fost cu cadouri.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Taur

Taurul este pregătit, un pic, să susțină o mică bătălie. Are el ceva de rezolvat. Sunt multe probleme care nu s-au rezolvat cum și-a dorit și s-a gândit că ar fi cazul să susțină o bătălie. Dar Runa îi anunță pe nativii din zodia Taur că nu trebuie să fie îngrijorați. Deoarece, cu bătălie sau fără bătălie, vor câștiga în mod sigur. Așa că renunțați la bătălie. E mai sigur.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Gemeni

Gemenii, în intervalul 3-9 iulie, sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. La fel, sunt orientați și sfătuiți să lase și necazurile în urmă, toate problemele care i-au apăsat și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. Cu alte cuvinte, Gemenii au și niște condiții de îndeplinit. Și urmează și bucuria care să le pătrundă în suflet.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, horoscopul pentru prima jumătate a lunii iulie. Nativii Leu sunt prinși în jocuri periculoase, Peștii într-un tsunami emoțional

Citeşte şi: Nativii care își vor schimba locul de muncă în a doua parte a lunii iulie. Surprize mari pe plan profesional!

Citeşte şi: Mihai Voropchievici, care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac și cine are ghinion cu carul

Citeşte şi: Horoscopul lunii iulie 2023. Probleme în dragoste și dificultăți financiare. Racii, printre nativii greu încercați

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Rac

Racul e sfătuit să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând, chiar de pe 3 sau 4 iulie 2023, la începutul săptămânii. Fiți pregătiți!

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Leu

Nativul Leu e pregătit să înceapă o viață nouă. Au primit un soi de revigorare, un fel de renaștere care cuprinde atât planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Vor intra într-o viață nouă și acesta e un lucru  fantastic de bun, pentru că vă puteți organiza cum vă doriți voi la acest nou început.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Fecioară

Găsim o atenționare. De obicei, sunt singurii nativi care își inițiază planurile pe care și le fac. Dar acum, au un sfat foarte important! Atenție, este cazul să abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica. Acolo unde v-ați grăbit, luați-o mai temperat, mai ușurel. Iar acolo unde ați fost un pic mai delăsători, acționați cu promptitudine.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Balanță

Balanța primește o indicație foarte interesantă. În sfârșit, pot găsi rezolvarea sau răspunsul unei probleme, care îi frământă de mai multă vreme, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membrii ai familiei. Așadar, strângeți consiliul de familie și rezolvați problemele care vă frământă, că nu e atât de complicat.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Scorpion

E prevenit că va da lovitura. Din lovitură se va produce un sal calitativ, rapid, în existența lor. Deci, a venit timpul să mai dați și voi lovitura și să vă mai bucurați e niște reușite care, de multe ori, v-au fost refuzate.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Săgetător

Nu mai are chef de nimic. Runa îi sfătuiește să își facă bagajele. Deoarece astrele le anunță o călătorie. Deci, bucurie mare pentru Săgetători, care, prin excelență, ei sunt niște suflete libere, iar acum, vacanța asta vine numai bine.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Capricorn

Vine o atenționare care spune că e aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește la voi, vă va trimite un cadou minunat. Să vă bucurați de el. În general, cadourile care sunt oferite Capricornilor, sunt foarte substanțiale.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Vărsător

Vărsătorii, versatilii zodiacului, au primit un simbol interesant: simbolul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Să dea Domnul ca fertilitatea și belșugul să nu vă părăsească și să fie cu voi mereu.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 3 – 9 iulie: Pești

Peștii sunt cam nerăbdători. Runa îi atenționează că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele sunt pentru cei care știu să aștepte. Graba strică treaba, ia nu mai fiți atât de agitați. Norocul va fi, în această perioadă, de partea voastră.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton