Horoscop: Cum se pregăteşte de sex în funcţie de zodia lui

.

E amuzant să te gândeşti cum se pregăteşte un bărbat pentru o partidă de sex: ce gândeşte, ce face singur în baie înainte să vină în pat sau ce face înainte să plece de acasă către tine. Iată ce spun zodiile despre asta.

Berbec

Consideră că nu are nevoie de pregătiri speciale pentru că este deja un maestru în arta sexului şi simpla lui prezenţă e de ajuns ca să excite o femeie. Evident, asta nu prea e adevărat, dar faptul că are încredere în el îl ajută mult. Uneori se gândeşte la succesele trecute ca să câştige încredere.

Taur

Înaintea unei partide de sex are nevoie de o masă delicioasă şi puţină relaxare. Nu poate să se ridice la înălţimea aşteptărilor dacă este obosit, aşa că oferă-i răgazul necesar ca să-şi revină după ziua de muncă. În rest, nu are nevoie de alte pregătiri.

Gemeni

Înainte de orice, apelează la un „material” interesant ca să găsească mişcări noi: un film porno, o revistă, un site. Crede că trebuie să aducă ceva nou în fiecare partidă de sex pentru ca tu să fii satisfăcută. Evident că de multe ori nu e nevoie, dar are şi el ciudăţeniile lui.

Rac

Chiar dacă nu pare, este un bărbat destul de complexat şi la începutul unei relaţii are nevoie de multe pregătiri înainte să ajungă în pat cu tine. Se bărbiereşte, se parfumează, se aranjează cum ştie el mai bine sau cum a auzit că îţi place de teamă să nu se facă de râs în faţa ta.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton