Horoscop Minerva – previziuni pentru prima jumătate a lunii august. Cum stau nativii cu dragostea și ce schimbări se anunță

.

Minerva a realizat Horoscopul pentru prima jumătate a lunii august. Conform previziunilor pentru fiecare zodie, urmează o perioadă în care totul poate fi posibil, în care visurile prind viață. Dacă Taurul trebuie să învețe din greșelile trecute, Berbecul trebuie să renunțe la anumite relații care nu l-au pus în cea mai bună lumină.

Vedeta zodiacului e Peștele, dar și Vărsătorul vine tare din urmă, conform previziunilor făcute de Minerva pentru WOWnews. Fecioarele dau dovadă de multă creativitate. Astrologul ne spune ce ne revervă astrele până la jumătatea lunii august.

Horoscop Berbec

Ar putea fi nevoit să rupă anumite relații pentru a merge mai departe. Pot apărea evenimente pe care le-a mai trăit. Dacă le recunoaște, înseamnă că nu le-a finalizat cum trebuia. Acum trebuie să găsească un alt răspuns. Luna plină de la 1 august stimulează prieteniile și hobby-urile, care devin mult mai importante. Din păcate, retrogradarea lui Venus ar putea complica lucrurile în viața amoroasă, dar și la locul de muncă.

Horoscop Minerva Taur

Luna august vine cu partea ei bună și cu aspecte intense. Este o perioadă care ține Taurul în picioare, dar îl și epuizează cu mare ușurință. Ar trebui să dea o petrecere în următoarele două săptămâni, astfel casa poate să devină un centru pentru adunări sociale. Luna plină de la începutul lui august poate fi favorabilă dacă vrea să organizeze o serată, cum ar fi o nuntă, un botez, o aniversare, lucruri de acest gen. Taurul trebuie să învețe din greșelile trecute dacă este dispus să se schimbe. Apar provocări în viața romantică.

Horoscop Minerva Gemeni

Gemenii îndepărtează energiile negative din jur. Dacă pleacă în concediu au energie pentru a face o baie în piscină sau pentru a pleca într-o drumeție. Creativitatea e la cote maxime. Gemenii sunt cooperanți, știu că puterea unei misiuni se bazează pe munca în echipă și pe coordonarea ei.

Horoscop Minerva Rac

E timpul să strălucească. Luna începe cu câteva vibrații de bun augur pentru viața socială și pentru popularitate. Racul trebuie să devină vocal, să își folosească vocea, pentru că s-ar putea să fie chemat să vorbească despre importanța problemelor pe care le are. Viața amoroasă ar putea beneficia de un impuls cosmic. Luna plină de pe 1 august îl face să se simtă în siguranță și capabil să susțină un parteneriat. Va simți o schimbare atunci când Marte va trece în Fecioară, aceasta este ocazia de a înceti puțin ritmul și de a investi mai mult timp în viața domestică. Aceste vibrații sunt perfecte pentru abordarea proiectelor de design.

Horoscop Minerva Leu

Ar putea fi încercat de momente de iluminare încă de la începutul lunii. Ar putea fi un moment bun pentru a cere celorlalți ajutor în carieră. Nu trebuie să uite că munca grea joacă un rol în progres. Ar putea avea poftă să călătorească. Indiferent unde se afă, distracția și aventura îl urmează. Cei care se știu cu probleme cardiace trebuie să fie atenți. Pentru a-și atinge obiectivele pasionale, Leul trebuie să se miște mai încet.

Horoscop Fecioara

Fecioara dă viață ideilor creative. S-ar putea să se simtă chemată să petreacă mai mult timp cu iubitul. Îndoiala și frica o pot face să se abțină dacă nu știe să lupte pentru o cauză bună. Nu trebuie să îi fie teamă, ci să își asume ceea ce își dorește. Experimentează niște sentimente noi, e încrezătoare, chiar dacă, uneori, se simte vulnerabilă. Din fericire, găsește acel teren solid pe care să fie atunci când sentimentele o dau peste cap.

Horoscop Balanța

Dacă are fantezia de a face o schimbare în carieră, dorința i s-ar putea îndeplini. Folosește această energie pentru a-și materializa obiectivele profesionale. Universul aplaudă efortul Balanței de a căuta schimbarea. Cu toate astea, creșterea profesională vine cu multe responsabilități. Proiectele secrete și relațiile ascunse se potrivesc cu acest climat cosmic, așa că Balanța trebuie să se asigure că le face bine pe toate.

Citeşte și: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii august: Venus retrograd dă peste cap relațiile. Nativii care suferă din iubire

Horoscop Scorpion

Trece prin cea mai liniștită perioadă. Își urmărește visurile cu convingerea că universul va conspira pentru a-l ajuta să își realizeze ambițiile. Gândirea critică îl poate ajuta să progreseze social și profesional. Poate să tacă și să acționeze, mai ales împotriva celora care, la butoane fiind, l-au călcat pe bătături.

Horoscop Săgetător

Săgetătorul merge mai adânc în relații. Nu trebuie să îi fie teamă să lase garda jos cu oamenii care îl fac să se simtă în siguranță, astfel se creează oportunități, apare un schimb emoțional. Romanticul de modă veche care trăiește în el îl poate face să planifice o cină la lumina lumânărilor pentru partenera de viață. Dacă e singur, să folosească aceste vibrații pentru a se răsfăța fără nicio scuză. Poate urma un master, își poate realiza și cele mai ambițioase visuri.

Horoscop Capricorn

Dragostea de-o vară plutește în aer. Dacă își dorește notorietate, poate ajunge în centrul atenției. Dacă preferă să se bucure de puțin în liniște, e bine să își amintească și să pună pe primul loc propriile nevoi. Să se bucure de aceste vibrații care îl susțin. Până pe 11 ianuarie 2025 are rara ocazie de a reiventa fericirea în viața de familie, conform regulilor lui.

Citeşte și: Horoscop Neti Sandu pentru august 2023: „Venus retrogradează în Leu”. Cum sunt afectate zodiile

Citeşte și: Horoscop Mihai Voropchievici. Cinci nativi pe care nu îi poți păcăli sau minți. „Te vor depista imediat!”

Citeşte și: Mariana Cojocaru a făcut horoscopul pentru august 2023: „Luna e plină de provocări. E riscantă, cu blocaje și cumpene”

Horoscop Vărsător

Simte că ziua e prea scurtă pentru a pune în aplicare tot ce dorește. Are un program încărcat, iar prietenii și familia ar putea avea nevoie de ajutorul lui. Deși multe obligații nu pot fi evitate, trebuie să aibă grijă în primul rând de sănătatea lui. De asemenea, ar trebui să plănuiască o zi în care să se retragă, să fie doar cu el, în pace și liniște. Vărsătorii vor realiza schimbări majore, le crește popularitatea.

Horoscop Pești

Nu trebuie să îi fie teamă să își exprime gândurile creative. Peștele are parte de mult romantism, vaporos, aerian. Dacă e în căutarea iubirii, poate găsi persoana potrivită, totul e să știe cum să își prezinte abilitățile. De asemenea, trebuie să aibă grijă cu sănătatea. Simte că se mișcă cu viteză în direcția dorită. Anul viitor va fi unul extraordinar pentru Pești. Munca constantă devine esențială și poate că e momentul să își regândească bugetul.

Foto: arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton