Horoscop Minerva 20-26 mai 2024. Cum vor fi afectate zodiile de intrarea lui Jupiter în Gemeni. „O sărbătoare a minții și a sufletului!”

.

Minerva a făcut previziunile astrologie pentru penultima săptămână a lunii mai și anunță schimbări majore pentru zodii. Astrologul spune că Jupiter va intra în zodia Gemeni, eveniment care va avea un impact direct asupra tuturor semnelor zodiacale.

„În noaptea de 25 spre 26 mai, Jupiter părăsește semnul Taurului și după 12 ani intră în semnul Gemenilor. Se spune că Jupiter, planeta expansiunii, în Gemeni este în cădere și luptă adesea să găsească perspectiva în semnul experienței imediate. Totuși, Gemenii forțează confruntarea cu propria umbră, adverarul nostru cel mai de temut, acea latură pe care nu o cunoaștem din noi, de care ne este frică. Timp de un an, Jupiter va fi în Gemeni, va inspira noi idei, alianțe și conștientizări” – a declarat Minerva pentru Wownews.

Apoi a vorbit despre ce se va întâmpla cu zodiile în zilele care urmează, mai exact în perioada 20-26 mai.

Berbec

Marte radiază acțiune și scop în propriul domiciliu. Acest nativ trebuie să se așteapte la un val de claritate mentală și la o chemare interioară. Nu este o prăbușire a sinelui, ci este o elevare, o conștientizare a misiunii pe care o are cea de mentor, de vindecător sau de maestru. Recomandat este să se obișnuiască și cu responsabilitate, și cu voința de a decide, chiar dacă asta îl face neplăcut uneori.

Taur

Cu intrarea lui Jupiter în Gemeni, nativul Taur devine regizorul, vizionarul, epicentrul atenției. În noaptea de 25 spre 26 mai, Jupiter lasă semnul său pentru a trece în Gemeni. Cu Soarele, Mercur, Venus și Uranus, Taurul este pregătit pentru o sărbătoare a minții și a sufletului. Luna Plină din 23 mai decide intenția pe care are de gând să o urmeze. Ce a rămas nerezolvat e mai bine de lăsat în urmă.

Gemeni

CONȚINUT VIDEO UNICA

Taurul conduce tărâmul nevăzut al hărții acestui nativ, casa a XII-a, unde dorințele primordiale și pietrele nerafinate așteaptă să fie descoperite. Din mai 2023, expansivul Jupiter a comandat o revizuire interioară, un sezon lung de vindecare. Pe 25 mai, trece peste ascendent și intră în semnul lor, vestind un debut extraordinar. Dacă s-a simțit blocat de ceva vreme, acum va fi gata să fie acolo unde îl cheamă oamenii. Toți ochii sunt ațintiți asupra lor.

Rac

Marte este în Berbec, în casa carierei. Cele două eclipse, de Lună și de Soare, din martie și aprilie i-au ridicat mingea la fileu și i-au sporit ambiția de a-și valorifica numele și moștenirea. Și-a câștigat locul cu prisosință, iar acum trebuie să aștepte responsabilitățile care vin la pachet.

Leu

Luna mai aduce o infuzie de energie neașteptată în Taur, în casa a X-a a carierei. Cu entuziasmul vine și furia neliniștii, o expansiune rapidă, un potențial ce trebuie fructificat. Pe măsură ce energia Taurului îl întâmpină profesional, Pluto din Vărsător face aspecte benefice cu Neptun și gruparea de planete din Gemeni în casa mediului social în care Leul se învârte.

Citeşte şi: Zodiile care trec prin schimbări majore la începutul verii

Citeşte şi: Zodiile care primesc vești bune până la sfârșitul lunii mai

Citeşte şi: Cele mai puternice zodii din punct de vedere mental. Sunt de neclintit și pot trece peste orice!

Citeşte şi: Afecţiunile la care eşti predispus în funcţie de zodie. Cum îţi este influenţată starea de sănătate

Dacă merge înainte, se gândește pe cine sau ce să lase în urmă. Trebuie să analizeze orice îl trage înapoi, să încheie orice contract care nu îi mai aduce nimic bun și să se elibereze pentru evenimentele care urmează.

Fecioară

CONȚINUT VIDEO UNICA

Acumulează destule până pe 25 mai, când Jupiter va intra în Gemeni și se va lansa într-un tur de forță care va dura mai bine de un an în casa a X-a a carierei, a ambiției și a afirmării publice. Treaba Fecioarei este să ia în considerare rolul pe care l-a jucat până acum și rolul pe care știe că este menit să-l joace mai departe. Recomandat este să se obișnuiască să spună „da” atunci când apar oportunități.

 Balanță

A văzut adesea lumea din perspectiva altuia sau a acționat ca o oglindă a celorlalți, dar planeta ego-ului și a sinelui se află în domiciliu în casa relațiilor de orice fel. Asta semnalează o revenire sănătoasă a tuturor acestor relații. Trebuie să se angajeze în noi moduri de a relaționa. Totul este menit să fie o provocare.

Scorpion

Ce a învățat despre relații în ultimul an? Cum crede Scorpionul că este văzut de ceilalți și cum ar vrea să fie văzut? Din luna mai, Jupiter a fost în Taur, în casa a VII-a a parteneriatelor și în opoziție cu semnul său, punând toate reflectoarele publice asupra sa. Nu este de ajuns să facă planuri, ci trebuie să le aplice cu oamenii care îl provoacă.

Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este pregătit să se afirme și să domine prin rigurozitate, doar că nu poate face acest lucru singur. Asistă la o nouă redistribuire de forțe în ceea ce privește colaboratorii și iubirea. Luna Plină din semnul lor îi pune într-o lumină provocatoare. Va fi văzut așa cum nu a fost niciodată.

Capricorn

Marte, planeta focului, a energiei și a dorinței este în casa a IV-a familiei, a rădăcinilor și a temeliei psihologice. Aceasta este baza temei lor natale, miezul din care provine tot ce înseamnă acțiune și impuls. Treaba Capricornului este să lucreze cu ceea ce primește și să nu judece.

Vărsător

Trecerea lui Jupiter în Gemeni ar putea avea de-a face cu o proprietate imobiliară sau chiar cu unul dintre copii, dar va aduce o mare schimbare în viața personală. Dacă stă să se gândească un moment, va recunoaște că a fost pregătit pentru asta. Este o invitație să-și reconsidere viața pornind de la șansă. Nu trebuie să rateze șansa.

Pești

Nativul Pești sunt un semn al emoțiilor, nativul Gemenii, al gândirii. Când planetele se deplasează prin Gemeni, ele transformă sentimentele intense în idei, în conversații și în posibilități neașteptate. Această regenerare captivantă, pune în mâinile lor instrumentele ca să se exprime cel mai bine.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton