Horoscop Mihai Voropchievici. Cinci nativi pe care nu îi poți păcăli sau minți. „Te vor depista imediat!”

.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt nativii din zodiac care nu pot fi mințiți cu ușurință.

Celebrul astrolog a explicat, pentru fanatik.ro, că sunt unele semne zodiacale care nu se lasă păcălite de cei din jur și se vor prinde ori de câte ori cineva încearcă să-i inducă în eroare mințindu-i.

Iată cinci zodii care nu pot fi duse cu zăhărelul chiar așa de ușor precum ne-am închipui, conform lui Mihai Voropchievici.

Berbec

Nativii din Berbec sunt niște oameni care au minte brici. Sunt foarte rapizi în gândire, iar atunci când ai intrat în contact cu ei și să le expui o problemă sub forma unui neadevăr, te vor depista imediat. Nu te vor lăsa să ieși câștigător venind în fața lui cu o minciună. În plus, au și norocul începătorilor de a depista din primele cuvinte ceea ce vrei tu să faci cu ei.

Gemeni

Gemenii sunt reprezentanții unui intelect extraordinar, ieșit din comun. Fac cu ușurință toate conexiunile pe care crezi că le poți înșela. Sunt ca un burete informațional cu multe cunoștințe. Atunci când vrei să discuți ceva cu un Geamăn, el și-a făcut un sumar de cunoștințe cu care te va întâmpina. Dincolo de inteligența cameleonică a lor, sunt și alunecoși. De multe ori, au o plăcere morbidă să te întărâte, să te lase să divaghezi, să bați câmpii. Ca în final, să-ți demonstreze că ai făcut cea mai mare greșeală când ai ales minciuna în locul adevărului.

Citeşte și: Mariana Cojocaru a făcut horoscopul pentru august 2023: „Luna e plină de provocări. E riscantă, cu blocaje și cumpene”

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii august: Venus retrograd dă peste cap relațiile. Nativii care suferă din iubire

Citeşte şi: Mihai Voropchievici, horoscop rune 24-30 iulie 2023. Care sunt zodiile norocoase ale săptămânii / Video

Citeşte şi: Cinci zodii care vor avea noroc cu carul în august. Ei sunt nativii care dau lovitura!

Fecioară

Altă zodie gânditoare, intuitivă. Gândește poate prea mult, de multe ori. Analizează atent fiecare situație. Te depistează instant dacă ceva nu e credibil. E un fel de depistator de piese de puzzle. Fiind o vizionară, de multe ori introvertită, e foarte inteligentă și te descompune cu tot cu minciuna ta. Cu alte cuvinte, nu încerca să o păcălești că e mai greu de păcălit. Va întoarce o situație pe toate părțile, o analizează de-a fir a păr. E preferabil, totuși, să îi ceri părerea, ca să ajungi la un rezultat benefic într-o discuție cu ea.

Dacă încerci să minți o Fecioară, te vei trezi că ai intrat într-un punct mort.

Săgetător

O altă zodie care e foarte greu de mințit e Săgetătorul. Pentru că el se bazează pe o intuiție extraordinară și îi place, dacă are ceva să spună, să spună franc, în față, să fie corect și să nu încerce să te mintă. Dar același lucru cere și el de la tine. Dacă ai ceva de reproșat unui Săgetător, oprește-l, spune-i că vrei să îi comunici ceva. Poți să fii deschis cu acest semn zodiacal.

Setea Săgetătorului de cunoaștere te va ajuta să înțelegi că adevărul e acea nestemată care acolo unde e sădită dă roade, dar creează și o mică supărare. Pentru că adevărul nu-l poți spune unei zodii inteligente. Iar Săgetătorul este o fântână de înțelepciune.

Vărsător

Acest semn are un fel unic de a gândi. Poate e cel mai ciudat din zodiac. Mintea lui e întortocheată, modul de acționare este întortocheat. Și pentru că are o minte alambicată, te tratează și pe tine cu aceeași minte. Te pune sub lupă, te examinează, te lasă să îi spui toată acea poveste care, undeva, poate e cusută cu ață albă. Și îți depistează fantastic de repede tentativa ta de a minți.

Pentru că el este cu un pas înaintea ta. Datorită faptului că este foarte analitic și hotărât să găsească soluții, te va lua la bani mărunți, te va chestiona. Și îți va demonstra că e ceva neverosimil și tu nu ai sorți de câștig în fața lui venind cu o minciună.

Foto – Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton