Horoscop Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2024. Reușite pe toate planurile pentru Taur. Nativii Săgetător încep ceva nou

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru prima săptămână din iunie. Vara începe cu surprize plăcute pentru unii nativi, dar și cu unele probleme pentru cei mai puțin norocoși.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Berbec

Nativul Berbec are parte de protecție foarte puternică din partea unei personalități marcante. Trebuie să aibă grijă să nu o derenjeze pentru că e un suflet generos, cu elan spiritual și îl poate ajuta în toate demersurile. Să fie încrezător, deoarece este pe calea cea bună prin ajutorul pe care îl primește de la această persoană.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Din toate punctele de vedere orice ar întreprinde nativii Taur vor reuși, iar reușita va fi una excepțională. Vor avea un deznodământ fericit al unei situații care i-a bulversat o perioadă. În plan secundar, este o persoană care va adoră de la distanță și ar trebui să încerce să aibă o întâlnire cu acea persoană.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Gemeni

Sunteți bulversați de o situație, așa că îi stăpânește furia. Pot intra în dispute cu cei din jur. Se simt răniți și sunt un pachet de nervi. Dacă nu se temperează și nu se liniștesc, s-ar putea produce o ruptură violentă cu o persoană foarte dragă dumneavoastră sau un prieten bun.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Rac

Pasiunea, sentimentele lor vor alterna cu posesivitate și cu gelozia. Și asta datorită faptului că ați cheltuit niște bani pe care credeau că întinde a la long. O întâlnire pasională s-ar putea să le schimbe un pic starea de fapt și conținutul de idei. Racii când au dragoste uită de toate, chiar și de bani, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru Leu, săptămâna aduce reînnoire. Se salvează dintr-o situație dificilă și pur și simplu toate lucrurile care se întâmplă în jurul lor sunt lucruri bune. Vin vești bune și așteeaptă întoarcerea unei persoane, de la o activitate mai de departe.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Fecioară

Sunteți cuprinși de prietenie, de sentimente altruiste și pozitive, de o mulțime de influxuri benefice și aveți o săptămână cu schimbări rentabile. E o săptămână în care așteptă vizite, se bucură întoarcerea unei persoane. Pe plan sentimental, apare o persoană spre care vă îndreptați, dar se îndreaptă cam un pic evazivi. Ar trebui să încerce să facă ei primul pas și câștigul va fi de partea lor.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Balanţă

CONȚINUT VIDEO UNICA

Câștig din toate punctele de vedere. E o săptămână în care fericirea și reușita se iau de mână și îi ajută să se afirme. Le vor fi recunoscute meritele. Clarifică o situație care le dădea bătăi de cap. Vor avea mare vitalitate şi succes în tot ceea ce fac.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Scorpion

Sfârșitul unei situații care i-a bulversat un pic și care, în timp sau în perioada anterioară, a dus la eșec sau la un final nedorit. Acum se anunță sfârșitul unei situații confuze, dar cu condiția ca acești nativi să accepte schimbarea în totalitate și în profunzime. Numai așa vor trăi un nou suflu, o renaștere și vor scăpa de angoasele care i-au apăsat atâta timp.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Săgetător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nativii Săgetător încep ceva nou. E ceva nou pe latura profesională, probabil o realizare prin colaborarea cu o persoană importantă, chiar un șef. Asta se materializează pozitiv și pe parte financiară.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Capricorn

Se vor bucura de o energie bine canalizată, cu forța activă, vor domina situația, sunt plin de dinamism, au  combativitate și în toate relațiile. Reușita e de partea lor.

Citeşte şi: Horosocop Neti Sandu. Vin mai mulți bani pentru zodii până pe 20 iunie. Ce nativi vor avea probleme de sănătate

Citeşte şi: Zodiile norocose ale lunii iunie. Sunt răsfățatele astrelor

Citeşte şi: Zodii distante și reci ca gheața. Zici că nu au inimă!

Citeşte şi: Perechi de zodii care pot avea o relație toxică. Sunt incompatibile pe plan amoros

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Vărsător

Răul se duce cu tot ce înseamnă abandon, trădare. Vor ieși din prizonieratul unei situații și practic. Trebuie să acceptați starea de fapt pe care o au și să încerce să părăsească persoana care le-a creat neplăceri.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 2-9 iunie 2004 – Pești

Se vor mişca cu rapiditate pentru că se anunță o schimbare de situație benefică. Au multe deplasări de făcut, dar în toate, în tot ce îndepliniți și în deplasări și la locul de muncă stabil șansa e de partea lor.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton