Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care schimbă locul de muncă sau partenerul până la finalul verii / Video

.

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodiile trec prin schimbări importante în următoarea perioadă, după ce Luna a intrat în zodia Racului. Pot avea un alt job, un alt partener, acum totul e permis. Mariana Cojocaru a făcut tabloul astrologic la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar surprizele sunt nenumărate pentru nativii din zodiac.

„Vorbim de zodii care vor intra în prim plan, vor fi sub lupa universului. În primul rând Racul, pe urmă Capricornul, dar cel mai important e că vor fi luate la întrebări de soartă zodiile Balanță și Berbec”., precizează astrologul. Iată previziunile făcute de Mariana Cojocaru până la finalul verii.

Horoscop Mariana Cojocaru: Berbec

În cazul Berbecului, acum vor fi vizate domiciliul, familia, casa. Pot avea loc schimbări importante legate de casă, ori cumpără, ori vinde. Dacă până acum lucrurile veneau mai ușor și erau percepute altfel, de acum vor fi  percepute la puterea a treia, încărcătura, magnetismul sunt mult mai interesante. Nimic nu este întâmplător, fiecare om are o axă a lui karmică.

Bagajul karmic este foarte important acum. Adunăm și la un moment dat se face bilanțul, se trage linie. Ce ai făcut bun, acum culegi roadele pozitive. Ce nu ai făcut bun sau nu ai înțeles, acum vine reversul medaliei.

Toți percepem un anume segment existențial, că de asta este atât de important. Unii pot să perceapă pe sănătate, stare de spirit, alții pe zona de carieră, alții în plan sentimental.

La berbec se duce pe zona familiei și pe zona carierei. Berbecul poaate să zică că are alt ascendent sau axa karmică altfel orientată, de aceea nu putem particulariza.

Horoscop Mariana Cojocaru: Taur

Începe să fie mai bine. Axa karmică a părăsit Taurul și Scorpionul, așa că începe să se simtă oarecum eliberat de acest corset karmic. Plecăm de la premiza că Taurul, în ultimul an și jumătate, dacă a avut ceva de rezolvat, trebuia să rezolve. Dacă nu a rezolvat, atunci lucrurile se pot amplifica. Ca și previziuni generale, o să spun că pot apărea schimbări legate de carieră, loc de muncă în străinătate, decizii legate de studii.

Horoscop Mariana Cojocaru: Gemeni

Sunt un pic mai relaxați, ceea ce este foarte bine, pentru că ei au avut 2-3 ani grei. Faptul că axa aceasta karmică,cu noduri lunare, va intra în Berbec și în Balanță îi pune în gardă pe relația cu cei mici. Deci se centrează pe copii, fac curățenie în agenda de prieteni, Geamănul vede care sunt cei importanți, cine i-a întins mâna atunci când a cerut ajutor, importante și sunt și chestiuniile care țină de planul afectiv, sentimental, lucruri care au greutate. Ce au de schimbat în plan profesional. Poate să fie un moment al adevărului, corect, cinstit, cu tine pentru tine.

Horoscop Mariana Cojocaru: Rac

Luna vine cu un plus de energie, și nu întâmplătoare, pentru că vorbim de extrasensibilizarea Racilor. Aspectele de cuadratură, pe care Soarele și Luna o să le facă cu axa karmică, reprezintă debutul la ceva. Schimbări care se pot contura și care pot fi esențiale pentru Raci. Dacă, de exemplu, sunt pe drumul corect și își îndeplinesc misiunea karmică de viață, apare freamătul acela interior. Dacă mi-am găsit găsit jumătatea  și dacă jumătatea aceea este compatibilă cu mine, gradul de compatibilitate.

Dacă nu mi-am găsit, de ce nu mi-am găsit, întrebări existențiale cu esență, profunde. Pentru cei care au înțeles lucrurile și le-au pus cap la cap, lucrurile vor evolua pozitiv, dacă nu intră în funcțiune karme negativă.

Scimbarea este majoră și nu este întâmplătoare. Dacă până acum, axa karmică pe zodii fixe le ținea ancorate mai bine în realitate, de acum nu mai e așa. Racul este o zodie cardinală.

Horoscop Mariana Cojocaru: Leu

Leii trebuie să fie atenți la sănătate. Acolo este Lilith, alias Luna Neagră, care vine cu un mesaj pentru sănătate, în sensul în care s-a acumulat foarte multă energie negativă. Foarte multe semne îi atenționează pe nativii acestei zodii că ar putea să se întâmple ceva. Imunitatea organismului este mai scăzută.Trebuie să fie atenți ce mănâncă, cum dorm, calitatea somnului. Leii au tot felul de dileme exisențiale, dacă au evoluat corect, dacă și-au făcut temele ca la carte, de ce au ajuns în anumite situații, inclusiv din punct de vedere sentimental.

Horoscop Mariana Cojocaru: Fecioară

Fecioarele trebuie să acorde mai multe atenție sănătății. Dacă au anumite afecțiuni cronice, seniorii zodiei trebuie să nu se streseze de ce se întâmplă în jurul lor, să nu pună la suflet orice, să nu facă din țânțar armăsar. Fecioarele tinere trebuie să fie foarte atente la carieră, la locul de muncă și poziția socială. Acolo se pot contura acum anumite schimbări, impuse de sus sau de persoanele din jur. Mesajul este foarte puternic. Trebuie să fie atente la contracte, la negocieri.

Horoscop Mariana Cojocaru: Balanța

Balanțele sunt interesate de toate aceste bagaje cu care vin din viețile anterioare. Dacă în ultimii doi ani, mișcarea a fost la Scorpion, acolo a fost karma negativă, acum se mută în Balanță și nu le vor lăsa indiferente. Karma negativă nu înseamnă neapărat de rău, dar dacă ai 5 milioane de euro în buzunar, dar ai impresia că ai numai 50 de bani, percepția pe care o ai este complet diferită.

Citeşte și: Horoscopul săptămânii 17 – 23 iulie 2023. Luna Nouă în zodia Rac aduce noi oportunități. Nativii care vor trăi o săptămână de vis

Citeşte și: Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Horoscop Mariana Cojocaru: Scorpion

Scorpionii trebuie să se orienteze către ceva nou, voit sau nu. Schimbările sunt inerete, sunt legate de carieră, de loc de muncă, o perspectivă nouă, un suflu nou existențial. Schimbarea este obligatorie.

Horoscop Mariana Cojocaru: Săgetător

Săgetătorii stau destul de bine. Nu există aspecte care să îi pună într-o situație dificilă. Dincolo de aspectul pe care îl discutăm acum, va intra Venus retrograd, să vezi ce probleme vor apărea în plan sentimental. Dacă primim partea plină a paharului, este foarte bine.

Citeşte și: Horoscop Cristina Demetrescu. Două zodii se confruntă cu probleme financiare în ultimele săptămâni din iulie / Video

Citeşte și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul ultimelor luni de vară. Stări schimbătoare și tensionate pentru zodii

Horoscop Mariana Cojocaru: Capricorn

Capricornul revizuiește lucrurile din ultimii patru- cinci ani. Pluton a părăsit Capricornul, s-a dus în Vărsător și acum a revenit, luând Capricornul la întrebări, dacă și-a rezolvat problemele interioare, emoționale, relațiile cu cei din jur. Mesajul este de tip psihologic, mental, emoțional.

Horoscop Mariana Cojocaru: Vărsător

Vărsătorii sunt și ei în vrie, dar în sensul bun. Nativul a avut un an și jumătate cu presiune intensă, nu punea să își găsească reperele. Acum, axa karmică s-a dus în Berbec și Balanță, îl duce într-o zonă în care se simte efectiv mai bine. În plan relațional, discutăm aici de reglări de conturi, cu ghilimele. Rezolvări care țin de acte, de străinătate, chestiuni care nu au fost prioritare, dar devin esențiale.

Horoscop Mariana Cojocaru: Pești

Peștii au două planete retrograde și vor simți că există un declaj între ceea ce își doresc și ceea ce primesc. Ei trebuie să înțeleagă că axa karmică îi ia la întrebări, pe unii spiritual, pe alții material.

Dacă te-ai centrat prea mult pe zona de carieră a rămas în stand by zona sentimentală. Dacă avem un start corect, lucrurile pot evolua bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton