Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna septembrie

.

Află ce îţi rezervă astrele în luna septembrie pe plant sentimental!

Berbec

Lun aceasta îţi aduce schimbări pe toate planurile, inclusvi în relaţia de cuplu. Nu e neapărat o schimbare majoră, dar sunt nişte lucruri de discutat cu partenerul tău. Oricum dragostea pluteşte în aer şi, ca de obicei, ştii să-l pui pe jar fără ca măcar să mişti un deget. Puterea ta de atracţie este mai mare ca niciodată. Nativele singure vor vedea efectele acestui lucru.

Taur

Relaţia ta este plină de conflicte, de orgolii, dar tocmai de aceea devine mai puternică. Vă certaţi pentru lucruri minore, iar împăcarea e mereu fierbinte. Spre sfârşitul lui septembrie lucrurile se mai liniştesc şi pasiunea e înlocuită de o rutină plăcută. Oricum, nici aceasta nu va dura mult fiindcă tu te plictiseşti repede şi vei găsi noi motive de ceartă şi împăcare.

Gemeni

Este o lună bună pentru nativele singure. În septembire Gemenii devin mai comunicativi, mai veseli şi mai sociabili, ceea ce înseamnă mai multe cunoştinţe noi şi şanse bune de a întâlni un posibil viitor partener. Dacă ai deja o relaţie, vei găsi noi moduri de a-l atrage şi de a-l ţine la distanţă în acelaşi timp. Te doreşte mai mult ca oricând, iar indiferenţa ta nu face decât să-l pună pe jar.

Rac

În septembrie eşti legată mai mult de familie decât de partener, dar relaţia nu va avea de suferit. El te găseşte mai fragilă, mai sensibilă şi mai feminină ca oricând, iar nevoia ta de protecţie îl face să se simtă puternic. Dacă eşti singură însă vei trezi în bărbaţi un instinct patern şi poţi câştiga prieteni, dar nu un iubit.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton