Zodiile și sportul. Ce sport să faci ca să slăbeşti în funcţie de zodie

.

Toate vrem să slăbim din când în când şi sportul este una dintre principalele arme în lupta cu kilogramele în plus, burtica pufoasă şi aripioarele grase. Iată ce sport să faci ca să slăbeşti în funcţie de zodie, astfel încât să obţii silueta perfectă pentru conformaţia ta.

Sportul este o modalitate excelentă de a-ți menține greutatea sub control, de a-ți îmbunătăți starea de sănătate și de a-ți crește nivelul de energie. Cu toate acestea, nu există o abordare unică care să se potrivească tuturor când vine vorba de a alege un sport pentru a slăbi.

Caracteristicile astrologice ale fiecărei zodii pot influența preferințele și necesitățile lor în ceea ce privește activitatea fizică. În cele ce urmează, vom explora ce sport să faci pentru a slăbi în funcție de zodia ta.

Berbec – Ce sport să faci ca să slăbeşti în funcţie de zodie

Berbecii sunt femei active şi ar trebui să o lase mai moale cu dieta şi să petreacă mai mult timp la sală. Fiind o fire energică şi cu un temperament vulcanic, ai nevoie de un sport care să consume multă energie şi să ardă mutle calorii într-un timp scurt. Încearcă exerciţii cardio, jogging în parc şi/sau arte marţiale.

Taur

Taurii sunt mai leneşi când vine vorba de sport şi ar prefera să ţină 100 de diete decât să alerge o jumătate de oră pe bandă. Lasă văicărelile şi încearcă o şcoală de dans. Este un motiv în plus să petreci timp cu iubitul tău, e distractiv şi nu mai ai senzaţia neplăcută că faci ceva împotriva voinţei tale.

Citește și De ce se îngrașă zodiile

Gemeni

Femeia Gemeni ştie ce vrea şi cel mai mult îi place să comunice despre ceea ce vrea. Dacă sala nu este tocmia pe gustul tău, de ce nu îţi convingi câteva prietene să luaţi lecţii de înot? Astfel, nu mai transpiri singură şi tristă într-o sală de fitness, slăbeşti, îţi modelezi corpul în mod plăcut şi, de ce nu, ai oricând posibilitatea să mai faci schimb de bârfe cu prietenele tale.

Rac

Visătoare şi romantică, femeia Rac nu prea vrea să asude într-o sală de forţă, la fel cum nu prea are chef să ţopăie alături de tăntici grase la aerobic sau zumba. Cel mai plăcut pentru femeia Rac este să se plimbe prin parc, să citească o carte, dar aceste activităţi nu prea ajută la arderea caloriilor. Îmbină utilul cu plăcutul şi investeşte într-o bicicletă. Poţi să te plimbi prin parc dar într-un mod care te şi ajută să scapi de grăsime.

Leu

Leoaicele nu se tem de o rutină strictă la sală şi vor multă varietate. Fire jucăuşă, femeia leu va alege un sport complex, care nu-i lasă timp săs e plictisească. Ce sport să faci ca să slăbeşti în funcţie de zodie? Încearcă tae-bo sau orice stil de dans brazilian combinat cu sport (capoeira) sau gymbo dance.

Fecioară

Fecioarele sunt mofturoase şi perfecţioniste, aşa că nu vor încerca un sport la care nu se pricep. Cum nu prea îţi plac lucrurile noi şi nu vrei să oboseşti prea tare când slăbeşti, vei încerca o dietă la modă şi vei merge la sală în căutarea unui antrenor personal sexy.

Citește și Horoscop. Silueta e scrisă în stele? Cum poţi slăbi cu ajutorul zodiilor

Balanţă

Balanţele au spirit de aventură şi destulă energie încât să frecventeze o sală de fitness în mod regulat. Dar femeia balanţă are nevoie de un sport solicitant, ceva care să nu repete mişcări plictisitoare şi să nu dureze ore întregi. Recomandăm kangoo jumps pentru serii echilibrate de exerciţii şi arderi intense.

Scorpion

Scorpionii sunt firi mai tradiţionaliste. Misterioase şi pasionale, femeile scorpion îşi consumă multă energie fiind geloase şi rumărindu-şi iubitul. Dacă nu exagerezi cu aceste „sporturi” şi vrei să slăbeşti câteva kilograme, cel mai bine este să mergi la o sală obişnuită, aproape de casă, unde să lucrezi pe un aparat de fitness multifuncţonal. Puţin stepper, nişte bicicletă şi abdomene te vor face să te simţi mai sigură pe tine şi mai încrezătoare.

Citeşte şi Cum să-ţi tunzi părul pubian în funcţie de zodie

Săgetător

Săgetătorii sunt firi aventuroase şi vor să facă sport în aer liber. Dacă ideea de sală plină cu oameni transpiraţi nu te încântă, dar vrei să scapi de şunculiţele acumulate de sărbători, mergi la munte, pe pârtie. Schiatul, snowboarding-ul şi chiar săniuţa te aşteaptă să te distrezi şi să slăbeşti. Nu sta închisă în casă doar pentru că este iarnă, profită de energia ta şi împuşcă doi iepuri dintr-un singur foc.

Capricorn

Capricornii sunt firi dificile şi foarte încăpăţânaţi. De aceea ei vor dori să obţină corpul perfect, cu unghiurile perfecte şi luciul muşchilor absolut la linie. Prin urmare, cel mai bun sport pentru o zodie aşa ambiţioasă este bodybuilding-ul. Trasul de fiare te face să te simţi puternică şi mai stăpână pe tine, ceea ce, în mod normal, nu ţi se întâmplă foarte des. Ai grijă să nu exagerezi cu masa musculară şi nu uita că scopul iniţial era să slăbeşti câteva kilograme.

Vărsător

Vărsătorii sunt una dintre cele mai zglobii zodii de apă. Exuberantă şi vioaie, ai nevoie de un sport care să te binedispună, să te distreze şi să te ajute să slăbeşti repede. Fiind veşnic la curent cu dietele la modă, sigur ai încercat câteva şi eşti mereu cu ochii pe siluetă. Prin urmare ai nevoie de un sport distractiv, care să îţi ofere şi tonifiere, nu doar topirea grăsimilor. Încearcă zumba aerobic şi orice dans latino (cha-cha, rumba, salsa).

Peşti

Romantică şi sensibilă, femeia Peşti nu vrea să se agite şi, ca şi femeia Rac, are nevoie de un sport mai delicat, care să nu o obosească prea tare. Ce sport să faci ca să slăbeşti în funcţie de zodie? Yoga este o opţiune, deoarece presupune stretching şi flexibilitate, ajută la menţinerea unui ritm de viaţă sănătos, fără să solicite prea tare musculatura.

Citeşte şi Numerologie în cuplu: Care e numărul relaţiei voastre şi ce spune despre voi

Alegerea sportului potrivit pentru a slăbi depinde și de preferințele individuale ale fiecărei persoane. Este important să încerci mai multe activități până când găsești cea care îți place cel mai mult. Cheia succesului în slăbire și menținerea greutății este să faci activitatea fizică în mod regulat și să o faci cu plăcere.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton