Horoscop egiptean Mihai Voropchievici. Nativii care vor reuși mereu în viață. „Îi iubește destinul. Sunt ‘bântuiți’ de noroc!”

.

Astrologia egipteană este una dintre cele vechi din lume, iar astăzi vorbim despre zodiacul egiptean, detaliat de celebrul astrolog și numerolog, Mihai Voropchievici.

În funcție de data nașterii, fiecare persoană poate stabili care dintre marii zei ai vechilor egipteni le influențează felul de a fi.

Haideți să descoperim ce zeități din mitologia egipteană ne transmit anumite caracteristici care ne definesc, în funcție de ziua și luna în care ne-am născut. Și care sunt atuurile noastre și părțile mai slabe.

Nil (1-7 ianuarie / 19-28 iunie / 1-7 septembrie / 18-26 noiembrie)

“Prima zodie se numește Nil, de la cel mai lung fluviu din lume care are o traiectorie similară cu cea a Căii Lactee. Zeul Nil ocupă un loc special în mitologia egipteană. Cei care fac parte din această zodie sunt persoanele născute între 1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie și 18-26 noiembrie.

Sunt patru tipuri de nativi. Sunt pasionali, optimiști, sunt oameni care nu stau o clipă locului, dar sunt și foarte adaptabili. Cei din jur sunt fascinați și atrași de ei. Sunt persoane perspicace, au aptitudini ieșite din comun, oameni amabili, dar și categorici. Nu iartă trădarea, iar nedreptatea îi poate înfuria foarte tare. Sunt excelenți familiști.”

Amon-Ra (8-21 ianuarie / 1-11 februarie)

„Amon-Ra, Zeul Soare. Este și împăratul Zeilor, protectorul faraonilor, dar și apărătorul oamenilor. 8-21 ianuarie, 1-11 februarie sunt perioadele celor născuți sub acest semn.

Sunt oameni optimiști, înțelepți, integri și carismatici. Aspiră la glorie și popularitate. Devin lideri și sunt buni oratori. Popularitatea îi face, de multe ori, să aibă prea mult timp pentru ei și prea puțin timp pentru familie. Nu sunt neapărat narcisiști. Le e foarte greu, în schimb, în relațiile de cuplu. Din cauza susceptibilității lor, rareori își deschid complet sufletul în fața partenerului. Sunt oameni mai greu de accesat, mai greu de comunicat cu ei, dar dacă le-ați intrat în suflet, ați câștigat un prieten de neprețuit.”

Mut (22-31 ianuarie / 8-22 septembrie)

„A treia din zodii este Mut. Este zeița Cerului, soția marelui Amon-Ra. Este protectoarea femeilor însărcinate și a mamelor.

22-31 ianuarie, 8-22 septembrie sunt perioadele lui Mut. Sunt firi emoționale, foarte exigente cu sine, dar și foarte atenți cu cei din jur.

Pe ei te poți baza oricând. Nu le place să vorbească, ci preferă să acționeze. Au o sănătate foarte bună și o forță fizică remarcabilă. Ce-i drept, nu stau prea bine cu echilibrul sufletesc din cauza sensibilității emoționale. Iubirea ocupă un loc important în viața lor. Acești nativi pot depăși orice obstacol pentru a-și atinge scopul și nu călcând pe cadavre.”

Anubis ( 8-27 mai / 29 iunie – 13 iulie)

„Anubis este păzitorul mormintelor. Perioadele nativilor sub acest semn sunt 8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie. Sunt oameni închiși emoțional, singuratici, înclinați spre cugetare. Îi apără pe cei slabi, sunt în mod sincer alături de oameni în clipele dificile.

Părerile lor sunt bătute în cuie, le este foarte greu să ierte și să uite jignirile. Din cauza instabilității emoționale, sunt deseori deprimați. Ei au nevoie de un partener sensibil, plin de tact și cu foarte multă energie.”

Citeşte şi: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum ne afectează Soarele din Rac în această perioadă. Atenție la ultimele zile din iunie!

Citeşte şi: Horoscop chinezesc 2023. Astrologul Anca Dimancea, previziuni pentru iunie și iulie. „Nu am vești bune deloc!”

Citeşte și: Horoscop rune Mihai Voropchievici. Nativii care renasc până la finalul săptămânii. Încep o viață nouă, cu succes pe toate planuri

Citeşte şi: Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru 2023 și 2024: „Lumea este guvernată de ceva ascuns” / Video

Osiris (1-10 martie / 27 noiembrie – 18 decembrie)

„Osiris este conducătorul lumii morților. Zeul Osiris simbolizează înnoirea. 1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie sunt perioadele acestor nativi. Sunt persoane curioase, dar vulnerabile. Au o foarte bună intuiție. Le plac aventurile și faptele ieșite din comun. Uneori, trec prin perioade de depresie, dar le depășesc datorită încrederii nestrămutate în mai bine. Nu e suficientă încrederea în sine, nu o au. Sunt temătoare, iar simțul exagerat al responsabilității și sensibilitatea le fac deseori deservicii.”

Seth (29 mai-18 iunie / 28 septembrie-2 octombrie)

„Seth, unul din cei mai vechi zei, care simbolizează libertatea, dar, totodată, și dezordinea. Pe cer, sunt reprezentați de Carul Mare. 29 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie sunt perioadele acestor nativi.

Acești oameni sunt ambițioși, îndrăzneți, hotărâți. Sunt lideri înnăscuți, convinși de dreptatea lor, știu să-și susțină punctul de vedere. Sunt pragmatici, dar și cinici. Nu se tem de responsabilități. Sunt mereu în căutare de evenimente, de cauze. Sunt obișnuiți să se bazeze numai pe propria persoană. Sunt oamenii care nu cer ajutor, gândindu-se că sunt o forță de temut. În dragoste, în schimb, sunt foarte geloși și încearcă să aleagă partenerii cei mai docili.”

Geb (12-29 februarie / 20-31 august)

„Geb, următoarea zodie, e simbolul Pământului. Protejează sufletele celor vii și ale celor morți. Dezvăluie tainele lumii de dincolo de mormânt și gonește temerile din sufletul omului. Perioadele de naștere sunt 12-29 februarie și 20-31 august. Au un caracter sensibil, sunt chibzuiți și sunt cei mai bun sfetnici. Știu să asculte, au tact, compasiune și înțelegere față de problemele celor din jur. Geb atrage simpatia tuturor, chiar și a celor care nu-l cunosc. În iubire, caută un partener sensibil, rafinat și energic.”

Toth (1-19 aprilie / 8-17 noiembrie)

„Este  protectorul oamenilor de știință și al înțelepților, al oratorilor și scriitorilor. Toth este stăpânul timpului. Îi ajută pe astrologi, medici și magicieni. 1-19 aprilie și 8-17 noiembrie sunt perioadele celor născuți sub acest semn. Sunt curioși, modești și generoși din fire. Sunt oameni atenți la detalii și au o gândire logică. Simt instinctiv cu cine au de a face. Își pot însuși arta hipnozei foarte ușor și cu rezultate extraordinare.

Sunt oameni atât de profunzi încât se străduiesc să găsească adevărul. Din acest motiv nu suportă superficialitatea. În dragoste, sunt devotați și generoși. Știu să se camufleze excelent. Ai impresia că sunt alcătuiți numai din virtuți.”

Bastet (14-28 iulie / 23-27 septembrie / 3-17 octombrie)

„Zeița dragostei și a fertilității, Bastet. Nativii guvernați de acest semn sunt născuți în intervalele 14-28 iulie, 23-27 septembrie și 3-17 octombrie. Au un caracter mai neîncrezător. Uneori sunt mai timizi, dar foarte generoși. Reprezintă întruchiparea farmecului și a grației. Au gust înnăscut pentru frumos. Sunt ca un magnet pentru alții. Pot îndepărta emoțiile negative, calmează și îi împacă pe adversari, sunt vigilenți, dar bănuitori. În relațiile de dragoste caută parteneri capabili să aprecieze bogăția universului lor interior.”

Isis (11-31 martie / 18-29 octombrie / 19-31 decembrie)

„Următoarea zeiță este Isis, cea mai importantă zeiță, soția lui Osiris. Îi protejează pe nou-născuți și le conferă înțelepciune femeilor. Perioadele nașterii sunt 11-31 martie, 18-29 octombrie și 19-31 decembrie. Acești nativi sunt optimiști, cutezători, dar un pic aroganți. Cu acești oameni te simți mereu foarte bine. Sunt farmecul întruchipat. De aceea, viața le dăruiește deseori multe surprize plăcute.

Protejații lui Isis trăiesc întotdeauna din plin, sunt generoși și buni la suflet, dar se îndrăgostesc mult prea ușor. Fac o mare greșeală – fac întotdeauna partenerul să-i urce sus pe un piedestal, să-l facă idol. Dar nu suportă trădarea și nu iartă infidelitatea.”

Horus (1-7 ma / 20-30 aprilie / 12-19 august)

„Horus (n.r. – fiul lui Isis și al lui Osiris), zeul dragostei, protectorul stelelor, al puterii, e cel care protejează iubirea pură. Cei născuți sub semnul Horus sunt vizionari, se numără printre acele zodii care văd lumea altfel. Perioadele lor sunt 1-7 mai, 20-30 aprilie și 12-19 august. Sunt firi vesele, nobile. Sunt uneori despotici, naturi creative, dar pasionale. Văd clar obiectivul care trebuie atins la un moment dat. Se îndreaptă după un plan bine stabilit în direcția necesară, urmând să-i găsească rezolvarea. Sunt siguri pe forțele lor. Nu se tem de greutăți, nici de riscuri. De multe ori chiar provoacă riscurile ca să își demonstreze cât de puternici sunt. Se îndrăgostesc des la prima vedere, aici este necazul. Dar iubirea lor nu e durată. Odată cu înaintarea în vârstă, devin ceva mai statornici.”

Sekhmet (29 iulie -11 august / 30 octombrie – 7 noiembrie)

„Ultima zodie, Sekhmet. E zeița certurilor, aducătoare de boli, dar și de vindecare. Perioadele sunt: 29 iulie -11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie. Sunt persoane mândre și pretențioase. Pe acești oameni îi iubește destinul. Sunt “bântuiți” de noroc. Sunt duri, au mulți prieteni. Se țin mândri și inaccesibili. În spatele răcelii pe care o afișează se ascunde o natură pasională, însetată de admirație. Sunt autocritici și exigenți. În dragoste sunt generoși și deschiși. Dar trebuie să învețe să fie răbdători și sensibili.” – a explicat Mihai Voropchievici, pentru fanatik.ro.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton