Ce relaţie are cu banii în funcţie de zodia lui. Care este cel mai cheltuitor nativ din zodiac

.

Dacă vrei să stai lângă el cât mai mult timp, trebuie să ştii totul despre iubitul tău, inclusiv cum se „înţelege” cu banii. Vezi dacă este cheltuitor sau zgârcit şi ce discuţii pot apărea între voi din cauza banilor. Vezi ce relație are nativul fiecărei zodii cu banii.

Berbec

Având o personalitate impulsivă, Berbecul tinde să fie cam cheltuitor. Nu e exclus să dea iama în bugetul comun ca să-şi cumpere cine ştie ce lucru scump şi inutil. De asemenea, i se întâmplă să pună bani deoparte câteva luni pentru vreun lucru important şi apoi să-i chletuiască pe toţi într-o oră pe haine sau accesorii. Pot apărea conflicte între voi dacă tu eşti mai precaută cu banii.

Taur

Taurul nu este un mare cheltuitor, dar îi place să se bucure de plăcerile vieţii, iar unele dintre ele costă bani. Este gata să plătească destul de mult pentru o masă bună sau un CD cu muzica preferată, lucruri care nu sunt neapărat necesare, dar lui îi fac plăcere. E posibil să aveţi probleme doar dacă tu eşti zgârcită. Altfel, Taurul nu are de ce să se certe pe seama banilor.

Gemeni

Bărbatului din Gemeni îi place să arate bine, să miroasă frumos, să fie prezent la toate mondenităţile, să viziteze cele mai în vogă locuri. Evident, toate acestea costă bani. Oricum, este destul de precaut cu banii lui, mai ales dacă munceşte mult pentru ei, şi nu îi place să cheltuiască mai mult decât are. Problemele ar putea apărea pentru că îi place să aibă libertate pe plan financiar şi nu prea se consultă cu partenera când face cheltuieli.

Citește și: Zodii nemiloase care te rănesc fără scrupule. Sunt cele mai crude semne zodiacale

Citește și: Cele mai periculoase semne zodiacale. Te lovesc când te aștepți mai puțin și dau unde doare mai tare

Rac

Racul este la limita dintre normalitate şi zgârcenie. Când îşi doreşte vreun lucru scump îi ia cam mult să decidă dacă merită investiţia sau nu, aşa că probabil se va consulta cu tine şi numai dacă îţi dai acceptul – uneori e nevoie să te rogi de el – va cheltui banii. S-ar putea să vă certaţi dacă tu eşti foarte risipitoare, altfel poate să înţeleagă că o femeie trebuie să facă unele investiţii în aspectul ei fizic.

Leu

Leul este una din cele mai risipitoare zodii. Îndrăgostit de lux şi opulenţă, nu se abţine de la cheltuieli când vine vorba de vacanţe, haine, accesorii, decoraţiuni sau îngrijire personală. Ar cheltui şi ultimul bănuţ ca să arate bine sau ca să se laude cu cele mai noi achiziţii „de firmă”. E posibil să aveţi certuri dese dacă tu eşti mai econoamă.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este mai degrabă zgârcit, deşi el nu ar folosi chiar acest cuvânt. Se mândreşte cu faptul că e chibzuit şi ştie să aibă grijă de banii lui. Evident, este cel care nu trebuie să se împrumute niciodată pentru că economiile îl ajută să treacă peste orice. Are parte de multe discuţii cu partenera, căci nu vede rostul cosmeticelor sau hainelor care, după părerea lui, costă mult, indiferent care ar fi preţul lor real.

Balanţă

Bărbatul Balanţă habar nu are care e valoarea reală a banilor. Spirit boem, el e preocupat de alte lucruri mai profunde şi dacă îl întrebi nici nu ştie cât costă o pâine. De obicei, altcineva din casă se ocupă de bani, el ştie doar să ceară pentru cărţi, tablouri sau alte lucruri frumoase. Dacă îi place ceva e gata să cheltuiească şi ultimul bănuţ.

Citește și: Zodiile care te influențează fără să îți dai seama. Ei te pot convinge, oricând, să faci orice

Citește și: De ce să te fereşti de un Scorpion. 4 motive pentru care nu ai vrea să superi acești nativi

Scorpion

Scorpionul este una din zodiile impulsive. Acţionează de multe ori fără să gândească, inclusiv când vine vorba de bani. Face cumpărături sau acordă împrumuturi sub un impuls de moment fără să se gândească la nevoile de mâine sau de săptămâna viitoare. Evident, pot apărea certuri în familie. E mai bine să te ocupi tu de administrarea banilor dacă îl ştii impulsiv.

Săgetător

Şi Săgetătorul e destul de impulsiv, dar îşi cunoaşte limitele şi în general se rezumă la ceea ce are sau se împrumută doar de sume mici la persoane apropiate. În general nu ar trebui să ai discuţii cu el din cauza banilor. Dar dacă tu eşti foarte econoamă s-ar putea să nu fii de acord cu unele investiţii făcute de el.

Capricorn

Capricornul este responsabil şi prevăzător cu banii lui. Fără să fie un mare zgârcit îşi face adesea griji în legătură cu banii şi obişnuieşte să-i numere sau să facă socoteli chiar şi noaptea când se trezeşte din somn. Îi place să pună mâna pe chilipiruri, dar în general nu îi place să se certe pe seama banilor. Dacă tu eşti foarte risipitoare e posibil să aveţi discuţii, dar altfel vei aprecia simţul lui practic.

Vărsător

Nu e nici zgârcit, nici prea cheltuitor, dar are o altă problemă: este foarte libertin şi atunci când vine vorba de bani. Cel mai probabil va vrea să vă păstraţi banii separat, chiar dacă staţi în aceeaşi casă. Nu îi place să „ceară voie” ca să-şi cumpere ceva şi nici măcar să se consulte cu tine. De aici apar cele mai multe certuri legate de bani.

Peşti

Peştele nu prea are „tangeţe” cu banii. Habar nu are unde se plătesc facturile, cât costă un kilogram de cartofi sau alte lucruri uzuale. Când are nevoie de ceva probabil că te roagă pe tine să-i iei. Când vine vorba de cadouri sau surprize e cam risipitor. Să nu te mire dacă afli că a făcut un credit fără să te întrebe ca să te ducă într-o vacanţă surpriză scumpă şi exotică.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton