Horoscop: Ce defecte ai în pat în funcţie de zodia ta

.

Îţi doreşti să fii mai bună la pat pentru iubitul tău? Zodia îţi spune care sunr defectele tale ca să ştii c anume trebuie să schimbi.

Berbec

Te plictiseşti prea repede şi eşti grăbită
Nici nu apucă să se bucure de ceea ce îi faci că treci imediat la altceva. Şi bărbaţii au nevoie de timp pentru a învăţa să savureze anumite mişcări. Şi da, le place şi lor un preludiu lung cumulte mângâieri şi săruturi.

Taur

Eşti prea leneşă
Dacă ar fi după tine, ai face sex doar în poziţia misionarului, doar în pat şi doar seara. Bărbaţii au nevoie de schimbări cât mai dese pentru a-şi păstra interesul. Nu ar strica să ieşi din zona ta de confort din când în când.

Gemeni

Eşti prea… vorbăreaţă
Bărbaţii sunt atraşi de firile sociabile, vorbăreţe, vesele, dar dacă începi să-l inviţi la discuţii în timpul sexului sigur nu o să-i placă. Lasă-l să se bucure de senzaţiile pe care i le oferi fără a fi nevoit să se gândească ce răspuns să-ţi dea.

Rac

Nu ai încredere în tine
Nu ai încredere nici în frumuseţea ta, nici în priceperea ta. În plus, ţi-e foarte teamă de ridicol, aşa că nu accepţi să încerci poziţii noi sau practici noi. Păcat! Pentru că iubitul tău sigur ar fi tentat să încerce nişte picanterii.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton